KSG Crafts: Гравиране

KSG CRAFTS е създадена за първи път във Великобритания в края на 1960 година. Марката е предназначена както за деца, така и за възрастни. Продуктите са разделени на няколко основни категории: изкуство с пайети, рисуване по номера и гравиране със златна и сребърна основа.  

Мрежа:

0602 KSG crafts: Гравиране на златна основа: Котета

(0)
11.90 лв.

Гравиране на златна основа: КотетаС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмент..

0548 KSG crafts: Гравиране на холограмна основа: Фея

(0)
11.90 лв.

Гравиране на холограмна основа: ФеяС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмен..

0547 KSG crafts: Гравиране на холограмна основа: Полярна мечка

(0)
11.90 лв.

Гравиране на холограмна основа: Полярна мечкаС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на..

0546 KSG crafts: Гравиране на холограмна основа: Делфини

(0)
11.90 лв.

Гравиране на холограмна основа: ДелфиниС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инстр..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

0545 KSG crafts: Гравиране на холограмна основа: Вълк

(0)
11.90 лв.

Гравиране на холограмна основа: ВълкС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструме..

0544 KSG crafts: Гравиране на цветна основа: Морско дъно

(0)
11.90 лв.

Гравиране на цветна основа: Морско дъноС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инстр..

0543 KSG crafts: Гравиране на цветна основа: Паун

(0)
11.90 лв.

Гравиране на цветна основа: ПаунС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмента ..

0542 KSG crafts: Гравиране на цветна основа: Папагал

(0)
11.90 лв.

Гравиране на цветна основа: ПапагалС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмен..

0541 KSG crafts: Гравиране на цветна основа: Пеперуда

(0)
11.90 лв.

Гравиране на цветна основа: ПеперудаС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструме..

1329 KSG crafts: Гравиране на медна основа: Персийска котка

(0)
11.90 лв.

Гравиране на медна основа: Персийска коткаС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на ин..

1019 KSG crafts: Гравиране на медна основа: Лъв

(0)
11.90 лв.

Гравиране на медна основа: ЛъвС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмента за..

0610 KSG crafts: Гравиране на медна основа: Тигри

(0)
11.90 лв.

Гравиране на медна основа: ТигриС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмента ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

0540 KSG crafts: Гравиране на медна основа: Гепард

(0)
11.90 лв.

Гравиране на медна основа: ГепардС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмента..

0539 KSG crafts: Гравиране на медна основа: Слон

(0)
11.90 лв.

Гравиране на медна основа: СлонС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмента з..

0605 KSG crafts: Гравиране на златна основа: Жирафи

(0)
11.90 лв.

Гравиране на златна основа: ЖирафиС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмент..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

0604 KSG crafts: Гравиране на златна основа: Приятели

(0)
11.90 лв.

Гравиране на златна основа: ПриятелиС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструме..

0603 KSG crafts: Гравиране на златна основа: Лъвове

(0)
11.90 лв.

Гравиране на златна основа: ЛъвовеС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмент..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

0535 KSG crafts: Гравиране на златна основа: Кон

(0)
11.90 лв.

Гравиране на златна основа: КонС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмента з..

1034 KSG crafts: Гравиране на сребърна основа: Коте

(0)
11.90 лв.

Гравиране на сребърна основа: КотеС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмент..

1033 KSG crafts: Гравиране на сребърна основа: Жребец

(0)
11.90 лв.

Гравиране на сребърна  основа: ЖребецС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на ин..

1018 KSG crafts: Гравиране на сребърна основа: Зебри

(0)
11.90 лв.

Гравиране на сребърна  основа: ЗебриС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инс..

1017 KSG crafts: Гравиране на сребърна основа: Бял тигър

(0)
11.90 лв.

Гравиране на сребърна  основа: Бял тигърС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на..

0609 KSG crafts: Гравиране на сребърна основа: Пингвини

(0)
11.90 лв.

Комплект за гравиране на сребърна  основа: ПингвиниС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

0608 KSG crafts: Гравиране на сребърна основа: Делфин

(0)
11.90 лв.

Комплект за гравиране на сребърна основа: ДелфинС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта..

0607 KSG crafts: Гравиране на сребърна основа: Лебед и патета

(0)
11.90 лв.

Гравиране на сребърна основа: Лебед и патетаС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на ..

0537 KSG crafts: Комплект за гравиране на сребърна основа: Сова

(0)
11.90 лв.

Комплект за гравиране на сребърна основа: СоваС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта н..

Показани 1 от 26 | 26 (1 Страници)