Кукли и аксесоари


Мрежа:

185660 Кукла Asi: Бебе Лея с биберон

(0)
134.90 лв.

Кукла Asi: Бебе Лея с биберонТази сладка кукла-бебе на име Лея е ръчно изработена и е с височина 46 см и тежи приблизително 0.850 кг.Големите и сини очи изглеждат като истински и не се затварят. На гл..

185590 Кукла Asi: Бебе Лея с розова рокля и маска

(0)
127.90 лв.

Кукла Asi: Бебе Лея с розова рокля и маскаИспанската кукла на име Лея е сладко момиченце с височина 46 см и е облечена с красива розова рокля. Големите и сини очи изглеждат като истински и не се затва..

1161209 Кукла Asi: Силия с дълга бална рокля

(0)
79.90 лв.

Кукла Asi: Силия с дълга бална рокляМалката сладка кукла Силия изглежда невероятно и много стилно! Тя е едно малко момиченце с височина от 30 см и има дълга кестенява коса. Вашето дете ще може да и пр..

1160209 Кукла Asi: Силия с официална бяла рокля

(0)
79.90 лв.

Кукла Asi: Силия с официална бяла рокляМалката сладка кукла Силия изглежда невероятно и много стилно! Тя е едно малко момиченце с височина от 30 см и има дълга руса коса. Вашето дете ще може да и прав..

165650 Кукла Asi: Силия с цветна рокля и плетена жилетка

(0)
74.90 лв.

Кукла Asi: Силия с цветна рокля и плетена жилеткаМалката сладка кукла Силия изглежда невероятно и много стилно! Тя е едно малко момиченце с височина от 30 см и има дълга руса коса. Вашето дете ще може..

165640 Кукла Asi: Силия с коралова рокля на цветя

(0)
69.90 лв.

Кукла Asi: Силия с коралова рокля на цветяМалката сладка кукла Силия изглежда невероятно и много стилно! Тя е едно малко момиченце с височина от 30 см и има дълга кестенява коса. Вашето дете ще може д..

165630 Кукла Asi: Силия с плетен панталон и шал

(0)
74.90 лв.

Кукла Asi: Силия с плетен панталон и шалМалката сладка кукла Силия изглежда невероятно и много стилно! Тя е едно малко момиченце с височина от 30 см и има дълга руса коса. Вашето дете ще може да и пра..

135280 Кукла Asi: Елси, Негърче

(0)
49.90 лв.

Кукла Елси, НегърчеКуклата Елси е сладко тъмнокожо момиченце и ще дойде при вас облечена с красива светла рокличка. Тя е от серията Bomboncin на испанската марка Asi и ще плени малките ви момиченца съ..

125290 Кукла Asi: Чени с розова рокля, Китайче

(0)
49.90 лв.

Кукла Чени с розова рокля, КитайчеКуклата Чени е сладко китайче и ще дойде при вас облечена с красива розова рокличка. Тя е от серията Bomboncin на испанската марка Asi  и ще плени малките ви мом..

119981 Кукла Asi: Чикита, Магьосница

(0)
44.90 лв.

Кукла Чикита, МагьосницаСладката кукла на име Чикита ще дойде при вас облечена като магьосница. Тя е от серията Bomboncin на испанската марка Asi  и ще плени малките ви момиченца със своя реалист..

119956 Кукла Asi: Чикита с дрешки на Елф

(0)
44.90 лв.

Кукла Чикита с дрешки на ЕлфТази сладка кукла на име Чикита е от серията Bomboncin на испанската марка Asi  и ще плени малките ви момиченца със своя реалистичен вид. Тя е облечена като Елф е със ..

119955 Кукла Asi: Чикита с бяла рокличка и ангелски крила

(0)
44.90 лв.

Кукла Чикита с бяла рокличка и ангелски крилаТази сладка кукла на име Чикита е от серията Bomboncin на испанската марка Asi  и ще плени малките ви момиченца със своя реалистичен вид. Куклата е съ..

115610 Кукла Asi: Тита с розова рокличка

(0)
49.90 лв.

Кукла Тита с розова рокличкаТази сладка кукла на име Тита е от серията Bomboncin на испанската марка Asi и ще плени малките ви момиченца със своя реалистичен вид. Куклата е със сини очи, които не се з..

115230 Кукла Asi: Чикита с рокличка на цветя

(0)
49.90 лв.

Кукла Asi: Чикита с рокличка на цветяТази сладка кукла на име Чикита е от серията Bomboncin на испанската марка Asi  и ще плени малките ви момиченца със своя реалистичен вид. Куклата е със сини о..

2150 Eco Toys: Дървена количка за кукли с постелка

(0)
109.90 лв.

