Simba


Мрежа:

3526 Simba: Бременна кукла Стефи със семейство си

(0)
89.90 лв.

Бременна кукла Стефи със семейство сиКуклата Стефи е бременна, а вече е майка на две деца и очаква трето си бебе. Момче или момиче ще е? - това ще разберете с помощта на конфетите. В комплекта са вклю..

4049 Simba: Кукла/бебе Лаура издаваща звуци

(0)
63.90 лв.

Кукла/бебе Лаура издаваща звуциКуклата Лаура е с меко тяло, спящи очи и е облечена в сладък гащеризон. Тя може да издава 24 бебешки звука. Тя обича да ходи навсякъде със своята любима залъгалка и шише..

1086 Simba Мека кукла Джулия, асортимент

(0)
27.90 лв.

Мека кукла Джулия, асортиментДжулия е 30-сантиметровата кукла с меко тяло, с която малките дечица могат да се потопят в различни роли и да се забавляват с новата си приятелка.Куклата се предлага в два..

3521 Simba: Кукла Barbie, Стефи с бебе

(0)
46.90 лв.

Кукла Barbie, Стефи с бебеСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Скоро е станала майка на прекрасно момиченце. Леглото на н..

3517 Simba: Кукла Barbie, Стефи с конче

(0)
37.90 лв.

Кукла Barbie, Стефи с кончеСтефи си има малко конче, за което всеки ден трябва да се грижи. Помогнете и в грижите, като го нахраните, изкъпете и разходите...Категория: Детски играчкиМарка: Simba, Герм..

9466 Simba: Кукла бебе Лаура с 24 звука и мелодии

(0)
59.90 лв.

Кукла бебе Лаура с 24 звука и мелодииЛаура е сладка кукла бебе, облечена в розова пижамка и шапка и обича да смуче своя биберон. Куклата е с меко тяло, а ръцете и крачетата и са от винил. С нея забавл..

4048 Simba: Говореща кукла/бебе Лаура

(0)
64.90 лв.

Говореща кукла/бебе ЛаураСладката малка кукла/бебе с меко тяло Лора, произнася първите си думи. Тя има сънливи очи, облечена е в сладък розов гащеризон с шапка и може да казва 24 думички като „Мама“, ..

2533 Simba: Кукла бебе с аксесоари, New Baby Born

(0)
74.90 лв.

Кукла бебе с аксесоари, New Baby BornТова сладко новородено бебе е с височина 38 см и е облечено в сладко розово боди и ще дойде при вас заедно със своите аксесоари за хранене. Куклата може да пие вод..

1096 Simba: Кукла Лаура с биберон

(0)
64.90 лв.

Кукла Лаура с биберонМалката сладка Лаура е много гладна и с нетърпение очаква да бъде нахранена. Лаура е с височина 38 см и ще дойде при вас, заедно със своята чинийка с лъжичка за хранене, бутилка з..

1010 Simba: Мека кукла, Бебе Лаура

(0)
19.90 лв.

Мека кукла, Бебе ЛаураМалката кукла-бебе Лора е със светещи в тъмното дрешки. Тя е с меко тяло, а дрехите й са покрити с луни и звездички. За да накарате звездите да светят, оставете куклата на светли..

3501 Simba: Кукла барби: Стефи на фитнес

(0)
24.90 лв.

Кукла барби: Стефи на фитнесCтeфи е готова за тренировка и е oблeчeнa в cпopтнo oблeĸлo, c нaпълнo cъчлeнeнo тялo, 14 cтaви, cъc cпopтнa пocтeлĸa и бyтилĸa зa пиeнe нa вoдa.Стефи е модна кукла, която ..

3479 Simba: Кукла барби: Стефи с модерни дрехи

(0)
25.90 лв.

Кукла барби: Стефи с модерни дрехиСтефи е модна кукла, която обича шикозните дрехи, модерните прически и разбира се своя приятел Кевин и малката си сестричка Еви. Нейните тоалети могат да се сменяват,..

3434 Simba: Кукла барби: Стефи на почивка

(0)
26.90 лв.

Кукла барби: Стефи на почивкаСтефи е модна кукла, която обича шикозните дрехи, модерните прически и разбира се своя приятел Кевин и малката си сестричка Еви. Тя обича да пътува и да прави хубави снимк..

3490 Simba: Кукла барби: Стефи с коала

(0)
32.90 лв.

Кукла барби: Стефи с коалаВашата прелестна кукла Стефи идва на помощ на диви животни! С екипировката си за изследовател, Стефи се грижи за коала и нейните бебета, залепени за дърво. Помогнете й да ги ..

3493 Simba: Кукла барби: Стефи педиатър

(0)
27.90 лв.

Кукла барби: Стефи педиатърКрасивата Стефи, упражнява професията на педиатър и е готова да се погрижи и прегледа малките бебета. В комплекта е включено и малко бебе, както и медицински аксесоар, ..

