Hasbro


Мрежа:

E6844 Hasbro: Кукла Елза, Frozen II

(0)
69.90 лв.

Кукла Елза, Frozen IIЗнаете ли защо всички момиченца са привлечени от Елза? Заради нейните магически сили, които са колкото вълнуващи, толкова и опасни.Както разбираме от втората част на любимият филм..

E6845 Hasbro: Кукла Анна, Frozen II

(0)
69.90 лв.

Кукла Анна, Frozen IIВъв филма на Дисни Замръзналото Кралство 2, Ана тръгва на пътешествие далеч от дома. Нейният непоколебим оптимизъм и постоянство са изпитани и тя трябва да се научи да бъде силна ..

E6715 Hasbro: Trolls, Малката Попи

(0)
42.90 лв.

Trolls, Малката ПопиЗабавлявайте се с малката кукла Попи и с включено в комплекта гребенче, вашето дете ще може да и прави различни прически. Попи е с височина 27 см.HASBRO е глобална компания за..

E9419 Hasbro: Кукла Анна с 2 тоалета, Frozen II

(0)
62.90 лв.

Кукла Анна с 2 тоалета, Frozen IIВъв филма "Замръзналото кралство" Елза и Анна се подлагат на наистина важни трансформации.Oтĸpий вълнyвaщaтa тpaнcфopмaция нa Aннa oт филмa "Зaмpъзнaлoтo ĸpaлcтвo 2" c..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

E9420 Hasbro: Кукла Елза с 2 тоалета, Frozen II

(0)
62.90 лв.

Кукла Елза с 2 тоалета, Frozen IIВъв филма "Замръзналото кралство" Елза и Анна се подлагат на наистина важни трансформации.Този комплект ще ви позволи да видите Елза в 2 различни тоалета с две уникалн..

F1411 Hasbro: Кукла Елза, Frozen II

(0)
32.90 лв.

Кукла Елза, Frozen IIВ приключенската анимация „Замръзналото Кралство 2“ на Дисни Елза е скромна и грациозна, но и по-силна, отколкото очаква. Любима на феновете героиня, тази кукла кралица Елза носи ..

C0963 Hasbro: Кукла Baby Alive: Говорещо русо момиченце

(0)
87.90 лв.

Кукла Baby Alive: Говорещо русо момиченцеТази кукла е малко русо момиченце, което пита за спагети. С включените в комплекта преса за спагети и нейната купичка, вие ще успеете да я нахраните и тя ще ос..

E0635 Hasbro: Кукла Baby Alive: Русокосо момченце

(0)
57.90 лв.

Кукла Baby Alive: Русокосо момченцеПогрижете се за вашето малко момченце, което трябва да се нахрани. Когато то е гладно, вашето дете трябва да му направи вкусна каша. Изсипете пакета с прахообразната..

E0636 Hasbro: Кукла Baby Alive: Чернокосо момченце

(0)
57.90 лв.

Кукла Baby Alive: Чернокосо момченцеПогрижете се за вашето малко момченце, което трябва да се нахрани. Когато то е гладно, вашето дете трябва да му направи вкусна каша. Изсипете пакета с прахообразнат..

E0053 Hasbro Кукла Русалката Ариел

(0)
56.90 лв.

Кукла Русалката АриелМалките принцеси ще прекарат безброй забавни часове с прекрасната Ариел, която ще ги потопи в нейния подводен свят. Ако я потопите във вода, нейната перка ще се изпълни с вода. На..

C0544 Hasbro Кукла Пепеляшка: Disney Princess

(0)
62.90 лв.

Кукла Пепеляшка: Disney PrincessВреме е за бала на Пепеляшка! Малката Пепеляшка ще се превърне в истинска принцеса, веднага щом смени розовата си рокля с ярко синята бална рокля, която е получила от с..

C0383-1 Hasbro Мини кукла Изабел и нейната лаборатория

(0)
39.90 лв.

Мини кукла Изабел и нейната лаборатория: Елена от АвалорСестрата на Елена от Авалор е интересна личност, която ще помогне да бъде спасено кралството на Авалор. Изабел може да прави различни открития и..

C0383 Hasbro Мини кукла Елена от Авалор: Празненство

(0)
39.90 лв.

Мини кукла Елена от Авалор: ПразненствоЕлена е храбра тинейджърка, спасила своето кралство от злите сили. Присъединете се към нейното празненство и заедно се забавлявайте. Комплектът включва: 1 Кукла ..

C0378 Hasbro Кукла Елена от Авалор с аксесоари

(0)
58.90 лв.

Кукла Елена от Авалор с аксесоариКрасивата кукла Елена от Авалор е готова за нови приключения за да опознае своето царство. Тя е оборудвана с ласо, чанта, ботуши, колан и наметало. HASBRO е ..

C1748 Hasbro: Кукла Рапунцел, Disney Princess

(0)
59.90 лв.

Кукла: Рапунцел Disney PrincessПотопете се във вълшебния свят на очарователните принцеси на Disney: Пепеляшка, Ариел, Рапунцел, Ясмина, Похаконта, Спящата красавица и много други. Играта с тях ще позв..

C0536 Hasbro: Замъкът на Рапунцел и Бел

(0)
99.90 лв.

Замъкът на Рапунцел и БелВсяка малка мечтателка ще се радва да притежава приказния замък на Рапунцел и Бел, които е изпълнен с музика и танци. Замъкът включва 6 стаи, всяка от които е вдъхновена от ра..

B9204 Hasbro: Frozen Елза със снежни сили

(0)
73.90 лв.

Frozen Елза със снежни силиВ замъка на Арендел е весело, забавно и снежно! Всичко това се дължи на Елза и нейните величествени сили. Тя знае как да преобрази всичко във снежна виелица. Поставете снежи..

Показани 1 от 17 | 17 (1 Страници)