Barbie

Куклата Barbie се произвежда от американската фирма Mattel и е сред най-популярната и харесвана кукла на много поколения. Тя се продава в над 154 страни по света. В Европа влиза на пазара през 1961 година, заедно с нейния приятел Кен. Има и сестри - Стейси, Челси и Скипър, както и приятели - Съмър, Ники, Тереза и Мидж. Куклата е с височина 29 см и продължава да покорява сърцата на малките момиченца.

Мрежа:

FWV17 Mattel: Кукла Barbie на път

(0)
34.90 лв.

Кукла Barbie на пътВдъхновен от Barbir™ Dreamhouse Adventures ™, по-малката сестра на Барби®  Скипър идва при вас с четири аксесоара, готова за пътешествия. Тя е облечена подходящо за да изследва..

FXC74 Mattel: Кукла Barbie с рокля на сърца

(0)
49.90 лв.

Кукла Barbie с рокля на сърцаТази колекционерска кукла Барби е идеалният подарък за всеки случай - напишете пожелание върху опаковката и добавете финалните щрихи със забавните стикери!Barbie® Celebrat..

FWV25 Mattel: Кукла Barbie на екскурзия

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie на екскурзияНаправете си една незабравима екскурзия заедно с кукла Барби и нейното кученце. Напълнете куфара и розовата й раница с всичко необходимо за пътуване като мобилен телефон, слън..

GJC23 Mattel: Кукла Barbie учител

(0)
31.90 лв.

Кукла Barbie учителКуклата Barbie, която практикува професията учител ще помогне на учениците да повишават оценките си с 10 учебни аксесоара!Разгледайте географията с въртящия се глобус. Проучете биол..

FXF01 Mattel: Кукла Barbie с празнична рокля

(0)
59.90 лв.

Кукла Barbie с празнична рокляНаправете празникът вълнуващ на вашето момиченце, като я зарадвате с красива кукла Barbie, която блести в елегантна рокля с червено-бял празничен принт и сребристо искрящ..

GFP59 Mattel: Кукла Barbie с комплект за приготвяне на сладкиши

(0)
59.90 лв.

Кукла Barbie с комплект за приготвяне на сладкишиСтрахотен детски комплект с кукла Барби, която е готова да приготви и декорира вкусни торти и сладкиши. Кухнята на Барби разполага с три зони за игра, ..

FXG54 Mattel: Кукла Barbie, Сгъваема къща

(0)
79.90 лв.

Кукла Barbie, Сгъваема къщаПосетете къщата на Barbie, която се разгръща, за да разкрие нейния едноетажен дом, в който има кухня, спалня, баня, зона с басейн, тематични аксесоари и забавни функции. Кух..

FRM19 Mattel: Кукла Barbie: Линейка, Мобилна клиника

(0)
99.90 лв.

Кукла Barbie: Линейка, Мобилна клиникаБарби® е готова да окаже медицинска помощ на всеки с нейната линейка, която лесно се трансформира в болничен кабинет, напълно оборудван за медицинска помощ и прег..

GNK01 Mattel: Кукла Barbie, Йога инструктор

(0)
49.90 лв.

Кукла Barbie, Йога инструкторКукла Барби има светлини и звуци, предназначени да вдъхновят йога обучението: натиснете бутона на колието й, за да започнете едно от петте упражнения за медитация;Кученцет..

GKH23 Mattel: Кукла Barbie, Педиатър с 2 бебета

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie, Педиатър с 2 бебетаПогрижете се за новородените бебета заедно с красивата Barbie педиатър!Тази комплект включва куклата Barbie - Детски Лекар и нейните очарователни пациенти кукли бебета..

GJM29 Mattel: Кукла Barbie, Учител по рисуване

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie детегледачка, Учител по рисуванеПотопете се в чудния свят на изкуството заедно с кукла Barbie, която е учител по рисуване и заедно с нея ще нарисувате красиви картини.Този комплект включв..

GHL91 Mattel: Кукла Barbie с баски в басейна

(0)
31.90 лв.

Кукла Barbie с баски в басейнаВпуснете се в лятното забавление с кукла Barbie и нейния басейн! Куклата Barbie е готова за басейн в ярък бански костюм със забавни, цветни графики. Представете си колко ..

GDJ36 Mattel: Кукла Barbie, Рожден ден

(0)
26.90 лв.

Кукла Barbie, Рожден денКукла Barbie е готова да отпразнува вашият рожден ден облечена в красива розова рокля, сребристи обувки и носеща подарък в ръцете си. Категория: КуклиМарка: Mattel, B..

GJN32 Mattel: Кукла Barbie, Игрален комплект вана с мехурчета

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie, Игрален комплект вана с мехурчетаТози комплект със СПА тематика отразява един от любимите начини на кукла Barbie за презареждане.Куклата Barbie носи бански костюм с хавлиена кърпа и се о..

GHV88 Mattel: Кукла Barbie детегледачка, Време е за сън

(0)
31.90 лв.

