Nebulous Stars

Добре дошли в мистичния свят на звездните момичета Nebulous Stars!!!

Канадската фирма Tween Team е специализирана в производството и изработката на детски креативни комплекти, картини с брокат, комплекти за рисуване, татуировки, оригами, тайни дневници, бурканчета с желания, комплекти за маникюр и много други...

Художествените занимания, съчетани с позитивните и мистични послания на Звездните момичета на Nebulous Stars: Небулия, Стела, Петулия, Палома, Хазелия, Елана, Мариния, Октавия, Коралия, Лирия, Исадора и Аура, ще въведат децата ви в техния релаксиращ свят, като същевременно ще ги насърчи да творят, да развиват своето въображение и потенциал. 

Марката Nebulous Stars е предназначена за момичешката аудитория на възраст между 6-14 години. Целта е да се развива творческия потенциал на децата, докато се забавляват. Голямото разнообразие от продукти на Nebulous Stars насърчава децата в индивидуалното им развитие и им помага в забързаното ежедневие да открият спокойствие.


Мрежа:

11570 Nebulous Stars: Цветни неонови моливи, металик

(0)
6.90 лв.

Цветни неонови моливи, металикКомплект от 6 неонови цветни моливи, които ще допринесат за блясъка върху рисунките на вашите деца. С тези моливи децата ще могат да украсяват и оцветяват своите кар..

11569 Nebulous Stars: Цветни неонови моливи

(0)
6.90 лв.

Цветни неонови моливиКомплект от 6 неонови цветни моливи, които ще допринесат за блясъка върху рисунките на вашите деца. С тези моливи децата ще могат да украсяват и оцветяват своите картини, как..

11351 Nebulous Stars: Светеща подложка за рисуване и проектиране

(0)
119.90 лв.

Светеща подложка за рисуване и прекопирванеС тази светеща подложка ще позволи на децата да нарисуват красиви картини с любимите им принцеси от Nebulous Stars!LED подложката е изключително тънка (..

11305 Nebulous Stars: Творчески комплект за декорация, Светещ фенер

(0)
49.90 лв.

Творчески комплект за декорация, Светещ фенерНаправете си сами красив светещ фенер, който ще озари детската ви стая. За целта децата първо трябва да оцветят шаблоните с включените в комплекта бои..

11133 Nebulous Stars: Книжка за оцветяване с акварелни моливи, Звездни картини

(0)
35.90 лв.

Книжка за оцветяване с акварелни моливи, Звездни картиниОцветяването ще бъде вълшебно за децата ви с тази книжка, в която всяка картина ще бъде оцветена и завършена с помощта на включените към нея акв..

11127 Nebulous Stars: Комплект за изработка на бамбукова украса за вятър

(0)
33.90 лв.

Комплект за изработка на бамбукова украса за вятърТози комплект ще ви позволи да си направите красива бамбукова украса-камбана, с която да декорирате своята тераса, детска стая или двор. Докато прави ..

11117 Nebulous Stars: Направи си сам - Гривни за приятели

(0)
33.90 лв.

Направи си сам - Гривни за приятелиС този комплект, вашето момиченце ще може сама да направи 3 красиви гривни с талисмани, както за себе си, така и за най-добрата си приятелка. Те ще им останат спомен..

11022 Nebulous Stars: Комплект с аксесоари за коса

(0)
23.90 лв.

Комплект с аксесоари за косаС този зашеметяващ комплект, вашата малка принцеса ще има възможност сама да си направи различни аксесоари за коса, с които да си прави хубави прически.Комплектът съдържа:*..

15404 DinosArt: Ученически троен несесер, Динозаври

(0)
59.90 лв.

Ученически троен несесер, ДинозавриНаправете подарък на децата си, харесващи динозаврите с този атрактивен несесер, пълен с принадлежности за училище, за писане и рисуване. Несесерът е с атрактивни и ..

15403 DinosArt: Фигура за оцветяване, Динозавър Трицератопс

(0)
15.90 лв.

Фигура за оцветяване, Динозавър ТрицератопсДетски творчески комплект, който ще даде възможност на децата сами да си оцветят фигурата на динозавъра и да украсят детската си стая.С помощта на включените..

15402 DinosArt: Фигура за оцветяване, Динозавър Велоцираптор

(0)
15.90 лв.

Фигура за оцветяване, Динозавър ВелоцирапторДетски творчески комплект, който ще даде възможност на децата сами да си оцветят фигурата на динозавъра и да украсят детската си стая.С помощта на включенит..

11603 Nebulous Stars: Луксозна кукла, Звездната принцеса, Петулия

(0)
99.90 лв.

Луксозна кукла, Звездната принцеса, ПетулияЗапознайте се със звездната принцеса Петулия!Тя е блестяща, изящна и ще очарова всяка малка принцеса. Има големи лилави очи, дълги мигли и рокля от цвет..

11602 Nebulous Stars: Луксозна кукла, Звездната принцеса, Мариния

(0)
99.90 лв.

Луксозна кукла, Звездната принцеса, МаринияЗапознайте се със звездната принцеса Мариния!Тя е блестяща, изящна и ще очарова всяка малка принцеса. Има големи зелени очи, дълги мигли и рокля на руса..

11422 Nebulous Stars: Рисуване по номера с боички и кристали, Коралия

(0)
23.90 лв.