0211 Simba Кукла Барби: Steffi с 2 бебе

(0)
26.90 лв.

Кукла Барби: Steffi с 2 бебеКрасивата кукла Стефи има нужда от вашата помощ за да се погрижи за двете си бебета. Помогнете и да ги нахрани и ги изведете на разходка. Очакват ви много забавни мигове с ..

0008 Simba Кукла: Мека кукла, асортимент

(0)
36.90 лв.

Мека кукла, асортимент Меки и сладки куклички с цветни роклички, които са в очакване да се сгушат в прегръдките на вашите момиченца.Куклите се предлагат в 3 варианта - с розова коса, с руса коса и с ..

3488 Simba: Кукла Evi Love, Мобилна ветеринарна клиника

(0)
76.90 лв.

Кукла Evi Love, Мобилна ветеринарна клиникаЕви е малката сестра на Стефи и подобно на нея, тя също има страхотна дълга коса, безброй хобита, обича животните и винаги е перфектно облечена за всеки пово..

3487 Simba: Кукла Evi Love, Ветеринар

(0)
31.90 лв.

Кукла Evi Love, ВетеринарЕви е малката сестра на Стефи и подобно на нея, тя също има страхотна дълга коса, безброй хобита, обича животните и винаги е перфектно облечена за всеки повод. Момиченцата мог..

3388 Simba: Кукла Барби: Стефи бременна

(0)
25.90 лв.

Кукла Барби: Стефи бременнаКрасивата Стефи се подготвя за най-важният момент в живота си, а именно да стане майка. Време е да разбере пола на бебето, затова вземете конфетата и я издърпайте. Цвета, ко..

1074 Simba: Смееща се кукла Маша, 30 см

(0)
69.90 лв.

Смееща се кукла Маша, 30 смЗабавленията нямат край със сладката и палава кукла Маша от любимото филмче на децата "Маша и мечока". Хвърлете я във въздуха и тя ще започне да се смее. Вашата малка принце..

3289 Simba: Кукла барби: Стефи на път

(0)
31.90 лв.

Кукла барби: Стефи на пътГотови ли сте за едно забавно пътуване с красивата кукла Стефи? Тя обича да пътува и отново е стегнала своя куфар и ще се отправи към поредното си приключение. Както винаги, С..

6686 Simba: Кукла/бебе с биберон: New Born Baby

(0)
29.90 лв.

Кукла/бебе с биберон: New Born Baby Тези сладки новородени бебета са от серията New Born Baby на Simba и са облечени с красиви дрешки. Всяка една от тях е с биберон и шишенце за вода. Напълнете шишен..

3333 Simba: Кукла барби: Стефи бременна с близнаци

(0)
41.90 лв.

Кукла барби: Стефи бременна с близнациКрасивата кукла Стефи е в очакване да стане майка на близнаци. Помогнете й да се погрижи за своите бебчета. В комплекта са включени и маса за повиване, ваничка за..

1035 Simba Пееща кукла: Маша

(0)
69.90 лв.

Пееща кукла: МашаСладката кукла Маша е облечена със зимното си палтенце и ще зарадва детето ви с чудната песничка, което пее. Категория: Детски играчкиМарка: Simba, ГерманияРазмер: 30 см  &n..

4191 Simba Кукла Evi: Приятел на животните

(0)
16.90 лв.

Кукла Evi: Приятел на животнитеЗабавлявайте се и играйте с малката Еви и нейните приятели, животните от фермата. Тази кукличка се предлага в 2 различни варианта. При поръчка, отбележете коя кукла сте ..

6372 Simba Маша и Мечока: Мека кукла Маша

(0)
43.90 лв.

Маша и Мечока: Мека кукла МашаТази кукла е с меко тяло, красива рокличка и руса коса, скрита зад розовата и забрадка. Тя очаква новото си приятелче, с което да играе. Категория: Детски играчкиПро..

8060 Simba Кукла барби: Стефи на разходка с близнаци

(0)
39.90 лв.

Кукла барби: Стефи на разходка с близнациПридружете Стефи да разходи своите близнаци в парка. Поставете бебетата в количката и прекарайте заедно един хубав ден навън.Тази кукла се предлага в 2 вариант..

7393 Simba Кукла барби: Стефи ветеринарен лекар

(0)
36.90 лв.

Кукла барби: Ветеринарен лекарКрасивата кукла барби обича животните също като вас и практикува невероятната професия - ветеринарен лекар. Заедно с вас, тя ще се погрижи за двете малки кученца, които с..

6350 Simba: Кукла Барби: Стефи с 3 бебета

(0)
69.90 лв.

Кукла Барби: Стефи с 3 бебетаСтефи има нужда от вашата помощ за да се погрижи за нейните 3 прекрасни дечица. Комплектът включва: 1 кукла барби, 3 мини кукли/бебета, количка за близнаци, детска легло, ..

Показани 1 от 30 | 39 (2 Страници)