Nebulous Stars

Добре дошли в мистичния свят на звездните момичета Nebulous Stars!!!

Канадската фирма Tween Team е специализирана в производството и изработката на детски креативни комплекти, картини с брокат, комплекти за рисуване, татуировки, оригами, тайни дневници, бурканчета с желания, комплекти за маникюр и много други...

Художествените занимания, съчетани с позитивните и мистични послания на Звездните момичета на Nebulous Stars: Небулия, Стела, Петулия, Палома, Хазелия, Елана, Мариния, Октавия, Коралия, Лирия, Исадора и Аура, ще въведат децата ви в техния релаксиращ свят, като същевременно ще ги насърчи да творят, да развиват своето въображение и потенциал. 

Марката Nebulous Stars е предназначена за момичешката аудитория на възраст между 6-14 години. Целта е да се развива творческия потенциал на децата, докато се забавляват. Голямото разнообразие от продукти на Nebulous Stars насърчава децата в индивидуалното им развитие и им помага в забързаното ежедневие да открият спокойствие.


Мрежа:

15302 DinosArt: Детски светещи татуировки, Динозаври

(0)
9.90 лв.

Детски светещи татуировки, ДинозавриКомплект от 100 броя светещи в тъмното татуировки, разпределени на три листа. Татуировките са временни и могат да се мият.Категория: Детски творчески комплектиМарка..

15202 DinosArt: Книжка рисувай по номера със стикери, Динозаври

(0)
25.90 лв.

Книжка рисувай по номера със стикери, ДинозавриДетска творческа книга рисувай по номера, върху която детето ви трябва да залепи стикери с помощта на които ще създаде интересни картини с динозаври. С т..

15201 DinosArt: Творческа скреч книжка за рисуване, Динозаври

(0)
25.90 лв.

Творческа скреч книжка за рисуване, ДинозавриДетска скреч книга, с която децата ще се забавляват, докато създават красиви картини с динозаври. Книгата е с черни страници, които децата трябва да и..

15151 DinosArt: Светеща подложка за рисуване и проектиране

(0)
97.90 лв.

Светеща подложка за рисуване и проектиране, ДинозавриС тази светеща подложка, рисуването и проектирането на картини ще бъде истинско удоволствие за децата. С този комплект децата ще могат да се н..

15053 DinosArt: Таен дневник, Динозаври

(0)
34.90 лв.

Таен дневник, ДинозавриС този дневник с катинар, децата ще могат а съхранят най-съкровените си тайни и мечти. В него има много занимания, задачи и игри, с които да се забавляват. За да е още по-интере..

15052 DinosArt: Картини с акварелни бои, Динозаври

(0)
27.90 лв.

Картини с акварелни бои, ДинозавриДетски творчески комплект, с който детето ви ще се забавлява докато оцветява своите картини с динозаври и ще се научат да рисуват с акварелни боички. Когато ги оцветя..

15051 DinosArt: Направи си сам, Картини с камъчета, Динозаври

(0)
27.90 лв.

Направи си сам, Картини с камъчета, ДинозавриДетски творчески комплект, с който детето ви ще създаде интересен динозавър, оцветен със скъпоценни камъни.С помощта на писалката и лепилото децата трябва ..

15012 DinosArt: Творчески комплект, Украса за стая Динозаври

(0)
21.90 лв.

Творчески комплект, Украса за стая ДинозавриДетски творчески комплект, с които децата сами ще могат да си направят украса за своята детска стая с динозаври.Този комплект е създаден, за да развива твор..

15011 DinosArt: Творчески комплект с пясък и фолио, Динозаври

(0)
21.90 лв.

Творчески комплект с пясък и фолио, ДинозавриДетски творчески комплект, с които децата ще могат да изработят няколко картини с динозаври, използвайки пясък, камъни и фолио. Този комплект е създад..

11671 Nebulous Stars: Детски блестящ пъзел, Небулия с еднорог

(0)
21.90 лв.

Детски блестящ пъзел, Небулия с еднорогДетски пъзел с ярки цветове, с който вашето дете ще се потопи в света на звездната принцеса Небулия  и нейния еднорог. С готовата блестяща картина може да у..

11662 Nebulous Stars: Детски блестящ пъзел, Изадора и Аура

(0)
21.90 лв.

Детски блестящ пъзел, Изадора и АураДетски пъзел с ярки цветове, с който вашето дете ще се потопи в света на звездните принцеси Изадора и Аура. С готовата блестяща картина може да украси своята д..

11661 Nebulous Stars: Детски блестящ пъзел, Петулия и Палома

(0)
21.90 лв.

Детски блестящ пъзел, Петулия и ПаломаДетски пъзел с ярки цветове, с който вашето дете ще се потопи в света на звездните принцеси Петулия и Палома. С готовата блестяща картина може да украси своя..

11653 Nebulous Stars: Детски блестящ пъзел, Икеания и Близия

(0)
19.90 лв.

Детски блестящ пъзел, Икеания и БлизияДетски пъзел с ярки цветове, с който вашето дете ще се потопи в света на звездните принцеси Икеания и Близия. С готовата блестяща картина може да украси своя..

11652 Nebulous Stars: Детски блестящ пъзел, Мариния и Октавия

(0)
19.90 лв.

