Playmobil: Action

Мрежа:

5648 Playmobil City Action: Полицай с мотор

(0)
24.90 лв.

Playmobil City Action: Полицай с моторКъдето и да се намирате, носете със себе си полицейското куфарче и бъдете готови за вълнуващи спасителни мисии с полицейската фигурка и неговия мотор. Катего..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

5337 Playmobil City Action: Пожарна кола със светлини и звуци

(0)
142.90 лв.

Playmobil City Action: Пожарна кола със светлини и звуциНа летището гори пожар!!! Качете се на голямата пожарна кола и се опитайте да загасите огнените пламъци. При необходимост извадете и разпънете с..

9467 Playmobil City Action: Пожарна кола с вериги

(0)
27.90 лв.

Playmobil City Action: Пожарна кола с веригиЗа по недостъпните пожари децата могат да използват този пожарогасителен робот. Колата се върти на 360 градуса и разполага с водни стрели. Пожарникарят може..

9466 Playmobil City Action: Пожарен джип

(0)
88.90 лв.

Playmobil City Action: Пожарен джипРазчистете пътя за мощния пожарен джип, който е оборудван с лебедка, автентични звукови и светлинни ефекти и огромен пистолет за гасене на пожара с пяна, който може ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

9465 Playmobil City Action: Пожарен кран

(0)
65.90 лв.

Playmobil City Action: Пожарен кранТози пожарникарски товарач служи за премахване и подреждане на тежки палета и товари. Седейки в кабината, пожарникаря може да управлява движещата се стрела или кофа ..

9364 Playmobil City Action: Джип амфибия

(0)
58.90 лв.

Playmobil City Action: Джип амфибия С амфибийния автомобил ще изпитате вълнуващи приключения както на сушата, така във водата. Оборудвано е с потапящ се двигател, който задвижва колата във водата..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

9361 Playmobil City Action: Полицейска кола под прикритие

(0)
65.90 лв.

Полицейска кола под прикритиеТези полицай са под прикритие и обикалят улиците със своята кола, която е с подвижна върху покрива мигаща светлина (изисква се 1 х ААА батерия).Категория: Конструктори&nbs..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

9126 Playmobil Action: Планински катерачи

(0)
131.90 лв.

Конструктор Playmobil: Планински катерачиВземете пълната си екипировка и се отправете към планината за да покорите високия връх. Докато част от групата се катери с помощта на своите въжета, раници, шл..

9055 Playmobil Action: Арктическа експедиция

(0)
94.90 лв.

Конструктор Playmobil: Арктическа експедицияВреме е за вълнуваща Арктическа експедиция с гигантски оръжия и център с лаборатория, която е оборудвана с маси и монитори. Енергийното изследователско звен..

9089 Playmobil Action: Автомобил Турбо рейсър с PC управление

(0)
99.90 лв.

Автомобил Турбо рейсър с дистанционно управлениеАвтомобил с ярки цветове и светлинни ефекти, управляващ се чрез Bluetooth приложение или чрез дистанционно управление (2,4 GHz), за което са необходими ..

9090 Playmobil Action: Автомобил Рейсър с RC управление

(0)
99.90 лв.

Автомобил Рейсър с дистанционно управлениеАвтомобил с ярки цветове и светлинни ефекти, управляващ се чрез Bluetooth приложение или чрез дистанционно управление (2,4 GHz), за което са необходими 3 х 1,..

9322 Playmobil Action: Състезание с картинг

(0)
24.90 лв.

Конструктор Playmobil: Състезание с картингС този комплект на Pleymobil децата ги очакват страхотни състезания на пистата с картинг. След като играта свърши, всички части могат да се приберат в удобно..

9376 Playmobil Action: Порше GTS

(0)
136.90 лв.

Конструктор Playmobil: Порше GTS Тази невероятна кола Порше е с функциониращи светлини. За нея може да се закачи ремарке с кон и да прекарате един страхотен ден на хиподрума. В автомобила има мяс..

Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)