Lego

LEGO GROUP е компания със седалище в Дания и е основана през 1932 година от семейството на Kirk Kristiansen. 

Философията на LEGO е, че най-качествената игра обогатява живота на децата и поставя основите в живота им. Играта е един от ключовите елементи в израстването и развитието на децата и същевременно стимулира тяхното въображение и креативност. 

Конструкторите LEGO, в чиято основа са малките многоцветни пластмасови елементи, осигуряват перфектното им пасване и закрепване един в друг. С течение на годините, палитрата от елементи нараства неимоверно, като в момента на пазара могат да се открият хиляди разнообразни части, с които да се построят автомобили, самолети, замъци, животни, космически кораби и много други. 

Продуктите на LEGO преминават през стриктни тестове за качество и безопасност, с които да отговарят на високите очаквания на потребителите. Именно това е причината децата и възрастните да се връщат при тях отново и отново. Всяка една LEGO плочка е част от системата за игра и лесно може да се комбинира по безброй начини. Колкото повече LEGO части имате, толкова повече ще са и възможностите ви за креативност. Комбинацията от структурирана система, логическо мислене и креативност, окуражава детето да се развива и учи в процеса на играта. 

Мрежа:

42096 Lego Technic: Porsche 911 RSR

(0)
336.90 лв.

Конструктор Lego Technic: Porsche 911 RSRРазгледайте иновативната конструкция и изработката на един от водещите в света производители на автомобили с този страхотен комплект LEGO® Technic Porsche..

42108 Lego Technic: Мобилен кран

(0)
234.90 лв.

Конструктор Lego Technic: Мобилен кранГотови ли сте за изпълнена с действие смяна на строителната площадка? С този страхотен LEGO® Technic™ Подвижен кран ще свършите задачите за нула време. Закар..

42107 Lego Technic: Мотор Ducati Panigale V4 R

(0)
118.90 лв.

Конструктор Lego Technic: Мотор Ducati Panigale V4 RРевът на двигателя. Тръпката от ускорението. Плавното накланяне в завоите. Ако някога сте си мечтали да карате собствен мотор Ducati, построяването ..

42125 Lego Technic: Ferrari 488 GTE

(0)
349.90 лв.

Конструктор Lego Technic: Ferrari 488 GTEПрисъединете се към елитния свят на състезанията за издръжливост, докато изграждате LEGO® Technic Ferrari 488 GTE „AF Corse #51“. Този комплект ще ви донесе ча..

42124 Lego Technic: Офроуд бъги

(0)
272.90 лв.

Конструктор Lego Technic: Офроуд бъгиСтрахотни трикове, вълнуващи скокове и епични каскади – можете да направите всичко това със забавния комплект Lego Technic Офроуд бъги. С огромните гуми с гра..

42123 Lego Technic: McLaren Senna GTR™

(0)
112.90 лв.

Конструктор Lego Technic: McLaren Senna GTR™Максимална скорост. Върховна сила. Външен вид, който спира дъха. McLaren Senna GTR™ е истинска икона на пистата. А сега можете да създадете собствено автент..

42122 Lego Technic: Jeep® Wrangler

(0)
112.90 лв.

Конструктор Lego Technic: Jeep® WranglerГотови за офроуд приключения със забележителния Jeep® Wrangler? Този мощен SUV е направен за всякакъв терен, така че целият свят е вашата площадка за игра. Изпр..

42116 Lego Technic: Челен товарач, 2 в 1

(0)
24.90 лв.

Конструктор Lego Technic: Челен товарач, 2 в 1Приемете предизвикателството и на най-тежките строителни обекти със здравия тежкотоварен екскаватор от LEGO® Technic™. Разгледайте кабината Пригответе се ..

42120 Lego Technic: Спасителен кораб на въздушна възглавница

(0)
62.90 лв.

Конструктор Lego Technic: Спасителен кораб на въздушна възглавницаВреме е за дръзка мисия със спасителния кораб на въздушна възглавница от LEGO® Technic™. На сушата или в морето, този невероятен кораб..

42121 Lego Technic: Тежкотоварен екскаватор

(0)
87.90 лв.

Конструктор Lego Technic: Тежкотоварен екскаваторПриемете предизвикателството и на най-тежките строителни обекти със здравия тежкотоварен екскаватор от LEGO® Technic™. Разгледайте кабината на водача, ..

75283 Lego Star Wars: Armored Assault Tank

(0)
87.90 лв.

Конструктор Lego Star Wars: Armored Assault TankОбединете сили с героя джедай Ahsoka Tano и Ahsoka’s Clone Trooper срещу Battle Droids. Внимание! Droids’ Armored Assault Tank има мощни оръдия. Избягай..

