Simba


Мрежа:

4162 Simba: Кукла барби: Стефи русалка с двете си сестри

(0)
25.90 лв.

Кукла барби: Стефи русалка с двете си сестриКрасивата русалка Стефи плува през океана в компанията на двете си сладки сестрички. В комплекта има и четка за коса, с която можете да им направите различн..

3501 Simba: Кукла барби: Стефи на фитнес

(0)
21.90 лв.

Кукла барби: Стефи на фитнесCтeфи е готова за тренировка и е oблeчeнa в cпopтнo oблeĸлo, c нaпълнo cъчлeнeнo тялo, 14 cтaви, cъc cпopтнa пocтeлĸa и бyтилĸa зa пиeнe нa вoдa.Стефи е модна кукла, която ..

3479 Simba: Кукла барби: Стефи с модерни дрехи

(0)
26.90 лв.

Кукла барби: Стефи с модерни дрехиСтефи е модна кукла, която обича шикозните дрехи, модерните прически и разбира се своя приятел Кевин и малката си сестричка Еви. Нейните тоалети могат да се сменяват,..

3434 Simba: Кукла барби: Стефи на почивка

(0)
25.90 лв.

Кукла барби: Стефи на почивкаСтефи е модна кукла, която обича шикозните дрехи, модерните прически и разбира се своя приятел Кевин и малката си сестричка Еви. Тя обича да пътува и да прави хубави снимк..

3403 Simba: Кукла барби: Стефи на пазар

(0)
28.90 лв.

Кукла барби: Стефи на пазарСтефи е модна кукла, която обича шикозните дрехи, модерните прически и разбира се своя приятел Кевин и малката си сестричка Еви. Нейните тоалети могат да се сменяват, а крас..

3490 Simba: Кукла барби: Стефи с коала

(0)
32.90 лв.

Кукла барби: Стефи с коалаВашата прелестна кукла Стефи идва на помощ на диви животни! С екипировката си за изследовател, Стефи се грижи за коала и нейните бебета, залепени за дърво. Помогнете й да ги ..

3320 Simba: Кукла барби: Стефи с моден тоалет

(0)
24.90 лв.

Кукла барби: Стефи с моден тоалетКрасивата кукла Стефи е облечена в красив моден тоалет с еднорог и държи прелестна чантичка.Категория: Детски куклиМарка: Simba, ГерманияРазмер на куклата: 29 смПодход..

3493 Simba: Кукла барби: Стефи педиатър

(0)
27.90 лв.

Кукла барби: Стефи педиатърКрасивата Стефи, упражнява професията на педиатър и е готова да се погрижи и прегледа малките бебета. В комплекта е включено и малко бебе, както и медицински аксесоар, ..

0211 Simba Кукла Барби: Steffi с 2 бебе

(0)
26.90 лв.

Кукла Барби: Steffi с 2 бебеКрасивата кукла Стефи има нужда от вашата помощ за да се погрижи за двете си бебета. Помогнете и да ги нахрани и ги изведете на разходка. Очакват ви много забавни мигове с ..

0008 Simba Кукла: Мека кукла, асортимент

(0)
34.90 лв.

Мека кукла, асортимент Меки и сладки куклички с цветни роклички, които са в очакване да се сгушат в прегръдките на вашите момиченца.Куклите се предлагат в 3 варианта - с розова коса, с руса коса и с ..

3488 Simba: Кукла Evi Love, Мобилна ветеринарна клиника

(0)
72.90 лв.

Кукла Evi Love, Мобилна ветеринарна клиникаЕви е малката сестра на Стефи и подобно на нея, тя също има страхотна дълга коса, безброй хобита, обича животните и винаги е перфектно облечена за всеки пово..

3487 Simba: Кукла Evi Love, Ветеринар

(0)
31.90 лв.

Кукла Evi Love, ВетеринарЕви е малката сестра на Стефи и подобно на нея, тя също има страхотна дълга коса, безброй хобита, обича животните и винаги е перфектно облечена за всеки повод. Момиченцата мог..

3486 Simba: Кукла Evi Love, Ветеринарна клиника

(0)
26.90 лв.

Кукла Evi Love, Ветеринарна клиникаПомогнете на Еви да се погрижи за животните в нейната оборудвана ветеринарна клиника. В комплекта ще откриете и различни аксесоари, които са ви необходими за клиника..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

3466 Simba: Кукла барби: Стефи с дълга блестяща рокля

(0)
39.90 лв.

Кукла барби: Стефи с дълга блестяща рокляКрасивата Стефи днес блести повече от обикновено. Тя ще дойде при вас облечена с красива бяла рокля покрита с кристали Сваровски и красиво колие и корона, коит..

3465 Simba: Кукла барби: Стефи с рокля на кристали Сваровски

(0)
29.90 лв.

Кукла барби: Стефи с рокля на кристали СваровскиКрасивата Стефи днес блести повече от обикновено. Тя ще дойде при вас облечена с красива бяла рокля покрита с кристали Сваровски и красиво колие и корон..

