Apli Kids

APLI Kids е започнала като малка семейна компания в Барселона, днес APLI разполага с дъщерни компании във Франция, Германия, Полша, Белгия, Русия и Англия. Продукти с марката APLI могат да се намерят в повече от 85 държави на 5 континента. Безкомпромисно качество на продуктите и обслужването, отношението към хората и развитието на обществото са част от философията вече повече от 65 години. 

Детската линия APLI Kids е създадена специално за да подпомогне родителите в обучението и развитието на децата. Линията обхваща продукти за ръчно творчество, креативни игри, образователни пъзели, които подпомагат обучението под формата на игра, развиват талантите и заложбите на децата. Продуктите APLI Kids са с гарантирано качество, произведени съгласно директива UNE-EN 71 за безопасност на детските играчки.

Мрежа:

18791 APLI Kids: Книжка за оцветяване с маркери

(0)
11.90 лв.

Книжка за оцветяване с маркериДетска книжка със спирала за оцветяване за оцветяване съдържаща 24 страници с 6 различни черно-бели животински дизайна и 5 цветни маркера в малка кутия за съхранението им..

16468 APLI Kids: Гигантски плакат за оцветяване, Морско дъно

(0)
38.90 лв.

Гигантски плакат за оцветяване, Морско дъноГигантски хартиен плакат върху ролка на тема Морското дъно, върху който децата ще оцветяват на воля. Плакатът е с предварително отпечатани рисунки на гората ..

16469 APLI Kids: Гигантски плакат за оцветяване, Магическа гора

(0)
38.90 лв.

Гигантски плакат за оцветяване, Магическа гораГигантски хартиен плакат върху ролка от модела Магическа гора, върху който децата ще оцветяват на воля. Плакатът е с предварително отпечатани рисунки на г..

14885 APLI Kids: Самозалепваща ролка за оцветяване, Във въздуха

(0)
21.90 лв.

Самозалепваща ролка за оцветяване, Във въздухаСтрахотно е да се рисува върху стената!Тази ролка за оцветяване е с дължина 4 метра и ще достави истинско удоволствие на децата да творят върху нея! Залеп..

14884 APLI Kids: Самозалепваща ролка за оцветяване, Сладкиши

(0)
21.90 лв.

Самозалепваща ролка за оцветяване, СладкишиСтрахотно е да се рисува върху стената!Тази ролка за оцветяване е с дължина 4 метра и ще достави истинско удоволствие на децата да творят върху нея! Залепете..

18866 APLI Kids: Моите първи рисунки с моделин

(0)
23.90 лв.

Моите първи рисунки с моделинДетски творчески комплект, с който децата ще могат да направят първите си рисунки/картини с моделин. Мозайка от 6 илюстрирани и ламинирани листа, върху които трябва да се ..

18819 APLI Kids: Рисунки със стикери и геометрични фигури, Гора

(0)
23.90 лв.

Рисунки със стикери и геометрични фигури, ГораЗабавна и образователна игра със стикери и цветни геометрични фигури. Целта на играта е да завършите рисунките върху картите с помощта на стикери с различ..

18818 APLI Kids: Рисунки със стикери и геометрични фигури, Мече

(0)
23.90 лв.

Рисунки със стикери и геометрични фигури, МечеЗабавна и образователна игра със стикери и цветни геометрични фигури. Целта на играта е да завършите рисунките върху картите с помощта на стикери с различ..

16716 APLI Kids: Сглоби и оцвети своя малка къща

(0)
26.90 лв.

Сглоби и оцвети своя малка къщаНаправете си малка спретната къща от картон, която е с илюстрации за рисуване, както отвън, така и отвътре. Творческият комплект включва 2 парчета картон за сглобяв..

16715 APLI Kids: Сглоби и оцвети свой малък замък

(0)
26.90 лв.

Сглоби и оцвети свой малък замъкНаправете си замък от картон, който е с илюстрации за рисуване, както отвън, така и отвътре. Творческият комплект включва 2 парчета картон за сглобяване и оцветява..

18359 APLI Kids: Рисунки със геометрични фигури, Транспортни средства

(0)
23.90 лв.

Рисунки със геометрични фигури, Транспортни средстваЦелта на играта е да се завършат рисунките върху картите, с използването на стикери с различни цветове и форми.Съдържание: 8 карти с матово покритие..

18363 APLI Kids: Рисунки със стикери, Кораб

(0)
23.90 лв.

Рисунки със стикери, КорабЦелта на играта е да се завършат рисунките върху картините, с използването на стикери с различни цветове и форми.Съдържание: 8 карти с матово покритие 200 g, 8 листа презалеп..

18362 APLI Kids: Рисунки със стикери, Калинка

(0)
23.90 лв.

Рисунки със стикери, КалинкаЦелта на играта е да се завършат рисунките върху картите, с използването на стикери с различни цветове и форми.Съдържание: 8 карти с матово покритие 200 g, 8 листа презалеп..

17143 APLI Kids: Моята първа мозайка

(0)
23.90 лв.

Моята първа мозайкаДетска мозайка за най-малките включваща 5 бр. XXL елементи с формата на различни животинки от джунглата + самозалепващи EVA елементи в 4 цвята. Всеки елемент има обозначени с цвят и..

