Barbie: Стилни кукли

Куклата Barbie се произвежда от американската фирма Mattel и е сред най-популярната и харесвана кукла на много поколения. Тя се продава в над 154 страни по света. В Европа влиза на пазара през 1961 година, заедно с нейния приятел Кен. Има и сестри - Стейси, Челси и Скипър, както и приятели - Съмър, Ники, Тереза и Мидж. Куклата е с височина 29 см и продължава да покорява сърцата на малките момиченца.

Мрежа:

GHN07 Mattel: Кукла Barbie: Център за маникюр

(0)
42.90 лв.

Кукла Barbie: Център за маникюрКуклата Barbie® вдъхновява грижите за себе си с тази кукла, кученце и салон за маникюр със спа-действие и промяна на цвета на ноктите - толкова е лесно да се играе! Дец..

GML76 Mattel: Кукла Barbie: Модна принцеса

(0)
42.90 лв.

Кукла Barbie: Модна принцесаКуклите Barbie® пренасят младите мечтатели до далечни земи, където царува въображението! Тя е изключително модерна в розово горнище и пола с висока талия с искрящи надписи,..

GJR84 Mattel: Кукла Barbie: Спа център

(0)
59.90 лв.

Кукла Barbie: Спа центърКуклата Barbie® знае как да се погрижи за външния си вид. Barbie® Face Mask Spa Day представлява един от любимите начини за презареждане: маски за лице - има тесто и форми за и..

GRN28 Mattel: Кукла Barbie: Супер модел, блондинка

(0)
57.90 лв.

Кукла Barbie: Супер модел, блондинкаКуклите Barbie® Extra разтърсват със смели модни и ярки цветове и правят големи изявления! Всяка кукла Barbie® има свой уникален стил, който е супер игрив. И технит..

FXH13 Mattel: Кукла Barbie с кон

(0)
51.90 лв.

Кукла Barbie с конГотови ли сте да прекарате един страхотен ден с красивата Barbie, която е решила да направи една страхотна езда с нейния кон?Поставете я да седне на седлото, сложете каската и ботуши..

GML67 Mattel: Кукла Barbie: Кен принц

(0)
23.90 лв.

Кукла Barbie: Кен принцBarbie е щастлива, само когато е в компанията на своя любим принц Кен. Той е облечен подобаващо за титлата, която носи - кожено синьо сако с пагони и кралски медали, корона на г..

GDM44 Mattel: Кукла Barbie, Изследовател, асортимент

(0)
32.90 лв.

Пътешественик-изследовател, асортиментБарби и National Geographic вдъхновяват момичетата да бъдат смели, енергични и ентусиазирани да изследват света, както и да откриват богатството на природата и на..

FXH08 Mattel: Кукла Barbie с кученца

(0)
52.90 лв.

Кукла Barbie с кученцаЗабавленията нямат край с красивата кукла Барби и нейните прекрасни кученца. Те имат нужда от постоянни грижи - трябва да бъдат нахранени, да им дадете вода за пиене, след което ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

24FWV Mattel: Челси на почивка в хижата на Тики

(0)
49.90 лв.

Челси на почивка в хижата на ТикиМалката кукла Челси ще се озове на едно страхотно място за почивка, където я очакват много забавления на пясъка. Заедно с нея, децата могат да си направят различни пяс..

FTV98 Mattel: Замъкът на Barbie

(0)
92.90 лв.

Замъкът на BarbieПотопете се в света на мечтите в залива Рейнбоу, като преминете през златната порта на този колоритен замък за кукли, които ще ви предостави множество пространства за игри, трансформи..

FXD88 Mattel: Кукла Barbie 60 години, Black Label

(0)
129.90 лв.

Колекционерска кукла Barbie 60 годиниВ продължение на 60 години Barbie вдъхновява въображението на многобройните си фенове по селия свят. За да отбележи своята специална годишнина, тази колекционерска..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

84FFY Mattel: Къща за кукли Barbie

(0)
589.90 лв.

Къща за кукли BarbieТази триетажна обзаведена къща за кукли Barbie е мечтата на всяко момиче. С нея, децата ще се потопят в един свят пълен с забавления и нови приключения. Къщата разполага с осем обз..

FHY89 Mattel: Кукла Barbie: Детегледачка, асортимент

(0)
23.90 лв.

Кукла Barbie: Детегледачка, асортиментВсяка кукла Барби съдържа различни аксесоари, с които да се погрижи за малките бебета, които са поверени на грижите и.Този модел е асортимент и се предлага в 4 ра..

CFF37 Mattel: Кукла Barbie Булка

(0)
29.90 лв.

Кукла Barbie: БулкаБарби е готова за един от най-важните дни в живота й - нейната сватба! Тя е облечена в красива булчинска рокля и аксесоари, които включват: воал, огърлица, пръстен и разбира се буке..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

41DHM Mattel: Кукла Barbie: Балерина

(0)
16.90 лв.

Кукла Barbie: БалеринаПотопете се в света на тази красива кукла Барби и ролята и на балерина. Както винаги тя е усмихната и с красив тоалет, готова да излезе на сцената.Тази кукла е асортимент и се пр..

Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)