Sequin Art: Изкуство с пайети

KSG CRAFTS е създадена за първи път във Великобритания в края на 1960 година. Марката е предназначена както за деца, така и за възрастни. Продуктите са разделени на няколко основни категории: изкуство с пайети, рисуване по номера и гравиране със златна и сребърна основа.

Мрежа:

1720 KSG crafts: Изкуство с пайети: Еднорог

(0)
39.90 лв.

Изкуство с пайети: ЕднорогС този комплект можете сами да си направите красива картина с изображение на еднорог, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с рамка, цвет..

1719 KSG crafts: Изкуство с пайети: Цветно момиче

(0)
39.90 лв.

Изкуство с пайети: Цветно момичеС този комплект можете сами да си направите красива картина с изображение на цветно момиче, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с..

1717 KSG crafts: Изкуство с пайети: Скутер

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: СкутерС този комплект можете сами да си направите красива картина с изображение на скутер, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с рамка, цветна..

1716 KSG crafts: Изкуство с пайети: Велосипед

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: ВелосипедС този комплект можете сами да си направите красива картина с изображение на велосипед, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с рамка, ..

1714 KSG crafts: Изкуство с пайети: The scarf, Santoro Gorjuss

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: The scarf, Santoro GorjussС този комплект можете сами да си направите картина с красиво изображение, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с рам..

1709 KSG crafts: Изкуство с пайети: Кемпер

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: КемперС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Кемпер като използвате цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стереопор с рамка, цветна картина, цве..

1336 KSG crafts: Изкуство с пайети: Фея

(0)
14.90 лв.

Изкуство с пайети: ФеяС този комплект можете сами да си направите картина за 60 минути с изображение на фея използвайки цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина,..

1326 KSG crafts: Изкуство с пайети: Бял тигър

(0)
14.90 лв.

Изкуство с пайети: Бял тигърС този комплект можете сами да си направите картина за 60 минути с изображение на Бял тигър използвайки цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цве..

1325 KSG crafts: Изкуство с пайети: Пеперуда

(0)
14.90 лв.

Изкуство с пайети: ПеперудаС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Пеперуда с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина, ц..

1526 KSG crafts: Комплект: Изкуство с диаманти: Пеперуда

(0)
34.90 лв.

Творчески комплект: Изкуство с диаманти: ПеперудаНаправете си сами зашеметяваща декорация със скъпоценности и с помощта на лесните инструкции включени в комплекта. Всичко, което трябва да направите е ..

1407 KSG crafts: Изкуство с пайети: Танц

(0)
35.90 лв.

Изкуство с пайети: ТанцС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Танц с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина, цветни па..

1406 KSG crafts: Изкуство с пайети: Биг Бен

(0)
35.90 лв.

Изкуство с пайети: Биг БенС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Биг Бен с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина, цве..

1321 Sequin Art: Изкуство с пайети, Динозавър

(0)
35.90 лв.

Изкуство с пайети Динозавър: голям размерС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Динозавър с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цв..

0908 KSG crafts: Изкуство с пайети: Морски свят

(0)
35.90 лв.

Изкуство с пайети: Морски святС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Морски свят с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна карт..

0905 KSG crafts: Изкуство с пайети: Конче

(0)
35.90 лв.

Изкуство с пайети Конче: голям размерС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Конче с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна кар..

0907 KSG crafts: Изкуство с пайети: Кученце

(0)
35.90 лв.

Изкуство с пайети: КученцеС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Кученце с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина, цве..

1209 Sequin Art: Изкуство с пайети, Пеперуда

(0)
35.90 лв.

Изкуство с пайети: ПеперудаС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на пеперуда с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина, ц..

1409 KSG crafts: Изкуство с пайети: 3D фигурка Бухал

(0)
22.90 лв.

Изкуство с пайети: 3D фигурка БухалТози занимателен комплект ще ви позволи сами да си направите красива 3D фигурка Бухал с пайети. Комплектът съдържа: 1 основа от полистирол, оцветена картина, цветни ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

0501 Sequin Art: Изкуство с пайети, 3D фигурка Коте

(0)
22.90 лв.

Изкуство с пайети: 3D фигурка КотеТози занимателен комплект ще ви позволи сами да си направите красива 3D фигурка Коте с пайети. Комплектът съдържа: 1 основа от полистирол, оцветена картина, цветни па..

1121 KSG crafts: Изкуство с пайети 3D фигурка: Слонче

(0)
22.90 лв.

Изкуство с пайети 3D фигурка: СлончеТози занимателен комплект ще ви позволи сами да си направите красива 3D фигурка Слонче с пайети. Комплектът съдържа: 1 основа от полистирол, оцветена картина, цветн..

0502 Sequin Art: Изкуство с пайети, 3D фигурка Мече

(0)
22.90 лв.

Изкуство с пайети, 3D фигурка МечеТози занимателен комплект ще ви позволи сами да си направите красива 3D фигурка Мече с пайети. Комплектът съдържа: 1 основа от полистирол, оцветена картина, цветни па..

1222 Sequin Art: Изкуство с пайети и блестящ пясък: Зайче

(0)
21.90 лв.

Изкуство с пайети и блестящ пясък: ЗайчеС помощта на цветните пайетите и блестящия пясък ще създадете една колоритна и забавна картина със зайче, с която можете да украсите стената си. Комплектът съдъ..

1221 Sequin Art: Изкуство с пайети и блестящ пясък: Мече

(0)
21.90 лв.

Изкуство с пайети и блестящ пясък: МечеС помощта на цветните пайетите и блестящия пясък ще създадете една колоритна и забавна картина с мече, с която можете да украсите стената си. Комплектът съдържа:..

1220 Sequin Art: Изкуство с пайети и блестящ пясък: Куче

(0)
21.90 лв.

Изкуство с пайети и блестящ пясък: КучеС помощта на цветните пайетите и блестящия пясък ще създадете една колоритна и забавна картина със кученце, с която можете да украсите стената си. Комплектът съд..

1219 Sequin Art: Изкуство с пайети и блестящ пясък, Коте

(0)
21.90 лв.

Изкуство с пайети и блестящ пясък: КотеС помощта на цветните пайетите и блестящия пясък ще създадете една колоритна и забавна картина със котенца, с която можете да украсите стената си. Комплектът съд..

1318 KSG crafts: Изкуство с пайети: Лъвчета

(0)
16.90 лв.

Изкуство с пайети: ЛъвчетаС помощта на магическата писалка вземете пайетите и ги поставете върху самозалепващия се борд за са създадете тези колоритни и забавни картини с лъвчета. Комплектът съдържа: ..

Показани 1 от 26 | 26 (1 Страници)