18505 APLI Kids: Моята първа игра с помпони

(0)
23.90 лв.

Моята първа игра с помпониИграта се състои във създаването и залепването на цветни помпони в посочените области на всеки дизайн.Комплектът включва: 6 предварително изрязани XL листа във формата на раз..

18506 APLI Kids: Моите първи рисунки с печати

(0)
23.90 лв.

Моите първи рисунки с печатиИграта се състои в създаване на различни рисунки с печати в посочените области на всяка картина. Включва 6 листа, илюстрирани с различни животни и тяхната среда, в която жи..

18339 APLI Kids: Комплект за рисуване с различни текстури

(0)
28.90 лв.

Комплект за рисуване с различни текстуриЗабавен комплект за рисуване на илюстрации с различни шарки благодарение на своите текстури!Комплектът съдържа 24 листа с 6 различни дизайна, 12 шаблона с разли..

15267 APLI Kids: Рисунки с трансферно фолио, Блестящи принцеси

(0)
28.90 лв.

Рисунки с трансферно фолио, Блестящи принцесиКомплект за създаване на 4 рисунки на принцеси с помощта на трансферно фолио. Оцвети белите части на картината.Елементите с номера отлепи и върху тях транс..

18246 APLI Kids: Чантичка с 3 занимателни книжки, Приказен свят

(0)
18.90 лв.

Чантичка с 3 занимателни книжки, Приказен святЧантичката с детски занимателни книжки Apli - Приказен свят, която е чудесно забавление за децата ви, докато сте на път. Детето може да избира между игри ..

18247 APLI Kids: Чантичка с 3 занимателни книжки, Пирати

(0)
18.90 лв.

Чантичка с 3 занимателни книжки, ПиратиЧантичката с детски занимателни книжки Apli - Пирати, която ч чудесно забавление за децата ви, докато сте на път. Детето може да избира между игри като лабиринти..

17150 APLI Kids: Книжка за рисуване със скреч страници, Еднорог

(0)
13.90 лв.

Книжка за рисуване със скреч страници, ЕднорогКнижка със спирала и твърда подложка за лесна употреба и съхранение по време на път. Съдържа 8 листа и дървена стъргалка.Лесна и забавна игра: трябва само..

16525 APLI Kids: Книжка за рисуване със скреч страници, Фея

(0)
13.90 лв.

Книжка за рисуване със скреч страници, ФеяКнижка със спирала и твърда подложка за лесна употреба и съхранение по време на път. Съдържа 8 листа и дървена стъргалка.Лесна и забавна игра: трябва само да ..

16524 APLI Kids: Книжка за рисуване със скреч страници, Зима

(0)
13.90 лв.

Книжка за рисуване със скреч страници, ЗимаКнижка със спирала и твърда подложка за лесна употреба и съхранение по време на път. Съдържа 8 листа и дървена стъргалка.Лесна и забавна игра: трябва само да..

15225 APLI Kids: Книжка за рисуване с вода, Джунгла

(0)
19.90 лв.

Книжка за рисуване с вода, ДжунглаДетска книжка съдържаща 6 страници с рисунки и писалка, която може да се презарежда с вода. След рисуване с водната четка се появяват цветовете. Когато рисунката изсъ..

17148 APLI Kids: Книжка за рисуване с вода, Морско дъно

(0)
19.90 лв.

Книжка за рисуване с вода, Морско дъноДетска книжка съдържаща 6 страници с рисунки и писалка, която може да се презарежда с вода. След рисуване с водната четка се появяват цветовете. Когато рисунката ..

15207 APLI Kids: Книжка за оцветяване, Транспортни средства

(0)
11.90 лв.

Книжка за оцветяване, Транспортни средстваКнижка за оцветяване с различни транспортни средства илюстрирана от Изабел Никол. Книжката съдържа 45 страници с отпечатани черно-бели рисунки и 5 цветни марк..

15208 APLI Kids: Книжка за оцветяване, Океан

(0)
11.90 лв.

Книжка за оцветяване, ОкеанКнижка за оцветяване с морски обитатели  илюстрирана от Изабел Никол. Книжката съдържа 45 страници с отпечатани черно-бели рисунки и 5 цветни маркера в малка кутия. Иде..

17151 APLI Kids: Книжка за оцветяване: Мандала

(0)
11.90 лв.

Книжка за оцветяване: МандалаКнижката съдържа 20 страници и отпечатани черно-бели мандали и 5 цветни маркера, с помощта на които ще ги оцветите. Книжката е с висока дидактическа стойност: Оцветяването..

18508 APLI Kids: Книжка за оцветяване, Космос

(0)
13.90 лв.

Книжка за оцветяване, КосмосКнижка за рисуване с 6 кадифени страници. Контурите и задния план на илюстрациите са направени от черно кадифе, така че децата могат да оцветяват празните места, без да се ..

17201 APLI Kids: Магнитна игра: Облечи Карла и Луси

(0)
46.90 лв.

Магнитна игра: Облечи Карла и ЛусиЗабавна игра, в която две магнитни кули Карла и Луси, могат да бъдат обличани с различни модни тоалети и аксесоари. Всяка една от тях разполага със свой магнитен лист..

Показани 1 от 30 | 42 (2 Страници)