3464 Simba: Кукла барби: Стефи с татуировки

(0)
23.90 лв.

Кукла барби: Стефи с татуировкиСтефи ще дойде при вас облечена с модерна къса рокля и с над 20 татуировки, с които ще привлече погледите навън. Стефи е модна кукла, която обича шикозните дрехи, м..

3461 Simba: Кукла барби: Стефи домакиня

(0)
28.90 лв.

Кукла барби: Стефи домакиняСладката Стефи е готова да влезне в ролята на домакиня и да ви приготви вкусна закуска поднесена с чаша ароматно кафе. Стефи е модна кукла, която обича шикозните дрехи,..

3459 Simba: Кукла барби: Стефи с рокля и дънково яке

(0)
29.90 лв.

Кукла барби: Стефи с рокля и дънково якеСтефи ще дойде при вас облечена с модерна къса рокля и дънково яке, което можете да комбинирате с 3 чифта маратонки и красива чантичка. Стефи е модна кукла..

3420 Simba Кукла Барби: Стефи

(0)
24.90 лв.

Кукла Барби: СтефиКрасивата кукла Стефи е облечена в красив Leo тоалет и е в очакване да се присъедините към нея на модния подиум.Категория: Детски играчкиМарка: Simba, ГерманияРазмер: 29 смПодходящ з..

3426 Simba: Кукла Стефи и нейното щастливо семейство

(0)
69.90 лв.

Кукла Стефи и нейното щастливо семействоСемейството на Стефи е истински щастливо и скоро отново ще става майка. Момиче или момче? Изстреляйте конфетите и ще разберете. Децата ще могат да играят р..

3388 Simba: Кукла Барби: Стефи бременна

(0)
26.90 лв.

Кукла Барби: Стефи бременнаКрасивата Стефи се подготвя за най-важният момент в живота си, а именно да стане майка. Време е да разбере пола на бебето, затова вземете конфетата и я издърпайте. Цвета, ко..

1074 Simba: Смееща се кукла Маша, 30 см

(0)
64.90 лв.

Смееща се кукла Маша, 30 смЗабавленията нямат край със сладката и палава кукла Маша от любимото филмче на децата "Маша и мечока". Хвърлете я във въздуха и тя ще започне да се смее. Вашата малка принце..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

2750 Simba: Кукла Evi на ваканция с кемпер

(0)
92.90 лв.

Кукла Evi на ваканция с кемперПрекарайте една страхотна ваканция с много игри и забавления заедно а малката сладка кукла Еви и нейният невероятен кемпер, в който има всичко. Еви много обича природата ..

1065 Simba: Мека кукла Маша

(0)
31.90 лв.

Мека кукла МашаСладката кукла Маша е изработена от плат, напълнена с вълна, което я прави много мека и приятна за гушкане. Тя е облечена в характерната за нея розова рокличка, а главата и е покрита с ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

8332 Simba: Кукла Барби: Стефи с кабриолет

(0)
48.90 лв.

Кукла Барби: Стефи с кабриолетКрасивата кукла Стефи отново е готова да тръгне на поредното си пътешествие. Тя е стегнала своя багаж и ще отпътува с красивия си модерен кабриолет. Категория: Детск..

3289 Simba: Кукла барби: Стефи на път

(0)
31.90 лв.

Кукла барби: Стефи на пътГотови ли сте за едно забавно пътуване с красивата кукла Стефи? Тя обича да пътува и отново е стегнала своя куфар и ще се отправи към поредното си приключение. Както винаги, С..

2038 Simba: Кукла EVI с кученце

(0)
17.90 лв.

Кукла EVI с кученцеМалката кукла Еви с симпатично момиченце, което много ще се хареса на вашето дете. Тя е с дълга коса, която позволява да се сплита и да и се правят различни прически. Всеки ден Еви ..

6686 Simba: Кукла/бебе с биберон: New Born Baby

(0)
29.90 лв.

Кукла/бебе с биберон: New Born Baby Тези сладки новородени бебета са от серията New Born Baby на Simba и са облечени с красиви дрешки. Всяка една от тях е с биберон и шишенце за вода. Напълнете шишен..

1936 Simba: Мека кукла-бебе Лаура, асортимент

(0)
13.90 лв.

Мека кукла-бебе Лаура, асортиментТова сладко бебе ще се превърне в любимата кукла на вашето дете. Куклите са с интересни костюмчета, които ги правят още по-симпатични. Подходящи са за игри и от по-мал..

4038 Simba: Кукла Еви с конче

(0)
32.90 лв.

Кукла Еви с кончеПрекарайте една страхотна ваканция с много игри и забавления заедно а малката сладка кукла Еви и нейното конче. Еви е жокей, който участва в конни състезания, а когато си почива, тя т..

Показани 1 от 30 | 50 (2 Страници)