Lego: Super Heroes

Мрежа:

76175 Lego Marvel Super Heroes: Нападение на бърлогата на паяка

(0)
176.90 лв.

Конструктор Lego Marvel Super Heroes: Нападение на бърлогата на паякаSpider-Man си почива в страхотната си Главна квартира, като играе видео игри, упражнява трикове със скейтборда си и играе баскетбол..

76160 Lego Super Heroes: Подвижната база на прилепа

(0)
198.90 лв.

Конструктор Lego Super Heroes: Подвижната база на прилепаMr. Freeze™, Man-Bat™ и Bronze Tiger™ са на свобода! Време е да пуснете страхотните технологии, автомобили и оръжия от подвижната база на приле..

76096 Lego Super Heroes: Битката на Superman и Krypto

(0)
59.90 лв.

LEGO Super Heroes: Битката на Superman и KryptoОбединете се със супер кучето Krypto, за да помогнете на Superman да избяга от затвора с криптонит. Отвлечете вниманието на Lobo, който охранява затвора ..

76094 Lego Super Heroes: Битката на Supergirl™ срещу Brainiac™

(0)
23.90 лв.

LEGO Super Heroes: Битката на Supergirl™ срещу Brainiac™Участвайте в космическа мисия с Mighty Micros, за да си върнете Bottle City of Kandor от Brainiac™. Скочете в ракетата на Supergirl, полетете и ..

76085 Lego Super Heroes: Битката за Атлантида

(0)
59.90 лв.

LEGO Super Heroes: Битката за АтлантидаПарадемон се опитва да открадне Кутията-майка. Спрете злия нашественик с изстрелите на Аквамен и плазмените оръжия на стражите от Атлантида. Не позволявайте скач..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)