Sequin Art

KSG CRAFTS е създадена за първи път във Великобритания в края на 1960 година.  Пайета Art ™ се състои от ярко оцветени пайети, игли и боички, с помощта на които се създават красиви картини и фигури.  Марката е предназначена както за деца, така и за възрастни. Продуктите са разделени на няколко основни категории: изкуство с пайети, рисуване по номера и гравиране със златна и сребърна основа.  През годините Пайета Art ™ е разработила уникални образи и изображения с новаторски дизайни. Едни от тях са 3-D изображенията с пайети. Завършената триизмерна фигура, ще ви накара да се удивите от постиженията си и ще ви подтикне да се пристрастите към този вид изкуство.

Мрежа:

1719 KSG crafts: Изкуство с пайети: Цветно момиче

(0)
39.90 лв.

Изкуство с пайети: Цветно момичеС този комплект можете сами да си направите красива картина с изображение на цветно момиче, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с..

1717 KSG crafts: Изкуство с пайети: Скутер

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: СкутерС този комплект можете сами да си направите красива картина с изображение на скутер, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с рамка, цветна..

1714 KSG crafts: Изкуство с пайети: The scarf, Santoro Gorjuss

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: The scarf, Santoro GorjussС този комплект можете сами да си направите картина с красиво изображение, като използвате само цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стиропор с рам..

1709 KSG crafts: Изкуство с пайети: Кемпер

(0)
32.90 лв.

Изкуство с пайети: КемперС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Кемпер като използвате цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от стереопор с рамка, цветна картина, цве..

1336 KSG crafts: Изкуство с пайети: Фея

(0)
14.90 лв.

Изкуство с пайети: ФеяС този комплект можете сами да си направите картина за 60 минути с изображение на фея използвайки цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина,..

1326 KSG crafts: Изкуство с пайети: Бял тигър

(0)
14.90 лв.

Изкуство с пайети: Бял тигърС този комплект можете сами да си направите картина за 60 минути с изображение на Бял тигър използвайки цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цве..

1325 KSG crafts: Изкуство с пайети: Пеперуда

(0)
14.90 лв.

Изкуство с пайети: ПеперудаС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Пеперуда с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина, ц..

0428 Sequin Art: Рисуване по номера, Пътнически влак

(0)
18.90 лв.

Рисуване по номера: Пътнически влакРисуването по номера е идеален и забавен комплект за оцветяване на малки и големи художници.  С помощта на акрилните бои, които са включени в комплекта, Вие или..

0548 KSG crafts: Гравиране на холограмна основа: Фея

(0)
11.90 лв.

Гравиране на холограмна основа: ФеяС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмен..

0547 KSG crafts: Гравиране на холограмна основа: Полярна мечка

(0)
11.90 лв.

Гравиране на холограмна основа: Полярна мечкаС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на..

0546 KSG crafts: Гравиране на холограмна основа: Делфини

(0)
11.90 лв.

Гравиране на холограмна основа: ДелфиниС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инстр..

0545 KSG crafts: Гравиране на холограмна основа: Вълк

(0)
11.90 лв.

Гравиране на холограмна основа: ВълкС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструме..

0544 KSG crafts: Гравиране на цветна основа: Морско дъно

(0)
11.90 лв.

Гравиране на цветна основа: Морско дъноС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инстр..

0542 Sequin Art: Гравиране на цветна основа, Папагал

(0)
11.90 лв.

Гравиране на цветна основа, ПапагалС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмен..

1019 KSG crafts: Гравиране на медна основа: Лъв

(0)
11.90 лв.

Гравиране на медна основа: ЛъвС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмента за..

0612 KSG crafts: Гравиране на медна основа: Басет

(0)
11.90 лв.

Гравиране на медна основа: БасетС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмента ..

0610 KSG crafts: Гравиране на медна основа: Тигри

(0)
11.90 лв.

Гравиране на медна основа: ТигриС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмента ..

0539 Sequin Art: Гравиране на медна основа, Слон

(0)
11.90 лв.

Гравиране на медна основа, СлонС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмента з..

0605 KSG crafts: Гравиране на златна основа: Жирафи

(0)
11.90 лв.

Гравиране на златна основа: ЖирафиС този комплект гравирането ще ви се стори истинска игра. Очакват ви часове на творчество и забава. Само трябва да следвате нанесената схема и с помощта на инструмент..

1524 KSG crafts: Рисуване по номера: Почивка

(0)
18.90 лв.

Рисуване по номера: ПочивкаРисуването по номера е идеален и забавен комплект за оцветяване на малки и големи художници.  С помощта на акрилните бои, които са включени в комплекта, Вие или вашето ..

1523 KSG crafts: Рисуване по номера: Приятели в конюшнята

(0)
18.90 лв.

Рисуване по номера: Приятели в конюшнятаРисуването по номера е идеален и забавен комплект за оцветяване на малки и големи художници.  С помощта на акрилните бои, които са включени в комплекта, Ви..

1519 KSG crafts: Рисуване по номера: Лондон Пикадили

(0)
18.90 лв.

Рисуване по номера: Лондон ПикадилиРисуването по номера е идеален и забавен комплект за оцветяване на малки и големи художници.  С помощта на акрилните бои, които са включени в комплекта, Вие или..

0563 KSG crafts: Рисуване по номера: Изгрев с делфини

(0)
18.90 лв.

Рисуване по номера: Изгрев с делфиниРисуването по номера е идеален и забавен комплект за оцветяване на малки и големи художници.  С помощта на акрилните бои, които са включени в комплекта, Вие ил..

0429 Sequin Art: Рисуване по номера, Вечерно пасище

(0)
18.90 лв.

Рисуване по номера: Вечерна пашаРисуването по номера е идеален и забавен комплект за оцветяване на малки и големи художници.  С помощта на акрилните бои, които са включени в комплекта, Вие или ва..

0213 Sequin Art: Рисуване по номера, Котета, две картини

(0)
18.90 лв.

Рисуване по номера, Котета, две картиниРисуването по номера е идеален и забавен комплект за оцветяване на младите художници.  С помощта на акрилните бои, които са включени в комплекта, вашето дет..

1109 KSG crafts: Рисуване по номера с акрилни бои, Санбернар

(0)
12.90 лв.

Рисуване по номера с акрилни бои, СанбернарРисуването по номера е идеален и забавен комплект за оцветяване на младите художници.  С помощта на акрилните бои, които са включени в комплекта, дори и..

1526 KSG crafts: Комплект: Изкуство с диаманти: Пеперуда

(0)
34.90 лв.

Творчески комплект: Изкуство с диаманти: ПеперудаНаправете си сами зашеметяваща декорация със скъпоценности и с помощта на лесните инструкции включени в комплекта. Всичко, което трябва да направите е ..

1407 KSG crafts: Изкуство с пайети: Танц

(0)
35.90 лв.

Изкуство с пайети: ТанцС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Танц с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина, цветни па..

1406 KSG crafts: Изкуство с пайети: Биг Бен

(0)
35.90 лв.

Изкуство с пайети: Биг БенС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Биг Бен с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цветна картина, цве..

1321 Sequin Art: Изкуство с пайети, Динозавър

(0)
35.90 лв.

Изкуство с пайети Динозавър: голям размерС този комплект можете сами да си направите картина с изображение на Динозавър с помощта на цветни пайети. Комплектът съдържа: основа от полистирол с рамка, цв..

Показани 1 от 30 | 73 (3 Страници)