Haba

HABA е модерна фамилна компания с над 75 годишна история, в която трето поколение продължава да се грижи за забавленията на децата с уникални продукти които произвеждат. За всяка една игра, книжка или играчка се грижат много дизайнери, редактори и проектанти, които предварително проектират, тестват, редактират и играят с продуктите си с цел да създадат най-доброто, от което имат нужда децата за да се образоват, развиват и забавляват. Всеки един от тях дава сърцето и душата си в разработването на добре обмислени игри и играчки. Това им позволява да създават множество трайни продукти със специален дизайн и висока игрална стойност, които стимулират детското любопитство и желания за игра. Основната им цел е игриво да придружават децата във всичките им фази на растеж, да направят живота им по-щастлив и вълнуващ, още от самото начало. 

Философията на компанията HABA се основава на един прост принцип: Децата са най-важното нещо в живота! Насърчаването на основните ценности, подпомагането им да станат независими и да развият своите творчески и креативни способности са част от мисията на компанията, създавайки именно такива игри, кукли и образователни играчки насочени върху развитието на детето. 

Всички играчки са проектирани и произведени в Германия!

Мрежа:

304580 Haba: Мека кукла Лив с медальон за късмет, 20 см

(0)
42.90 лв.

Мека кукла Лив с медальон за късмет, 20 смКрасива мека кукла Лив, която ще донесе много късмет на вашето момиченце и е един хубав подарък за първия й рожден ден. Към парцалената немска кукла има краси..

305972 Haba: Мека кукла Хеда, 30 см

(0)
75.90 лв.

Мека кукла Хеда, 30 смЗапознайте се с сладкото момиченце Хеда!Тя е красива мека кукла, има красиво лице, кестенява коса, сладки дрешки  и е част от Приказния свят на Haba.  Готова e да ..

305971 Haba: Мека кукла Момченцето Арне, 30 см

(0)
75.90 лв.

Мека кукла Момченцето Арне, 30 смЗапознайте се с палавника Арне!Арне е мека парцалено момченце облечено в спортен стил и винаги готов за нови приключения. Куклата е произведена в Германия от висококач..

305239 Haba: Мека кукла Джил, 30 см

(0)
75.90 лв.

Мека кукла Джил, 30 смЗапознайте се с сладкото момиченце Джил!Тя е красива мека кукла, има красиво лице, руса коса, сладка рокличка  и е част от Приказния свят на Haba.  Готова e да зар..

305970 Haba: Мека кукла Фрея, 30 см

(0)
75.90 лв.

Мека кукла Фрея, 30 смЗапознайте се с сладкото момиченце Фрея!Тя е красива мека кукла, има красиво лице, коса, дрехи и шапка  и е част от Приказния свят на Haba.  Готова e да зарадва вс..

305651 Haba: Мека кукла балерина: Ида, 36 см

(0)
75.90 лв.

Мека кукла балерина: Ида, 36 смЗапознайте се с сладката кукла балерина Ида.Ида е очарователна, има красива рокля, дълга руса коса и красиви бродирани сини очи. Тази красива кукла е партньорка за игра ..

5737 Haba: Мека парцалена кукла: Мирли, 20 см

(0)
67.90 лв.

Мека парцалена кукла: Мирли, 20 смМирли е прекрасно малко момиченце, което е готово да ви следва навсякъде и да играе с вас. Изработена е от мек текстил, а нейните очи, носле и уста са ръчно бродирани..

304889 Haba: Кукла Елиза, 32 см

(0)
97.90 лв.

Кукла Елиза, 32 смЗапознайте се със сладката русокоса кукла Елиза. Тя е много любознателна и ще бъде винаги до децата ви, когато те започнат нова фаза от живота си, в която ролята, общуването и развит..

304888 Haba: Кукла Клеа, 32 см

(0)
97.90 лв.

Кукла Клеа, 32 смЗапознайте се със сладката Клеа. Тя е много любознателна и ще бъде винаги до децата ви, когато те започнат нова фаза от живота си, в която ролята, общуването и развитието на социалнит..

2142 Haba: Мека парцалена кукла: Греъм, 30 см

(0)
98.90 лв.

Мека парцалена кукла: ГреъмЗапознайте се с очарователното палаво момченце Греъм. Той обича да кара скейтборт и да слуша хубава музика и ще се превърне в най-добрия приятел на вашето дете. Той ще го сл..

304933 Haba: Ръкавица за куклен театър: Ферма

(0)
48.90 лв.

Ръкавица за куклен театър: ФермаВреме е за домашен куклен театър и за интересните истории, които мама или татко ще ви разкажат!С тази мека ръкавица с различни животни, вашето дете ще може да пресъздад..

304932 Haba: Ръкавица за куклен театър: Диви животни

(0)
48.90 лв.

Ръкавица за куклен театър: Диви животниВреме е за домашен куклен театър и за интересните истории, които мама или татко ще ви разкажат!С тази мека ръкавица с различни животни, вашето дете ще може да пр..

304203 Haba: Кукла за куклен театър: Гарван с черешка

(0)
51.90 лв.

Кукла за куклен театър: Гарван с черешкаВреме е за домашен куклен театър! Този черен гарван ще дойде при вас носещ в клюна си черешка. Вашето дете ще може да пресъздаде и разкаже различни приказки и с..

301189 Haba: Кукла за куклен театър: Магьосник

(0)
48.90 лв.

Кукла за куклен театър: МагьосникВреме е за домашен куклен театър! С този приказен Магьосник, вашето дете ще може да пресъздаде и разкаже различни приказки и собствени истории и да изпълни първите си ..

2179 Haba: Кукла за куклен театър: Принцеса

(0)
49.90 лв.

Кукла за куклен театър: ПринцесаВреме е за домашен куклен театър! С тази мека парцалена кукла Принцеса, вашето дете ще може да пресъздаде и разкаже различни приказки и собствени истории и да изпълни п..

Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)