Детски блестящ пъзел, Мариния и ОктавияДетски пъзел с ярки цветове, с който вашето дете ще се потопи в света на звездните принцеси Мариния и Октавия. С готовата блестяща картина може да украси св..

11651 Nebulous Stars: Детски блестящ пъзел, Небулия и Стела

(0)
19.90 лв.

Детски блестящ пъзел, Небулия и СтелаДетски пъзел с ярки цветове, с който вашето дете ще се потопи в света на звездните принцеси Небулия и Стела. С готовата блестяща картина може да украси своята..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

11601 Nebulous Stars: Кукла, Звездна принцеса, Небулия

(0)
91.90 лв.

Кукла, Звездна принцеса, НебулияЗапознайте се със звездната принцеса Небулия!Небулия е блестяща и изящна кукла, с големи сини очи и дълги мигли. Косата й е лилава, дълга и чуплива. Малките госпожици щ..

11471 Nebulous Stars: Дизайнерски комплект за рокли от цветя, Петулия

(0)
31.90 лв.

Дизайнерски комплект за рокли от цветя, ПетулияДетски творчески комплект, с който вашето дете ще може да развихри въображението си и да създаде свои дизайнерски рокли от цветя за своя модел. Комп..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

11421 Nebulous Stars: Рисуване по номера, Еднорог

(0)
21.90 лв.

Рисуване по номера, ЕднорогДетски творчески комплект за рисуване по номера, с който детето, ще може да рисува върху платно и да създаден картина с вълнуващи цветове и шарки.Комплектът съдържа щампован..

11372 Nebulous Stars: Творческа книжка, Фантазия, Мариния

(0)
34.90 лв.

Творческа книжка, Фантазия, МаринияДетска творческа книжка със стикери, шаблони и цветни моливи, с която децата могат да рисува, оцветяват и прекопират различни цветни картини.В комплекта ще откриете:..

11371 Nebulous Stars: Творческа книжка, Фантазия, Небулия

(0)
34.90 лв.

Творческа книжка, Фантазия, НебулияДетска творческа книжка със стикери, шаблони и цветни моливи, с която децата могат да рисува, оцветяват и прекопират различни цветни картини.В комплекта ще откриете:..

11304 Nebulous Stars: Снежни глобуси за декорация, Икеания

(0)
41.90 лв.

Снежни глобуси за декорация, ИкеанияДетски творчески комплект, с който децата ще могат сами да си направят две бляскави кристални сфери с картинки, с които да украси детската си стая или да направи по..

11129 Nebulous Stars: Творческа книжка със стикери, Мариния

(0)
25.90 лв.

Творческа книжка със стикери, МаринияДетска творческа книга с номера, върху които детето ви трябва да залепи стикери за да се оформят интересни картини. Децата ви ще могат да създадат картинки, с вълн..

11128 Nebulous Stars: Творческа книжка със скреч картини, Петулия

(0)
25.90 лв.

Творческа книжка със скреч картини, ПетулияДетска творческа книга с картини, скрити под покритие, което децата трябва да изтъркат. Децата ви ще могат да използват инструментите, за да разкрият картинк..

11406 Nebulous Stars: Комплект с блестящи балсами за устни

(0)
18.90 лв.

Комплект с блестящи балсами за устниДетски комплект съдържащ 6 броя блестящи балсами за устни, с които малките госпожици ще се разкрасят, приличайки на своите майки. Категория: Детски творчески к..

11126 Nebulous Stars: Картини с блестящи камъни, Изадора и Икеания

(0)
27.90 лв.

Картини с блестящи камъни, Изадора и ИкеанияДетски творчески комплект, с който децата ви ще могат да направят две красиви картини с блестящи камини с небесните момичета Изадора и ИкеанияКомплектът е и..

11125 Nebulous Stars: Картини с блестящи камъни, Хазелия и Петулия

(0)
27.90 лв.

Картини с блестящи камъни, Хазелия и ПетулияДетски творчески комплект, с който децата ви ще могат да направят две красиви картини с блестящи камини с небесните момичета Хазелия и Петулия. Ко..

11124 Nebulous Stars: Комплект, Украса за стая, Пеперуди

(0)
27.90 лв.

Творчески комплект, Украса за стая, ПеперудиДетски творчески комплект, с който децата ви ще могат сами да направят украса за стаята и да се пренесат в света на изумително чистата и непокътната природа..

11123 Nebulous Stars: Комплект, Картини с блестящи камъни

(0)
27.90 лв.

Творчески комплект, Картини с блестящи камъниТворческият комплект с блестящи камъни със звездните принцеси Мариния и Коралия е перфектният продукт за вашите малки и амбициозни творци и художници. Това..

11106 Nebulous Stars: Комплект с шаблони и стикери, Звездно небе

(0)
25.90 лв.

Комплект с шаблони и стикери, Звездно небеТози комплект ще развихри въображението на вашето дете и то ще си създаде свой приказен звезден свят, изобразен в картини. В комплекта ще намерите спирал..

11021 Nebulous Stars: Творчески комплект, Бижута с камъни

(0)
21.90 лв.

Творчески комплект, Бижута с камъниС този зашеметяващ комплект, вашата малка принцеса ще може сама да си направи 5 изящни колиета и гривни от цветни блестящи кристални скъпоценни камъни. За целта прос..

Показани 1 от 30 | 70 (3 Страници)