Playmobil

Фирма Geobra Brandstatter Stifung & Co.KG със седалище в Германия е производител на Playmobil и е известна с висококачествените играчки в цяла Европа. 

Творческата и ролева игра с конструкторите и игрите на Pleymobil стимулират въображението и насърчават развитието на децата. С Playmobil децата могат да пресъздадат различни роли със своите мини фигури. С множество весели фигури, децата ще се сблъскат с всякакви предизвикателства: рицари, пирати, строителни работници, ветеринарни лекари, полицаи, пожарникари и какво ли още не...

Мрежа:

70039 Playmobil Dragons: Смъртоносния дракон и Гриммел

(0)
69.90 лв.

Playmobil Dragons: Смъртоносния дракон и ГриммелТози комплект е подходящ за феновете на анимационния филм Как да тренираме своя дракон и сега могат да се насладят на една фантастична игра. Драконът е ..

6931 Playmobil Country: Конна тренировка

(0)
38.90 лв.

Playmobil Country: Конна тренировкаВ оградения терен, конете могат да изпуснат парата и да се поупражняват за конните състезания. С оградата можете да оградите областта, в която можете да ги обучавате..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

6948 Playmobil Country: Пикник с конска каруца

(0)
25.90 лв.

Playmobil Country: Пикник с конска каруцаПрекарайте един страхотен ден сред природата като се разходите с покритата каруца теглена от кон и си направете пикник на поляната...Категория: Конструктори&nb..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

6926 Playmobil Country: Ферма за коне

(0)
197.90 лв.

Playmobil Country: Ферма за конеПосетете фермата за коне на Playmobil, в която сами ще се убедите колко много грижи се полагат за животните. Трите коня имат свой отделни конюшни, от които могат да се ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

9266 Playmobil City Life: Модерна къща

(0)
218.90 лв.

Playmobil City Life: Модерна къщаВ тази модерна къща живее едно щастливо семейство. Къщата разполага с 5 просторни обзаведени стаи, стълбище, балкон и тераса с барбекю. Външният звънец и лампа са със ..

9228 Playmobil City Life: Сватбена церемония

(0)
77.90 лв.

Playmobil City Life: Сватбена церемонияВреме е за сватбената церемония и празненство. Настанете гостите и очаквайте младоженците да пристигнат в градината украсена с гирлянди и фенери. Категория:..

9227 Playmobil City Life: Сватбена лимузина

(0)
77.90 лв.

Playmobil City Life: Сватбена лимузинаПоставете младоженците в тяхната сватбена лимузина и се отправете към техния голям празник. Украсете лимузината с цветни аранжировки, които можете да закрепите въ..

9226 Playmobil City Life: Булчински магазин

(0)
123.90 лв.

Playmobil City Life: Булчински магазинВ сватбения магазин със салон има много красиви рокли и аксесоари, с които всяка жена може да се подготви за своята сватба. Магазинът се състой от две големи поме..

5641 Playmobil City Life: Магазин за сърф

(0)
44.90 лв.

Playmobil City Life: Магазин за сърфВ магазина на плажа можете да се оборудвате със сърф и да пиете по чаша кафе в бара на плажа, преди да влезнете в морето и да яхнете големите вълни...Категория: Кон..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

9078 Playmobil City Life: Търговски център

(0)
168.90 лв.

Playmobil City Life: Търговски центърДобре дошли в търговския център на Playmobil. Там можете да се разходите и да посетите бутика за дрехи, спортния магазин, а може би и магазина за домашни любимци....

9543 Playmobil City Life: Кухня в куфарче

(0)
34.90 лв.

Playmobil City Life: Кухня в куфарчеПригответе вкусна храна в кухнята на Playmobil и я поднесете на семейството си...Категория: Конструктори Марка: Playmobil, Германия Брой части: 43Раз..

9457 Playmobil City Life: Павилион за закуски

(0)
19.90 лв.

Playmobil City Life: Павилион за закускиТази чудесна игра ви предлага портиер/продавач с щанд пълен с лакомства и храни. Този комплект е страхотно допълнение към голямото училище на Playmobil (9453).К..

9456 Playmobil City Life: Класна стая по химия

(0)
33.90 лв.

Playmobil City Life: Класна стая по химияС този комплект, Вие и вашите приятели ще се забавлявате. В урока по химия децата ще научат много интересни неща и ще правят различни химични опити, благодарен..

9455 Playmobil City Life: Класна стая по история

(0)
65.90 лв.

Playmobil City Life: Класна стая по историяС този комплект, Вие и вашите приятели ще се забавлявате. В урока по история децата ще научат много интересни факти и неща от миналото, благодарение на своя ..

9454 Playmobil City Life: Физкултурен салон

(0)
101.90 лв.

