Hoogar Kids

Hoogar Kids е марка с дългогодишен опит в производството на играчки и детските конструктори, които са подходящи за деца от 5 до 14 годишна възраст. Приоритет на марката Hoogar Kids е безопасността при играта на деца, ето защо елементите на конструкторите са гъвкави, ъглите им са заоблени, дори и отвертката е с тъп квадратен връх. Конструкторите са изработени в атрактивни цветове, което ги прави още по-привлекателни.

Всеки комплект има схема за сглобяване стъпка по стъпка, за да може детето ви да разбере бързо основният принцип за сглобяване, след което да може да направи всичко което пожелае.

Всички играчки на Hoogar kids са съобразени с изискванияta за качество и безопасност на ЕС. Конструкторите на бранда са изработени от качествен ABS и каучуков материал. Детските строители са 100% нетоксични и се отличават с високо качество. Всички продукти са тествани във външни лаборатории на ASTM.

Методът обхваща 4-те принципа, идентифицирани като ключови в образованието на 21-ви век: творчество, сътрудничество, критично мислене и комуникация.

Мрежа:

7756 Hoogar Kids: Конструктор, Превозни средства и робот, 6 в 1

(0)
44.90 лв.

Превозни средства и робот, 6 в 1Цветен пластмасов конструктор с болтове, гайки и други свързващи елементи, с които децата могат да си сглобят 5 различни превозни средства или робот, с които да играят...

7754 Hoogar Kids: Конструктор, Строителни машини, 8 в 1

(0)
41.90 лв.

Конструктор, Строителни машини, 8 в 1Цветен пластмасов конструктор с болтове, гайки и други свързващи елементи, с които децата могат да си сглобят 8 различни строителни машини, с които да играят. Част..

7752 Hoogar Kids: Конструктор, Превозни средства, 5 в 1

(0)
44.90 лв.

Конструктор, Превозни средства, 5 в 1Цветен пластмасов конструктор с болтове, гайки и други свързващи елементи, с които децата могат да си сглобят 5 различни превозни средства - хеликоптер, самолет, т..

7726 Hoogar Kids: Конструктор, Мотор и бъги, 2 в 1

(0)
13.90 лв.

Конструктор, Мотор и бъги, 2 в 1Цветен пластмасов конструктор с болтове, гайки и други свързващи елементи, с които децата могат да си сглобят мотор и бъги, с които да играят. Частите са много гъвкави ..

7724 Hoogar Kids: Конструктор, Хеликоптер и шейна, 2 в 1

(0)
13.90 лв.

Конструктор, Хеликоптер и шейна, 2 в 1Цветен пластмасов конструктор с болтове, гайки и други свързващи елементи, с които децата могат да си сглобят хеликоптер или шейна, с които да играят. Частите са ..

7723 Hoogar Kids: Конструктор, Самолет, 2 в 1

(0)
13.90 лв.

Конструктор, Самолет 2 в 1Цветен пластмасов конструктор с болтове, гайки и други свързващи елементи, с които децата могат да си сглобят два модела самолети, с които да играят. Частите са много гъвкави..

7710 Hoogar Kids: Конструктор, Хеликоптер

(0)
17.90 лв.

Конструктор, ХеликоптерЦветен пластмасов конструктор с болтове и гайки, с които децата могат да си сглобят хеликоптер, с който да играят. Частите са много гъвкави и приятни на допир. Техните гладки ръ..

7709 Hoogar Kids: Конструктор, Робот

(0)
17.90 лв.

Конструктор, РоботЦветен пластмасов конструктор с болтове и гайки, с които децата могат да си сглобят робот, с който да играят. Частите са много гъвкави и приятни на допир. Техните гладки ръбове са на..

7706 Hoogar Kids: Конструктор, Самолет

(0)
22.90 лв.

Конструктор, СамолетЦветен конструктор с болтове и гайки, с които децата могат да си сглобят самолет. Частите са много гъвкави и приятни на допир. Техните гладки ръбове са напълно безопасни за децата...

7705 Hoogar Kids: Конструктор, Триколка

(0)
24.90 лв.

Конструктор, ТриколкаЦветен конструктор с болтове и гайки, с които децата могат да си сглобят триколка. Частите са много гъвкави и приятни на допир. Техните гладки ръбове са напълно безопасни за децат..

7704 Hoogar Kids: Конструктор, Багер

(0)
25.90 лв.

Конструктор, БагерЦветен пластмасов конструктор с болтове и гайки, с който децата могат да си сглобят багер. Частите са много гъвкави и приятни на допир. Техните гладки ръбове са напълно безопасни. В ..

7703 Hoogar Kids: Конструктор, Електрокар

(0)
25.90 лв.

Конструктор, ЕлектрокарЦветен пластмасов конструктор, с който децата могат да си сглобят електрокар. Частите са много гъвкави и приятни на допир. Техните гладки ръбове са напълно безопасни.  Заба..

7702 Hoogar Kids: Конструктор, Кран

(0)
26.90 лв.

Конструктор, КранКонструкторът съдържа пластмасови болтчета, гайки, гуми на превозните средства, отвертка с безопасен квадратен връх и гаечен ключ. С този конструктор детето ви ще усвои основните техн..

Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)