14627 APLI Kids: Направи си сам Вещицата Гленда

APLIKids 14627 APLI Kids: Направи си сам Вещицата Гленда

Преглеждания 242

7.90 лв.
  • Производител: APLIKids
  • Код на продукта: 14627 APLI Kids: Направи си сам Вещицата Гленда
  • Наличност: В наличност

Творчески комплект: Направи си сам Вещицата Гленда

Забавен детски комплект, с който децата сами ще могат да си изработят малка кукла, с помощта на гума, помпони, въженца, които са изрязани и готови за сглобяване. в комплекта има и подробни инструкции за изработката на фигурата. Готовата кукличка е с височина 13 см. Сглобяването и спомага за развитието на логическото мислене, пространственото виждане и креативноатта, освен това е изключително забавно и приятно. 

  • Категория: Ръчно творчество, креативни игри 
  • Марка: APLI Kids, Испания
  • Подходящ за деца над: 4години

Всички продукти за деца с марка APLI Kids са произведени съобразно директива UNE-EN 71 за безопасност на детски играчки. Продуктите на APLIKids са разнообразни, подходящи за различни възрастови групи и се радват на голям интерес от деца и родители. Широката гама от тематични стикери, вълшебно тесто за моделиране и останалите материали за творчество, успешно се вписват и в учебните занимания. Неусетно и с интерес децата се научават да различават цветове, форми и размери, да броят, смятат, рисуват, творят. Развиват координацията, логиката, стратегическото мислене, фината моторика, креативността. А най-важното е, че през цялото време се забавляват! 

Забавно е с нас!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Captcha
Тагове:
APLI Kids

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.