Simba Кукли Steffi Love и Evi


Мрежа:

8003 Simba: Кукла Steffi Love с бебе

(0)
43.90 лв.

Кукла Steffi Love с бебеКрасивата кукла Стефи е бременна и е очакване на своето бебе. С натискане на висулката сърце, тя ще може да чуе сърцебиенето на бебето си в корема, първите му викове, да изпеет..

3606 Simba: Кукла Steffi Love с бебе динозавър, Dino Surprise

(0)
29.90 лв.

Кукла Steffi Love с бебе динозавър, Dino SurpriseКрасивата Стефи ще дойде при вас в компанията на две малки динозавърчета. За да се излюпят от яйца, просто ги натиснете с пръст и те ще се появат. ..

3605 Simba: Кукли Стефи и Еви на разходка

(0)
36.90 лв.

Кукли Стефи и Еви на разходкаКрасивият далматинец на Стефи си има малко кученце. Разходката в парка с малката й сестричка Еви и двете кучета вече ще бъде двойно по-приятна. Комплектът включва: 2 ..

3590 Simba: Кукла Steffi Love бременна в бебешка стая

(0)
59.90 лв.

Кукла Steffi Love бременна в бебешка стаяКрасивата кукла Стефи е бременна и е подготвила красива спалня, за да се грижи за бебето си!Спалният комплект включва много аксесоари, включително: Маса за пов..

3588 Simba: Кукла Steffi Love бременна, Baby Surprise

(0)
25.90 лв.

Кукла Steffi Love бременна, Baby SurpriseСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Стефи е бременна и в очакване на своето пър..

3586 Simba: Кукла Steffi Love с 2 бебета видри

(0)
24.90 лв.

Кукла Steffi Love с 2 бебета видриСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Сега е поелата грижите на две бебета видри и има н..

3585 Simba: Кукла Steffi Love на разходка с бебе

(0)
29.90 лв.

Кукла Steffi Love на разходка с бебеСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Скоро е станала майка на прекрасно бебче, което ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

3582 Simba: Кукла Steffi Love с приказна бяла рокля

(0)
32.90 лв.

Кукла Steffi Love с приказна бяла рокляСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Тя ще дойде при вас облечена като истинска пр..

3580 Simba: Кукла Steffi Love със скейтборд

(0)
26.90 лв.

Кукла Steffi Love със скейтбордСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Днес е в добро настроение както винаги и е решила да ..

3561 Simba: Кукла Steffi Love със спортен тоалет

(0)
22.90 лв.

Кукла Steffi Love със спортен тоалетСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Днес е почивният й ден и тя както обикновено ще ..

3538 Simba: Кукла Steffi Love с бебе

(0)
26.90 лв.

Кукла Steffi Love с бебеСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Скоро е станала майка на прекрасно бебче, което обича да раз..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

3342 Simba: Кукла Steffi Love в кухнята

(0)
59.90 лв.

Кукла Steffi Love в кухнятаВ новата кухня на Стефи има всичко, от което се нуждае един професионален готвач като нея. Кухнята й е оборудвана с хладилник, микровълнова печка, котлон, различни съдове за..

4049 Simba: Кукла/бебе Лаура издаваща звуци

(0)
62.90 лв.

Кукла/бебе Лаура издаваща звуциКуклата Лаура е с меко тяло, спящи очи и е облечена в сладък гащеризон. Тя може да издава 24 бебешки звука. Тя обича да ходи навсякъде със своята любима залъгалка и шише..

3521 Simba: Кукла Barbie, Стефи с бебе

(0)
46.90 лв.

Кукла Barbie, Стефи с бебеСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Скоро е станала майка на прекрасно момиченце. Леглото на н..

3517 Simba: Кукла Barbie, Стефи с конче

(0)
37.90 лв.

Кукла Barbie, Стефи с кончеСтефи си има малко конче, за което всеки ден трябва да се грижи. Помогнете и в грижите, като го нахраните, изкъпете и разходите...Категория: Детски играчкиМарка: Simba, Герм..

2533 Simba: Кукла бебе с аксесоари, New Baby Born

(0)
74.90 лв.

Кукла бебе с аксесоари, New Baby BornТова сладко новородено бебе е с височина 38 см и е облечено в сладко розово боди и ще дойде при вас заедно със своите аксесоари за хранене. Куклата може да пие вод..

3501 Simba: Кукла барби: Стефи на фитнес

(0)
24.90 лв.

