Nebulous Stars

Добре дошли в мистичния свят на звездните момичета Nebulous Stars!!!

Канадската фирма Tween Team е специализирана в производството и изработката на детски креативни комплекти, картини с брокат, комплекти за рисуване, татуировки, оригами, тайни дневници, бурканчета с желания, комплекти за маникюр и много други...

Художествените занимания, съчетани с позитивните и мистични послания на Звездните момичета на Nebulous Stars: Небулия, Стела, Петулия, Палома, Хазелия, Елана, Мариния, Октавия, Коралия, Лирия, Исадора и Аура, ще въведат децата ви в техния релаксиращ свят, като същевременно ще ги насърчи да творят, да развиват своето въображение и потенциал. 

Марката Nebulous Stars е предназначена за момичешката аудитория на възраст между 6-14 години. Целта е да се развива творческия потенциал на децата, докато се забавляват. Голямото разнообразие от продукти на Nebulous Stars насърчава децата в индивидуалното им развитие и им помага в забързаното ежедневие да открият спокойствие.


Мрежа:

11603 Nebulous Stars: Луксозна кукла, Звездната принцеса, Петулия

(0)
99.90 лв.

Луксозна кукла, Звездната принцеса, ПетулияЗапознайте се със звездната принцеса Петулия!Тя е блестяща, изящна и ще очарова всяка малка принцеса. Има големи лилави очи, дълги мигли и рокля от цвет..

11602 Nebulous Stars: Луксозна кукла, Звездната принцеса, Мариния

(0)
99.90 лв.

Луксозна кукла, Звездната принцеса, МаринияЗапознайте се със звездната принцеса Мариния!Тя е блестяща, изящна и ще очарова всяка малка принцеса. Има големи зелени очи, дълги мигли и рокля на руса..

11207 Nebulous Stars: Комплект за рисуване с черни страници, Еклипсия

(0)
57.90 лв.

Комплект за рисуване с черни страници, ЕклипсияЗарадвайте малките си принцеси с креативен и атрактивен подарък, с който ще могат да си направят красиви картини, рисувайки върху черни страници.Комплект..

11026 Nebulous Stars: Kнижка за оцветяване с кадифе, Орелия

(0)
22.90 лв.

Kнижка за оцветяване с кадифе, ОрелияДетска книжка с 12 кадифени картини върху дебели и перфорирани страници за оцветяване. Оцветете участъците между кадифето, за да създадете красиви картини.В компле..

11025 Nebulous Stars: Kнижка за рисуване с фолио, Изадора

(0)
22.90 лв.

Kнижка за рисуване с фолио, ИзадораС тази книжка децата ще могат да оцветяват рисунките с помощта на цветно фолио. Те трябва да отлепят предпазната лепенка от рисунката и след това да поставят фолиото..

15201 DinosArt: Творческа скреч книжка за рисуване, Динозаври

(0)
28.90 лв.

Творческа скреч книжка за рисуване, ДинозавриДетска скреч книга, с която децата ще се забавляват, докато създават красиви картини с динозаври. Книгата е с черни страници, които децата трябва да и..

15151 DinosArt: Светеща подложка за рисуване и проектиране

(0)
107.90 лв.

Светеща подложка за рисуване и проектиране, ДинозавриС тази светеща подложка, рисуването и проектирането на картини ще бъде истинско удоволствие за децата. С този комплект децата ще могат да се н..

15053 DinosArt: Таен дневник, Динозаври

(0)
37.90 лв.

Таен дневник, ДинозавриС този дневник с катинар, децата ще могат а съхранят най-съкровените си тайни и мечти. В него има много занимания, задачи и игри, с които да се забавляват. За да е още по-интере..

15052 DinosArt: Картини с акварелни бои, Динозаври

(0)
28.90 лв.

Картини с акварелни бои, ДинозавриДетски творчески комплект, с който детето ви ще се забавлява докато оцветява своите картини с динозаври и ще се научат да рисуват с акварелни боички. Когато ги оцветя..

15051 DinosArt: Направи си сам, Картини с камъчета, Динозаври

(0)
28.90 лв.

Направи си сам, Картини с камъчета, ДинозавриДетски творчески комплект, с който детето ви ще създаде интересен динозавър, оцветен със скъпоценни камъни.С помощта на писалката и лепилото децата трябва ..

15012 DinosArt: Творчески комплект, Украса за стая Динозаври

(0)
22.90 лв.

Творчески комплект, Украса за стая ДинозавриДетски творчески комплект, с които децата сами ще могат да си направят украса за своята детска стая с динозаври.Този комплект е създаден, за да развива твор..

11662 Nebulous Stars: Детски блестящ пъзел, Изадора и Аура

(0)
21.90 лв.

Детски блестящ пъзел, Изадора и АураДетски пъзел с ярки цветове, с който вашето дете ще се потопи в света на звездните принцеси Изадора и Аура. С готовата блестяща картина може да украси своята д..

11661 Nebulous Stars: Детски блестящ пъзел, Петулия и Палома

(0)
21.90 лв.

Детски блестящ пъзел, Петулия и ПаломаДетски пъзел с ярки цветове, с който вашето дете ще се потопи в света на звездните принцеси Петулия и Палома. С готовата блестяща картина може да украси своя..

11653 Nebulous Stars: Детски блестящ пъзел, Икеания и Близия

(0)
19.90 лв.