Рисуване по номера с боички и кристали, КоралияДетски творчески комплект, с който детето ви ще може да рисува върху платно и да създаде картина с вълнуващи цветове и шарки.Това е комплект от щамп..

11352 Nebulous Stars: Комплект за рисуване с електрическа писалка, Коралия

(0)
119.90 лв.

Комплект за рисуване с електрическа писалка, КоралияДетски творчески комплект, с който вашето дете ще може само да си направи красиви картини, рисувайки с електрическа писалка и ще се потопи в един въ..

11207 Nebulous Stars: Комплект за рисуване с черни страници, Еклипсия

(0)
63.90 лв.

Комплект за рисуване с черни страници, ЕклипсияЗарадвайте малките си принцеси с креативен и атрактивен подарък, с който ще могат да си направят красиви картини, рисувайки върху черни страници.Комплект..

11205 Nebulous Stars: Комплект за рисуване с блестящи камъни, Петулия

(0)
63.90 лв.

Комплект за рисуване с блестящи камъни, ПетулияДетски творчески комплект, с който вашето дете ще може само да си направи красиви картини с помощта на блестящи камъни и да се потопи в един вълшебен и м..

11131 Nebulous Stars: Комплект с календар и изненади за Рожден ден, Небулия

(0)
29.90 лв.

Комплект с календар и изненади за Рожден ден, НебулияСтрахотен комплект с изненади , с който можете да зарадвате своето момиченце за рождения й ден!С него ще може десет дни да отваря различни подаръци..

11026 Nebulous Stars: Kнижка за оцветяване с кадифе, Орелия

(0)
23.90 лв.

Kнижка за оцветяване с кадифе, ОрелияДетска книжка с 12 кадифени картини върху дебели и перфорирани страници за оцветяване. Оцветете участъците между кадифето, за да създадете красиви картини.В компле..

15202 DinosArt: Книжка рисувай по номера със стикери, Динозаври

(0)
31.90 лв.

Книжка рисувай по номера със стикери, ДинозавриДетска творческа книга рисувай по номера, върху която детето ви трябва да залепи стикери с помощта на които ще създаде интересни картини с динозаври. С т..

15051 DinosArt: Направи си сам, Картини с камъчета, Динозаври

(0)
33.90 лв.

Направи си сам, Картини с камъчета, ДинозавриДетски творчески комплект, с който детето ви ще създаде интересен динозавър, оцветен със скъпоценни камъни.С помощта на писалката и лепилото децата трябва ..

15011 DinosArt: Творчески комплект с пясък и фолио, Динозаври

(0)
23.90 лв.

Творчески комплект с пясък и фолио, ДинозавриДетски творчески комплект, с които децата ще могат да изработят няколко картини с динозаври, използвайки пясък, камъни и фолио. Този комплект е създад..

11671 Nebulous Stars: Детски блестящ пъзел, Небулия с еднорог

(0)
23.90 лв.

Детски блестящ пъзел, Небулия с еднорогДетски пъзел с ярки цветове, с който вашето дете ще се потопи в света на звездната принцеса Небулия  и нейния еднорог. С готовата блестяща картина може да у..

11661 Nebulous Stars: Детски блестящ пъзел, Петулия и Палома

(0)
21.90 лв.

Детски блестящ пъзел, Петулия и ПаломаДетски пъзел с ярки цветове, с който вашето дете ще се потопи в света на звездните принцеси Петулия и Палома. С готовата блестяща картина може да украси своя..

11653 Nebulous Stars: Детски блестящ пъзел, Икеания и Близия

(0)
19.90 лв.

Детски блестящ пъзел, Икеания и БлизияДетски пъзел с ярки цветове, с който вашето дете ще се потопи в света на звездните принцеси Икеания и Близия. С готовата блестяща картина може да украси своя..

11652 Nebulous Stars: Детски блестящ пъзел, Мариния и Октавия

(0)
19.90 лв.

Детски блестящ пъзел, Мариния и ОктавияДетски пъзел с ярки цветове, с който вашето дете ще се потопи в света на звездните принцеси Мариния и Октавия. С готовата блестяща картина може да украси св..

11629 Nebulous Stars: Плюшено звездно животинче, Близия

(0)
27.90 лв.

Плюшено звездно животинче, БлизияС това малко и сладко звездно пингвинче на име Близия, можете да зарадвате своето дете. То е изключително приятно на допир и малкото ви съкровище ще може да се забавля..

11628 Nebulous Stars: Плюшено звездно животинче, Луна

(0)
27.90 лв.

Плюшено звездно животинче, ЛунаС това малко и меко звездно бухалче на име Луна, можете да зарадвате своето дете. То е изключително приятно на допир и малкото ви съкровище ще може да се забавлява докат..

11625 Nebulous Stars: Плюшено звездно животинче, Октавия

(0)
27.90 лв.

Плюшено звездно животинче, ОктавияС това малко и меко звездно животинче на име Октавия, можете да зарадвате своето дете. То е изключително приятно на допир и малкото ви съкровище ще може да се забавля..

11624 Nebulous Stars: Плюшено звездно животинче, Стела

(0)
27.90 лв.

Плюшено звездно животинче, СтелаС това малко и меко звездно животинче на име Стела, можете да зарадвате своето дете. То е изключително приятно на допир и малкото ви съкровище ще може да се забавлява д..

Показани 1 от 30 | 71 (3 Страници)