Simba


Мрежа:

3652 Simba Кукла Steffi Love с комплект мъниста за коса

(0)
34.90 лв.

Кукла Steffi Love с комплект мъниста за косаКуклата Steffi Love е истинска модна икона. Тя обича шикозни дрехи, модерни прически, малката си сестра Еви и разбира се приятеля си Кевин.Момичетата могат ..

3651 Simba Кукла Steffi Love с котенца

(0)
31.90 лв.

Кукла Steffi Love с котенцаКуклата Steffi Love е истинска модна икона. Тя обича шикозни дрехи, модерни прически, малката си сестра Еви и разбира се приятеля си Кевин.Момичетата могат да стилизират и о..

3639 Simba Кукла Steffi Love с бална рокля

(0)
29.90 лв.

Кукла Steffi Love с бална рокляКуклата Steffi Love е истинска модна икона. Тя обича шикозни дрехи, модерни прически, малката си сестра Еви и разбира се приятеля си Кевин.Момичетата могат да стилизират..

3559 Simba Кукла Steffi Love със стилен тоалет с фламинго

(0)
29.90 лв.

Кукла Steffi Love със стилен тоалет с фламингоКуклата Steffi Love е истинска модна икона. Тя обича шикозни дрехи, модерни прически, малката си сестра Еви и разбира се приятеля си Кевин.Момичетата мога..

3520 Simba Кукла Кевин, асортимент

(0)
19.90 лв.

Кукла КевинКрасивият Кевин, винаги е близо до своята Стефи, и също като нея обича да изглежда добре. Облечен е в ежедневни дрехи и слънчеви очила и е в очакване да се включи в игрите ви. Куклата ..

3518 Simba Кукла Evi Love Фермер с трактор

(0)
31.90 лв.

Кукла Evi Love Фермер с тракторЕви е малката сестра на Стефи и подобно на нея, тя също има страхотна дълга коса, безброй хобита, обича животните и винаги е перфектно облечена за всеки повод. Момиченца..

3426 Simba Бременна кукла Steffi Love със семейството си

(0)
89.90 лв.

Бременна кукла Steffi Love със семейството сиСемейството на Steffi Love става все по-голямо! Красивата Стефи, татко Кевин, малката Еви и малкото й братче, са в очакване на новото им братче или се..

3323 Simba Кукла Steffi Love Фризьор

(0)
29.90 лв.

Кукла Steffi Love ФризьорСтанете фризьор и помогнете на Steffi да се подготви за парти. Тя има нужда от красива прическа. В комплекта са включени различни фризьорски аксесоари, като четка за коса, пре..

3310 Simba Кукла Steffi Love на разходка с кученца

(0)
26.90 лв.

Кукла Steffi Love на разходка с кученцаДетски комплект включващ красива кукла Steffi облечена в стилни дрехи и 2 кученца, готови за дълга разходка в парка. Включени са и аксесоари за хранене и игри на..

3092 Simba Кукла Steffi Love с тоалети, Fashion Deluxe

(0)
59.90 лв.

Кукла Steffi Love с тоалети, Fashion DeluxeКрасивата кукла Стефи ще дойде при вас с целият си моден гардероб, включващ 8 красиви тоалета и множество аксесоари. Помогнете и да се представи добре на мод..

8003 Simba: Кукла Steffi Love с бебе

(0)
42.90 лв.

Кукла Steffi Love с бебеКрасивата кукла Стефи е бременна и е очакване на своето бебе. С натискане на висулката сърце, тя ще може да чуе сърцебиенето на бебето си в корема, първите му викове, да изпеет..

3606 Simba: Кукла Steffi Love с бебе динозавър, Dino Surprise

(0)
29.90 лв.

Кукла Steffi Love с бебе динозавър, Dino SurpriseКрасивата Стефи ще дойде при вас в компанията на две малки динозавърчета. За да се излюпят от яйца, просто ги натиснете с пръст и те ще се появат. ..

3605 Simba: Кукли Стефи и Еви на разходка

(0)
36.90 лв.

Кукли Стефи и Еви на разходкаКрасивият далматинец на Стефи си има малко кученце. Разходката в парка с малката й сестричка Еви и двете кучета вече ще бъде двойно по-приятна. Комплектът включва: 2 ..

3603 Simba: Кукла Steffi Love танцуваща балерина

(0)
31.90 лв.

Кукла Steffi Love танцуваща балеринаСтефи се подготвя за голямата сцена и ви е подготвила един красив танц, заедно с нейното зайче. Натиснете копчето на коремчето й и нейната пола ще се завърти. Облеч..

3590 Simba: Кукла Steffi Love бременна в бебешка стая

(0)
62.90 лв.

Кукла Steffi Love бременна в бебешка стаяКрасивата кукла Стефи е бременна и е подготвила красива спалня, за да се грижи за бебето си!Спалният комплект включва много аксесоари, включително: Маса за пов..

3588 Simba: Кукла Steffi Love бременна, Baby Surprise

(0)
26.90 лв.

Кукла Steffi Love бременна, Baby SurpriseСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Стефи е бременна и в очакване на своето пър..

3580 Simba: Кукла Steffi Love със скейтборд

(0)
26.90 лв.

Кукла Steffi Love със скейтбордСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Днес е в добро настроение както винаги и е решила да ..

3538 Simba: Кукла Steffi Love с бебе

(0)
26.90 лв.

Кукла Steffi Love с бебеСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Скоро е станала майка на прекрасно бебче, което обича да раз..

3524 Simba: Кукла Steffi Love бременна русалка, Семейство

(0)
46.90 лв.

Кукла Steffi Love бременна русалка, СемействоСемейството на Стефи и Кевин са в очакване на първото си бебе. Те са красиви русалки и нямат търпение да се грижат заедно за своето бебче. Веднага сле..

1460 Simba: Говореща кукла, Бебе Лаура, 38 см

(0)
69.90 лв.

Говореща кукла, Бебе Лаура, 38 см Малките момичета обичат да подражават на майките си и искат да се грижат за бебетата си по същия начин, като тях. Лаура е интерактивно говорещо и смеещо се бебе, кое..

Показани 1 от 20 | 46 (3 Страници)