Дървена количка за кукли с постелкаДървената количка за кукли на Eco Toys е мечтата на всяко малко момиченце, което обича да влиза в ролята на майка. Отсега нататък вашето дете ще може да разхожда люб..

TТ003 Eco Toys: Дървена количка за кукли

(0)
109.90 лв.

Дървена количка за куклиДървената количка за кукли на Eco Toys е мечтата на всяко малко момиченце, което обича да влиза в ролята на майка. Отсега нататък вашето дете ще може да разхожда любимата си ку..

ESC-W-0195 Eco Toys: Дървено легло/люлка за кукли

(0)
56.90 лв.

Дървено легло/люлка за куклиВсяко момиче има своя собствена колекция от кукли, плюшени мечета и други приятни играчки, които ще може да приспива в люлеещото се легло на Eco Toys. Размерът на люлката в..

BJD059 BIGJIGS Toys: Мека парцалена кукла, Дарси

(0)
20.90 лв.

Мека парцалена кукла, ДарсиЗапознайте се със сладката Дарси- тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърце..

FWV17 Mattel: Кукла Barbie на път

(0)
34.90 лв.

Кукла Barbie на пътВдъхновен от Barbir™ Dreamhouse Adventures ™, по-малката сестра на Барби®  Скипър идва при вас с четири аксесоара, готова за пътешествия. Тя е облечена подходящо за да изследва..

FXC74 Mattel: Кукла Barbie с рокля на сърца

(0)
49.90 лв.

Кукла Barbie с рокля на сърцаТази колекционерска кукла Барби е идеалният подарък за всеки случай - напишете пожелание върху опаковката и добавете финалните щрихи със забавните стикери!Barbie® Celebrat..

FWV25 Mattel: Кукла Barbie на екскурзия

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie на екскурзияНаправете си една незабравима екскурзия заедно с кукла Барби и нейното кученце. Напълнете куфара и розовата й раница с всичко необходимо за пътуване като мобилен телефон, слън..

GJC23 Mattel: Кукла Barbie учител

(0)
31.90 лв.

Кукла Barbie учителКуклата Barbie, която практикува професията учител ще помогне на учениците да повишават оценките си с 10 учебни аксесоара!Разгледайте географията с въртящия се глобус. Проучете биол..

FXF01 Mattel: Кукла Barbie с празнична рокля

(0)
59.90 лв.

Кукла Barbie с празнична рокляНаправете празникът вълнуващ на вашето момиченце, като я зарадвате с красива кукла Barbie, която блести в елегантна рокля с червено-бял празничен принт и сребристо искрящ..

GFP59 Mattel: Кукла Barbie с комплект за приготвяне на сладкиши

(0)
59.90 лв.

Кукла Barbie с комплект за приготвяне на сладкишиСтрахотен детски комплект с кукла Барби, която е готова да приготви и декорира вкусни торти и сладкиши. Кухнята на Барби разполага с три зони за игра, ..

FXG54 Mattel: Кукла Barbie, Сгъваема къща

(0)
79.90 лв.

Кукла Barbie, Сгъваема къщаПосетете къщата на Barbie, която се разгръща, за да разкрие нейния едноетажен дом, в който има кухня, спалня, баня, зона с басейн, тематични аксесоари и забавни функции. Кух..

FRM19 Mattel: Кукла Barbie: Линейка, Мобилна клиника

(0)
99.90 лв.

Кукла Barbie: Линейка, Мобилна клиникаБарби® е готова да окаже медицинска помощ на всеки с нейната линейка, която лесно се трансформира в болничен кабинет, напълно оборудван за медицинска помощ и прег..

GNK01 Mattel: Кукла Barbie, Йога инструктор

(0)
49.90 лв.

Кукла Barbie, Йога инструкторКукла Барби има светлини и звуци, предназначени да вдъхновят йога обучението: натиснете бутона на колието й, за да започнете едно от петте упражнения за медитация;Кученцет..

GKH23 Mattel: Кукла Barbie, Педиатър с 2 бебета

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie, Педиатър с 2 бебетаПогрижете се за новородените бебета заедно с красивата Barbie педиатър!Тази комплект включва куклата Barbie - Детски Лекар и нейните очарователни пациенти кукли бебета..

GJM29 Mattel: Кукла Barbie, Учител по рисуване

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie детегледачка, Учител по рисуванеПотопете се в чудния свят на изкуството заедно с кукла Barbie, която е учител по рисуване и заедно с нея ще нарисувате красиви картини.Този комплект включв..

GHL91 Mattel: Кукла Barbie с баски в басейна

(0)
31.90 лв.

Кукла Barbie с баски в басейнаВпуснете се в лятното забавление с кукла Barbie и нейния басейн! Куклата Barbie е готова за басейн в ярък бански костюм със забавни, цветни графики. Представете си колко ..

Показани 1 от 30 | 349 (12 Страници)