Eitech

Конструкторите Eitech са разработени и произведени от висококачествена стомана в Германия. Всеки един комплект включва подробна илюстрирана книжка с инструкции и инструменти.

Конструкторите на Eitech развиват креативност, триизмерно мислене, сръчност и умението да научиш нещо ново. Тези метални конструктори са разделени в няколко серии: Basic - идеални за начинаещи, Classic - основни техники в конструирането, задвижване на моделите, скорости и светодиодни ефекти, Exclusive - конструктори с над 1000 части и с по-големи размери, Wildlife - включва различни модели и животни, RC-Cars - тази серия позволява на малките инженери да създадат сами радио-управляеми автомобили с дистанционно управление, Famous Buildings - тук ще откриете модели на някои от най-впечатляващите забележителности в света..


Мрежа:

21 Eitech Метален конструктор: Автомобил с RC управление

(0)
189.90 лв.

Метален конструктор: Автомобил с RC управлениеТози комплект ще предложи много забавления на любителите на бързите скорости. Сами ще можете да си направите радио управляема състезателна кола, с която щ..

10 Eitech Метален конструктор: Самолет

(0)
189.90 лв.

Метален конструктор СамолетТози комплект съдържа над 570 части и инструменти, с които може да се сглоби и конструира голям самолет със стойка. Идеален е за малките строители и бъдещи инженери, които в..

07 Eitech Метален конструктор със зъбни колела 6 в 1

(0)
169.90 лв.

Метален конструктор със зъбни колела 6 в 1Този комплект съдържа над 250 части и инструменти, с които могат да се сглобят най - малко осем различни модела. Идеален е за малките строители и бъдещи инжен..

05 Eitech Метален конструктор: Кран/Вятърна мелница 3 в 1

(0)
109.90 лв.

Метален конструктор Кран/Вятърна мелница 3 в 1Този конструктор е с над 270 части, с които могат да се сглобят най - малко три различни модела, като кранове и вятърна мелница. Идеален е за малките стро..

470 Eitech Метален конструктор: Небостъргач

(0)
149.90 лв.

Eitech Метален конструктор НебостъргачНаправете си сами невероятен макет!Този конструктор е с над 815 части, с които ще можете да си сглобите страхотен макет на висок небостъргач. Идеален е за малките..

460 Eitech Метален конструктор Айфеловата кула

(0)
69.90 лв.

Метален конструктор Айфеловата кулаНаправете си сами невероятен макет на Айфеловата кула!Този конструктор е с над 250 части, с които ще можете да си сглобите страхотен макет на Айфеловата кула. Идеале..

97 Eitech Метален конструктор Динозавър Брахиозавър

(0)
59.90 лв.

Метален конструктор Динозавър БрахиозавърНаправете си сами невероятен динозавър с подвижни стави!Този конструктор е с над 320 части, с които ще можете да си сглобите страхотен динозавър. Идеален е за ..

92 Eitech Метален конструктор Състезателна кола 3 в 1

(0)
59.90 лв.

Метален конструктор Състезателна кола 3 в 1Този конструктор е с над 180 части, с които могат да се сглобят най - малко три различни модела спортни коли. Идеален е за малките строители и бъдещи инженер..

91 Eitech Метален конструктор Влак

(0)
59.90 лв.

Метален конструктор ВлакТози конструктор е с над 180 части, с които могат да се сглоби парен влак с вагон и сигнален знак. Идеален е за малките строители и бъдещи инженери, тъй като включва много част..

83 Eitech Метален конструктор Превозни средства 3 в 1

(0)
59.90 лв.

Метален конструктор Превозни средства 3 в 1Този конструктор е с над 170 части, с които могат да се сглобят най - малко три различни модела превозни средства. Идеален е за малките строители и бъдещи ин..

81 Eitech Метален конструктор Трактор с ремарке 3 в 1

(0)
59.90 лв.

Метален конструктор Трактор с ремарке 3 в 1Този конструктор е с над 150 части и една мини фигурка и могат да се сглобят най - малко три различни модела трактора. Идеален е за малките строители и бъдещ..

69 Eitech Метален конструктор Кран/Камион 2 в 1

(0)
36.90 лв.

Метален конструктор Кран/Камион 2 в 1С този конструктор могат да се сглобят най - малко два различни модела, с които да се забавлявате - Кран и Камион. Идеален е за малките строители и бъдещи инженери..

68 Eitech Метален конструктор Багер/Камион 2 в 1

(0)
36.90 лв.

Метален конструктор Багер/Камион 2 в 1С този конструктор могат да се сглобят най - малко два различни модела, с които да се забавлявате - Багер и Камион. Идеален е за малките строители и бъдещи инжене..

67 Eitech Метален конструктор Самолет/Хеликоптер 2 в 1

(0)
36.90 лв.

Метален конструктор Самолет/Хеликоптер 2 в 1С този конструктор могат да се сглобят най - малко два различни модела, с които да полетят в облаците - самолет и хеликоптер. Идеален е за малките строители..

65 Eitech Метален конструктор Скорпион/Крокодил 2 в 1

(0)
28.90 лв.

Метален конструктор Скорпион/Крокодил 2 в 1С този конструктор могат да се сглобят най - малко два различни модела - Скорпион и Крокодил. Идеален е за малките строители и бъдещи инженери, тъй като вклю..

64 Eitech Метален конструктор Насекоми 2 в 1

(0)
28.90 лв.

Метален конструктор Насекоми 2 в 1С този конструктор могат да се сглобят най - малко два различни модела. Идеален е за малките строители и бъдещи инженери, тъй като включва много части изработени от н..

63 Eitech Метален конструктор АТВ

(0)
34.90 лв.

Метален конструктор АТВНаправете си сами АТВ, с помощта на металните части и инструментите включени в комплекта. Конструкторът е от серията Basic и е идеален за начинаещи. Всички конструктори на Eitec..

62 Eitech Метален конструктор Състезателна кола

(0)
34.90 лв.

Метален конструктор Състезателна колаНаправете си сами състезателна кола, с която да стигнете до финала, с помощта на металните части и инструментите включени в комплекта. Конструкторът е от серията B..

60 Eitech Метален конструктор Кросов мотор

(0)
33.90 лв.

Метален конструктор Кросов моторНаправете си сами кросов мотор с помощта на металните части и инструментите включени в комплекта. Конструкторът е от серията Basic и е идеален за начинаещи. Всички конс..

59 Eitech Метален конструктор Мотор

(0)
28.90 лв.

Метален конструктор МоторКонструктор с метални части, с които Вашето дете ще може само да си конструира мотор, с който ще се забавлява. Конструкторът е от серията Basic и е идеален за начинаещи. Всичк..

Показани 1 от 20 | 25 (2 Страници)