Playmobil City Life: Физкултурен салонВреме е за спорт!!!В този физкултурен салон, децата ще намерят много автентични уреди за игра и тренировка. В залата има различно оборудване, топки, халки за гилн..

9453 Playmobil City Life: Училище с обзавеждане и фигури

(0)
274.90 лв.

Playmobil City Life: Училище с обзавеждане и фигуриВреме е децата да тръгнат на училище!!!Училището на Playmobil е със страхотно обзавеждане и набор от игри с възможност за развитие. Училищната сграда..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

9419 Playmobil City Life: Училищен автобус

(0)
54.90 лв.

Playmobil City Life: Училищен автобусВреме е за училище!!!С училищния автобус децата обичат да ходят на училище всеки ден. Автобусът е с различни приспособления - може да се свали покрива на кабината,..

9405 Playmobil City Life: Пазаруващи момичета, фигури

(0)
15.90 лв.

Playmobil City Life: Пазаруващи момичета, фигуриНаправете един забавен пазар с момичетата от Playmobil. Този комплект съдържа 3 различни фигури с подвижни крайници. Двете жени с нетърпение очакват въл..

9404 Playmobil City Life: Семеен автомобил

(0)
72.90 лв.

Playmobil City Life: Семеен автомобилКачете фигурките в семейния им автомобил и си направете една хубава разходка. Багажникът се отваря, така че в него ще съберете нужния ви багаж. В колата могат да с..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

9403 Playmobil City Life: Магазин за хранителни стоки

(0)
72.90 лв.

Playmobil City Life: Магазин за хранителни стокиВ хранителния магазин на Playmobil ще можете да си напазарувате пресни плодове, зеленчуци и храни. Хладилникът е пълен с студени напитки, с които можете..

9402 Playmobil City Life: Магазин за колела и скейтборди

(0)
72.90 лв.

Playmobil City Life: Магазин за колела и скейтбордиПосетете магазина на Playmobil и си купете ново колело, ролери или скейтборд.  Извън магазина има рампа за скачане, която можете да използвате и..

9401 Playmobil City Life: Магазин с аксесоари за езда

(0)
72.90 лв.

Playmobil City Life: Магазин с аксесоари за ездаЗа да се подготвите за езда, първо трябва да се погрижите за вашия кон и да се сдобиете с екип от магазина за аксесоари на Playmobil, в който ще откриет..

9279 Playmobil City Life: Треньор на кучета

(0)
21.90 лв.

Playmobil City Life: Треньор на кучетаЗапочнете тренировките на четирите кучета и ги научете да изпълняват различни команди и да правят страхотни трикове. Кое от кучетата ще се справи най-добре, завис..

9278 Playmobil City Life: Мобилен фризьор за кучета

(0)
51.90 лв.

Playmobil City Life: Мобилен фризьор за кучетаАко вашият домашен любимец се нуждае от нова прическа, то вие можете да се възползвате от услугите на мобилните фризьори на Playmobil. Автомобилът е с под..

9276 Playmobil City Life: Къща за котета

(0)
46.90 лв.

Playmobil City Life: Къща за котетаВашите котета ще се чувстват прекрасно във своята нова къща, в която ги очакват много игри, а добрите стопани ще се погрижат за тях да бъдат чисти и добре нахранени...

9275 Playmobil City Life: Хотел за домашни любимци

(0)
136.90 лв.

Playmobil City Life: Хотел за домашни любимциВ хотела на Playmobil, вашите четириноги приятели ще се чувстват изключително комфортно. Хотелът разполага с вътрешна зона и голям двор за игри. Погрижете ..

5648 Playmobil City Action: Полицай с мотор

(0)
24.90 лв.

Playmobil City Action: Полицай с моторКъдето и да се намирате, носете със себе си полицейското куфарче и бъдете готови за вълнуващи спасителни мисии с полицейската фигурка и неговия мотор. Катего..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

5337 Playmobil City Action: Пожарна кола със светлини и звуци

(0)
142.90 лв.

Playmobil City Action: Пожарна кола със светлини и звуциНа летището гори пожар!!! Качете се на голямата пожарна кола и се опитайте да загасите огнените пламъци. При необходимост извадете и разпънете с..

9467 Playmobil City Action: Пожарна кола с вериги

(0)
27.90 лв.

Playmobil City Action: Пожарна кола с веригиЗа по недостъпните пожари децата могат да използват този пожарогасителен робот. Колата се върти на 360 градуса и разполага с водни стрели. Пожарникарят може..

9466 Playmobil City Action: Пожарен джип

(0)
88.90 лв.

Playmobil City Action: Пожарен джипРазчистете пътя за мощния пожарен джип, който е оборудван с лебедка, автентични звукови и светлинни ефекти и огромен пистолет за гасене на пожара с пяна, който може ..

Показани 1 от 30 | 54 (2 Страници)