Детски блестящ пъзел, Икеания и БлизияДетски пъзел с ярки цветове, с който вашето дете ще се потопи в света на звездните принцеси Икеания и Близия. С готовата блестяща картина може да украси своя..

11652 Nebulous Stars: Детски блестящ пъзел, Мариния и Октавия

(0)
19.90 лв.

Детски блестящ пъзел, Мариния и ОктавияДетски пъзел с ярки цветове, с който вашето дете ще се потопи в света на звездните принцеси Мариния и Октавия. С готовата блестяща картина може да украси св..

11651 Nebulous Stars: Детски блестящ пъзел, Небулия и Стела

(0)
19.90 лв.

Детски блестящ пъзел, Небулия и СтелаДетски пъзел с ярки цветове, с който вашето дете ще се потопи в света на звездните принцеси Небулия и Стела. С готовата блестяща картина може да украси своята..

11629 Nebulous Stars: Плюшено звездно животинче, Близия

(0)
22.90 лв.

Плюшено звездно животинче, БлизияС това малко и сладко звездно пингвинче на име Близия, можете да зарадвате своето дете. То е изключително приятно на допир и малкото ви съкровище ще може да се забавля..

11628 Nebulous Stars: Плюшено звездно животинче, Луна

(0)
22.90 лв.

Плюшено звездно животинче, ЛунаС това малко и меко звездно бухалче на име Луна, можете да зарадвате своето дете. То е изключително приятно на допир и малкото ви съкровище ще може да се забавлява докат..

11627 Nebulous Stars: Плюшено звездно животинче, Елена

(0)
22.90 лв.

Плюшено звездно животинче, ЕленаС това малко и меко звездно животинче на име Елена, можете да зарадвате своето дете. То е изключително приятно на допир и малкото ви съкровище ще може да се забавлява д..

11626 Nebulous Stars: Плюшено звездно животинче, Лирия

(0)
22.90 лв.

Плюшено звездно животинче, ЛирияС това малко и меко звездно животинче на име Лирия, можете да зарадвате своето дете. То е изключително приятно на допир и малкото ви съкровище ще може да се забавлява д..

11625 Nebulous Stars: Плюшено звездно животинче, Октавия

(0)
22.90 лв.

Плюшено звездно животинче, ОктавияС това малко и меко звездно животинче на име Октавия, можете да зарадвате своето дете. То е изключително приятно на допир и малкото ви съкровище ще може да се забавля..

11624 Nebulous Stars: Плюшено звездно животинче, Стела

(0)
22.90 лв.

Плюшено звездно животинче, СтелаС това малко и меко звездно животинче на име Стела, можете да зарадвате своето дете. То е изключително приятно на допир и малкото ви съкровище ще може да се забавлява д..

11372 Nebulous Stars: Творческа книжка, Фантазия, Мариния

(0)
37.90 лв.

Творческа книжка, Фантазия, МаринияДетска творческа книжка със стикери, шаблони и цветни моливи, с която децата могат да рисува, оцветяват и прекопират различни цветни картини.В комплекта ще откриете:..

11021 Nebulous Stars: Творчески комплект, Бижута с камъни

(0)
22.90 лв.

Творчески комплект, Бижута с камъниС този зашеметяващ комплект, вашата малка принцеса ще може сама да си направи 5 изящни колиета и гривни от цветни блестящи кристални скъпоценни камъни. За целта прос..

11020 Nebulous Stars: Творчески комплект, Оригами, Фенери

(0)
22.90 лв.

Творчески комплект, Оригами, ФенериПозволете на малките си съкровища да създадат собствени изящни оригами фенери с помощта на този прекрасен творчески комплект от Nebulous Stars.Комплектът включва вси..

11019 Nebulous Stars: Творчески комплект, Фантастични същества

(0)
22.90 лв.

Творчески комплект, Фантастични съществаТози комплект ще ви позволи да си направете две очарователни декорации за детската стая с луксозни и блестящи материали.Творческият комплект успява да надмине о..

11504 Nebulous Stars: Дневник за послания: Мариния

(0)
10.90 лв.

Дневник за послания: МаринияТози дневник за послания е пълен с изненади. Той ще ви помогне да направите и изпратите своите красиви и искрени послания на любимите си хора. В дневника можете да отразява..

11413 Nebulous Stars: Светещи и блестящи татуировки, Коралия

(0)
11.90 лв.

Светещи и блестящи татуировки, КоралияБъдете неотразими през горещите летни дни с тези блестящи и светещи в тъмното временни татуировки. Комплектът съдържа 100 татуировки с оригинални и атрактивни илю..

11412 Nebulous Stars: Светещи и блестящи татуировки, Петулия

(0)
11.90 лв.

Светещи и блестящи татуировки, ПетулияБъдете неотразими през горещите летни дни с тези блестящи и светещи в тъмното временни татуировки. Комплектът съдържа 100 татуировки с оригинални и атрактивни илю..

11411 Nebulous Stars: Светещи и блестящи татуировки, Небулия

(0)
11.90 лв.

Светещи и блестящи татуировки, НебулияБъдете неотразими през горещите летни дни с тези блестящи и светещи в тъмното временни татуировки. Комплектът съдържа 100 татуировки с оригинални и атрактивни илю..

Показани 1 от 30 | 40 (2 Страници)