KSG Crafts: Изкуство с пайети

KSG CRAFTS е създадена за първи път във Великобритания в края на 1960 година. Марката е предназначена както за деца, така и за възрастни. Продуктите са разделени на няколко основни категории: изкуство с пайети, рисуване по номера и гравиране със златна и сребърна основа.

Мрежа:

1808 KSG crafts: Изкуство с пайети: So nice to see you

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: So nice to see youС този комплект можете сами да си направите красива картина, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с рамка, цветна картина, цв..

1720 KSG crafts: Изкуство с пайети: Еднорог

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: ЕднорогС този комплект можете сами да си направите красива картина с изображение на еднорог, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с рамка, цвет..

1719 KSG crafts: Изкуство с пайети: Цветно момиче

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: Цветно момичеС този комплект можете сами да си направите красива картина с изображение на цветно момиче, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с..

1717 KSG crafts: Изкуство с пайети: Скутер

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: СкутерС този комплект можете сами да си направите красива картина с изображение на скутер, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с рамка, цветна..

1716 KSG crafts: Изкуство с пайети: Велосипед

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: ВелосипедС този комплект можете сами да си направите красива картина с изображение на велосипед, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с рамка, ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

1715 KSG crafts: Изкуство с пайети: Puddles of love, Santoro

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: Puddles of love, Santoro GorjussС този комплект можете сами да си направите картина с красиво изображение, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор..

1714 KSG crafts: Изкуство с пайети: The scarf, Santoro Gorjuss

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: The scarf, Santoro GorjussС този комплект можете сами да си направите картина с красиво изображение, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с рам..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

1713 KSG crafts: Изкуство с пайети: Ruby, Santoro Gorjuss

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: Ruby, Santoro GorjussС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Ruby, като използвате цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с рамка, цветна..

1709 KSG crafts: Изкуство с пайети: Кемпер

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: КемперС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Кемпер като използвате цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стереопор с рамка, цветна картина, цве..

1336 KSG crafts: Изкуство с пайети: Фея

(0)
12.90 лв.

Изкуство с пайети: ФеяС този комплект можете сами да си направите картина за 60 минути с изображение на фея използвайки цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина,..

1526 KSG crafts: Комплект: Изкуство с диаманти: Пеперуда

(0)
34.90 лв.

Творчески комплект: Изкуство с диаманти: ПеперудаНаправете си сами зашеметяваща декорация със скъпоценности и с помощта на лесните инструкции включени в комплекта. Всичко, което трябва да направите е ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

1509 KSG crafts: Комплект с дървени матрьошки с блясък

(0)
32.90 лв.

Комплект с дървени матрьошки с блясъкДетски творчески комплект с дървени матрьошки, които са в очакване да бъдат оцветени и декорирани от вас. Те са конструирани така че да се отварят и да се прибират..

0925 KSG crafts: Дървени матрьошки за оцветяване

(0)
29.90 лв.

Дървени матрьошки за оцветяванеДетски творчески комплект с дървени матрьошки, които са в очакване да бъдат оцветени и декорирани от вас. Те са конструирани така че да се отварят и да се прибират една ..

1615 KSG crafts: Изкуство с пайети: Hush Little Bunny

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: Hush Little BunnyС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Hush Little Bunnyс помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, ..

1407 KSG crafts: Изкуство с пайети: Танц

(0)
35.90 лв.

Изкуство с пайети: ТанцС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Танц с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина, цветни па..

1406 KSG crafts: Изкуство с пайети: Биг Бен

(0)
35.90 лв.

Изкуство с пайети: Биг БенС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Биг Бен с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина, цве..

1405 KSG crafts: Изкуство с пайети: Айфеловата кула

(0)
35.90 лв.

Изкуство с пайети: Айфеловата кулаС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Айфеловата кула с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цве..

1321 KSG crafts: Изкуство с пайети: Динозавър

(0)
29.90 лв.

Изкуство с пайети Динозавър: голям размерС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Динозавър с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цв..

0908 KSG crafts: Изкуство с пайети: Морски свят

(0)
29.90 лв.

Изкуство с пайети: Морски святС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Морски свят с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна карт..

0905 KSG crafts: Изкуство с пайети: Конче

(0)
29.90 лв.

Изкуство с пайети Конче: голям размерС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Конче с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна кар..

0907 KSG crafts: Изкуство с пайети: Кученце

(0)
29.90 лв.

Изкуство с пайети: КученцеС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Кученце с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина, цве..

1403 KSG crafts: Изкуство с пайети: Бухал

(0)
29.90 лв.

Изкуство с пайети: БухалС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Бухал с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина, цветни ..

1209 KSG crafts: Изкуство с пайети: Пеперуда

(0)
29.90 лв.

Изкуство с пайети: ПеперудаС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на пеперуда с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина, ц..

1223 KSG crafts: Изкуство с пайети: Рамка за снимка Сърце

(0)
27.90 лв.

Изкуство с пайети: Рамка за снимка СърцеС този творчески комплект можете да си декорирате и украсите красива рамка, в която да поставите ваша любима снимка. Комплектът съдържа: основа от стиропор със ..

1409 KSG crafts: Изкуство с пайети: 3D фигурка Бухал

(0)
19.90 лв.

Изкуство с пайети: 3D фигурка БухалТози занимателен комплект ще ви позволи сами да си направите красива 3D фигурка Бухал с пайети. Комплектът съдържа: 1 основа от полистирол, оцветена картина, цветни ..

0501 KSG crafts: Изкуство с пайети: 3D фигурка Коте

(0)
19.90 лв.

Изкуство с пайети: 3D фигурка КотеТози занимателен комплект ще ви позволи сами да си направите красива 3D фигурка Коте с пайети. Комплектът съдържа: 1 основа от полистирол, оцветена картина, цветни па..

1121 KSG crafts: Изкуство с пайети 3D фигурка: Слонче

(0)
19.90 лв.

Изкуство с пайети 3D фигурка: СлончеТози занимателен комплект ще ви позволи сами да си направите красива 3D фигурка Слонче с пайети. Комплектът съдържа: 1 основа от полистирол, оцветена картина, цветн..

0502 KSG crafts: Изкуство с пайети: 3D фигурка Мече

(0)
19.90 лв.

Изкуство с пайети: 3D фигурка МечеТози занимателен комплект ще ви позволи сами да си направите красива 3D фигурка Мече с пайети. Комплектът съдържа: 1 основа от полистирол, оцветена картина, цветни па..

1012 KSG crafts: Изкуство с пайети и блестящ пясък: Пеперуда

(0)
29.90 лв.

Изкуство с пайети и блестящ пясък: ПеперудаС помощта на цветните пайетите и блестящия пясък ще създадете една колоритна и забавна картина с пъстра пеперуда, с която можете да украсите стената си. Комп..

1011 KSG crafts: Изкуство с пайети и блестящ пясък: Принцеса

(0)
29.90 лв.

Изкуство с пайети и блестящ пясък: ПринцесаС помощта на цветните пайетите и блестящия пясък ще създадете една колоритна и забавна картина с Принцеса, с която можете да украсите стената си. Комплектът ..

Показани 1 от 30 | 35 (2 Страници)