Кукла Barbie детегледачка, Време е за сънКуклите Barbie® Skipper ™ Babysitters Inc. ™ позволяват на децата да изследват възпитателната си страна като детегледачка.Всяка се предлага с кукла Skipper ™ и..

FXH05 Mattel: Кукла Barbie детегледачка, Време е за баня

(0)
31.90 лв.

Кукла Barbie детегледачка, Време е за баняКуклa Barbie детегледачка ще позволи на децата да направят първи стъпки като възпитатели - детегледач или приятел, заедно с кукла - бебе или малко дете и мебе..

GHN04 Mattel: Кукла Barbie с дълга блестяща коса

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie с дълга блестяща косаЗарадвайте своето момиченце с теза кукла Barbie®, която има цветни блестящи коси, които могат да станат още по-фантастични!Кукла Barbie® носи блестяща преливаща се ро..

GMW03 Mattel: Кукла Barbie с кафене и аксесоари

(0)
49.90 лв.

Кукла Barbie с кафене и аксесоариАко обичате да пиете кафе и смути напитки, тогава можете да посетите кафенето на Barbie!Комплектът включва кукла Barbie®, носеща сладка черно-бяла раирана риза и розов..

GJK00 Mattel: Кукла Barbie: Фея с крила

(0)
21.90 лв.

Кукла Barbie: Фея с крилаТази приказна кукла Barbie® фея носи искрящо боди и пола със звезден принт и прозрачни крила с нотка на цвят.Лесно е да мечтаете реални и въображаеми истории с Barbie®, защото..

GKH26 Mattel: Кукла Barbie: Принцеса

(0)
49.90 лв.

Кукла Barbie: ПринцесаЗарадвайте своето момиченце с тази красива кукла Barbie - Принцеса, която е облечена с кралски дрехи - многослойна рокля с принт на снежинки, ледено-студени цветове и много блясъ..

GMW07 Mattel: Кукла Barbie: Каравана за храна

(0)
99.90 лв.

Кукла Barbie: Каравана за хранаАко обичате да правите вкусна храна и да обслужвате клиенти, тогава можете да управлявате своя собствен камион за храна! Автомобилът е с дължина 45.7 см и включва цветна..

GLY31 Mattel: Кукла Barbie: Черната вдовица, Gold Label

(0)
99.90 лв.

Кукла Barbie: Черната вдовица, Gold LabelBarbie улавя мистерията на Наташа Романофф - известна още като Черна вдовица - с колекционерска кукла, вдъхновена от филма.Кукла Barbie Black Widow от Marvel S..

GJJ49 Mattel: Кукла Barbie: Колекционерски комплект, Wonder Woman 1984

(0)
159.90 лв.

Кукла Barbie: Колекционерски комплект, Wonder Woman 1984Wonder Woman 1984 ™ кукли Barbie® осветяват вечната романтика на Diana Prince ™ и Steve Trevor ™.Даяна живее тихо сред смъртни, изпълняващи супе..

GXV75 Mattel: Кукла Barbie: Парти с кученца

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie: Парти с кученцаКуклата Barbie® прави парти по случай рождения ден на двете си кученца и вие сте поканени да споделите забавлението! Сложете парти шапка на всяко кученцe и след това помог..

GTW39 Mattel: Кукла Barbie: Медицинска сестра

(0)
18.90 лв.

Медицинска сестраТази кукла Barbie ще ви отведе в нейния свят, в който практикува професията на Медицинска сестра.Куклите за кариера Barbie® вдъхновяват децата да мечтаят и да се стремят високо! Всяка..

GTN58 Mattel: Кукла Barbie: Комплект с цветарски магазин

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie: Комплект с цветарски магазинПотопете се в свят на забавление с приготвяне на цветя и декорации с куклата Barbie® и нейният цветарски магазин! Ако обичате цветя и създавате красиви аранжи..

FXP00 Mattel: Кукла Barbie: Доктор

(0)
18.90 лв.

Кукла Barbie: ДокторТази кукла Barbie ще ви отведе в нейния свят, в който практикува професията Доктор.Куклите за кариера Barbie® вдъхновяват децата да мечтаят и да се стремят високо! Всяка кукла може..

GJL63 Mattel: Кукла Barbie: Ветеринарен лекар

(0)
21.90 лв.

Кукла Barbie: Ветеринарен лекарТази кукла Barbie ще ви отведе в нейния свят, в който практикува професията ветеринарен лекар. Заедно с нея ще можете да се погрижите за едно сладко коте, както и много ..

GHV92 Mattel: Кукла Barbie: Разходка с кучета

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie: Разходка с кучетаПригответе се за дълга разходка с красивата Barbie и нейните две кученца. Има два начина Barbie® да транспортира своите домашни любимци: да постави първото кученце в кол..

GTF89 Mattel: Кукла Barbie: Русалка с променящ се цвят

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie: Русалка с променящ се цвятКуклата Barbie® русалка се отличава с ярко неонова приказна визия, с диадема в косата си с цветовете на дъгата, ярка многоцветна опашка и боди с морски акц..

Показани 1 от 30 | 42 (2 Страници)