Кукла барби: Стефи на фитнесCтeфи е готова за тренировка и е oблeчeнa в cпopтнo oблeĸлo, c нaпълнo cъчлeнeнo тялo, 14 cтaви, cъc cпopтнa пocтeлĸa и бyтилĸa зa пиeнe нa вoдa.Стефи е модна кукла, която ..

3479 Simba: Кукла барби: Стефи с модерни дрехи

(0)
25.90 лв.

Кукла барби: Стефи с модерни дрехиСтефи е модна кукла, която обича шикозните дрехи, модерните прически и разбира се своя приятел Кевин и малката си сестричка Еви. Нейните тоалети могат да се сменяват,..

3434 Simba: Кукла барби: Стефи на почивка

(0)
26.90 лв.

Кукла барби: Стефи на почивкаСтефи е модна кукла, която обича шикозните дрехи, модерните прически и разбира се своя приятел Кевин и малката си сестричка Еви. Тя обича да пътува и да прави хубави снимк..

3490 Simba: Кукла барби: Стефи с коала

(0)
32.90 лв.

Кукла барби: Стефи с коалаВашата прелестна кукла Стефи идва на помощ на диви животни! С екипировката си за изследовател, Стефи се грижи за коала и нейните бебета, залепени за дърво. Помогнете й да ги ..

3493 Simba: Кукла барби: Стефи педиатър

(0)
26.90 лв.

Кукла барби: Стефи педиатърКрасивата Стефи, упражнява професията на педиатър и е готова да се погрижи и прегледа малките бебета. В комплекта е включено и малко бебе, както и медицински аксесоар, ..

0211 Simba Кукла Барби: Steffi с 2 бебе

(0)
26.90 лв.

Кукла Барби: Steffi с 2 бебеКрасивата кукла Стефи има нужда от вашата помощ за да се погрижи за двете си бебета. Помогнете и да ги нахрани и ги изведете на разходка. Очакват ви много забавни мигове с ..

0008 Simba Кукла: Мека кукла, асортимент

(0)
36.90 лв.

Мека кукла, асортимент Меки и сладки куклички с цветни роклички, които са в очакване да се сгушат в прегръдките на вашите момиченца.Куклите се предлагат в 3 варианта - с розова коса, с руса коса и с ..

3488 Simba: Кукла Evi Love, Мобилна ветеринарна клиника

(0)
76.90 лв.

Кукла Evi Love, Мобилна ветеринарна клиникаЕви е малката сестра на Стефи и подобно на нея, тя също има страхотна дълга коса, безброй хобита, обича животните и винаги е перфектно облечена за всеки пово..

3487 Simba: Кукла Evi Love, Ветеринар

(0)
31.90 лв.

Кукла Evi Love, ВетеринарЕви е малката сестра на Стефи и подобно на нея, тя също има страхотна дълга коса, безброй хобита, обича животните и винаги е перфектно облечена за всеки повод. Момиченцата мог..

3388 Simba: Кукла Барби: Стефи бременна

(0)
25.90 лв.

Кукла Барби: Стефи бременнаКрасивата Стефи се подготвя за най-важният момент в живота си, а именно да стане майка. Време е да разбере пола на бебето, затова вземете конфетата и я издърпайте. Цвета, ко..

1074 Simba: Смееща се кукла Маша, 30 см

(0)
69.90 лв.

Смееща се кукла Маша, 30 смЗабавленията нямат край със сладката и палава кукла Маша от любимото филмче на децата "Маша и мечока". Хвърлете я във въздуха и тя ще започне да се смее. Вашата малка принце..

3289 Simba: Кукла барби: Стефи на път

(0)
29.90 лв.

Кукла барби: Стефи на пътГотови ли сте за едно забавно пътуване с красивата кукла Стефи? Тя обича да пътува и отново е стегнала своя куфар и ще се отправи към поредното си приключение. Както винаги, С..

3333 Simba: Кукла барби: Стефи бременна с близнаци

(0)
39.90 лв.

Кукла барби: Стефи бременна с близнациКрасивата кукла Стефи е в очакване да стане майка на близнаци. Помогнете й да се погрижи за своите бебчета. В комплекта са включени и маса за повиване, ваничка за..

4191 Simba Кукла Evi: Приятел на животните

(0)
16.90 лв.

Кукла Evi: Приятел на животнитеЗабавлявайте се и играйте с малката Еви и нейните приятели, животните от фермата. Тази кукличка се предлага в 2 различни варианта. При поръчка, отбележете коя кукла сте ..

Показани 1 от 30 | 39 (2 Страници)