75318 Lego Star Wars: Детето Йода

(0)
176.90 лв.

Конструктор Lego Star Wars: Детето ЙодаИзградете свой собствен сладък модел за конструиране от на Детето от Star Wars: The Mandalorian! Пресъздайте автентичните детайли на популярния герой. Поставяйте..

75301 Lego Star Wars: Luke Skywalker's X-Wing Fighter™

(0)
112.90 лв.

Конструктор Lego Star Wars: Luke Skywalker's X-Wing Fighter™Пригответе се за вълнуваща гонитба в космоса с емблематичния X-wing Fighter на Luke Skywalker. Уверете се, че верният дроид R2-D2 е на борда..

75299 Lego Star Wars: Проблеми на Tatooine

(0)
66.90 лв.

Конструктор Lego Star Wars: Проблеми на TatooineПрофучете през пустинята на Tatooine с изумителния скутер на Child от The Mandalorian. Но внимавайте – пустинята е пълна със скрити опасности! Отидете з..

75295 Lego Star Wars: Millennium Falcon™ Microfighter

(0)
24.90 лв.

Конструктор Lego Star Wars: Millennium Falcon™ MicrofighterПризовават се всички бунтовнически герои! Сглобете страхотния Millennium Falcon Microfighter и се впуснете в дръзки мисии заедно с Han Solo. ..

75298 Lego Star Wars: AT-AT™ vs Tauntaun™ Microfighters

(0)
44.90 лв.

Конструктор Lego Star Wars: AT-AT™ vs Tauntaun™ MicrofightersПригответе се за екшън на ледената планета Hoth със страхотните AT-AT и Tauntaun Microfighters. Скочете на седлото на Tauntaun с Luke Skywa..

75297 Lego Star Wars: Resistance X-Wing

(0)
44.90 лв.

Конструктор Lego Star Wars: Resistance X-WingОбединете сили с Poe Dameron и станете герой от Съпротивата. Постройте свой собствен страхотен X-wing Starfighter и скочете в пилотската кабина. Уверете се..

43187 Lego Disney Princess: Кулата на Рапунцел

(0)
136.90 лв.

Конструктор Lego Disney Princess: Кулата на РапунцелРазгледайте кулата на принцеса Рапунцел на Disney и открийте какви тайни се крият вътре! Вижте гледката от балкона с Паскал, а след помогнете Рапунц..

43192 Lego Disney Princess: Кралската каляска на Пепеляшка

(0)
87.90 лв.

Конструктор Lego Disney Princess: Кралската каляска на ПепеляшкаПобързайте към тиквената градина – време е за магия! Това е принцесата на Disney Пепеляшка с Гюс Гюс и неговите приятели. А това е Феята..

43191 Lego Disney Princess: Лодката за празненства на Ариел

(0)
66.90 лв.

Конструктор Lego Disney Princess: Лодката за празненства на АриелВдигнете платна и отпразнувайте сватбата на принцесата на Disney Ариел. Първата спирка е кеят, където с Ариел можете да се освежите, пр..

43189 Lego Disney Princess: Приключения от книгата за Елза и Нок

(0)
44.90 лв.

Конструктор Lego Disney Princess: Приключения от книгата за Елза и НокОткрийте светът на забавленията в една книга. Впуснете се в приключения с Елза от Disney далеч отвъд Арендел, в Омагьосаната гора,..

43186 Lego Disney Princess: Саламандърът Бруни

(0)
29.90 лв.

Конструктор Lego Disney Princess: Саламандърът БруниОткрийте едно очарователно създание! Бруни, буйният саламандър с огнен дъх от „Замръзналото кралство 2“ на Disney, който издишва огън, когато нещата..

43185 Lego Disney Princess: Рая и лодката на Боун

(0)
112.90 лв.

Конструктор Lego Disney Princess: Рая и лодката на БоунОтплавайте със Сису в човешка форма. Умният Боун е капитан на лодката, която може да се използва и като плаващ ресторант или средство за бягство...

43184 Lego Disney Princess: Рая и драконът Сису

(0)
66.90 лв.

Конструктор Lego Disney Princess: Рая и драконът СисуПрисъединете се към Рая от Disney, за да намерите Последния дракон и да спасите Кумандра. Преди да потеглите, претърсете портите на двореца за пров..

43181 Lego Disney Princess: Рая и дворецът на сърцата

(0)
175.90 лв.

Конструктор Lego Disney Princess: Рая и дворецът на сърцатаРазгледайте Двореца на сърцата с Рая и нейните приятели от „Рая и последният дракон“ на Disney. Вижте – тайна стая с карта и градина! А сутри..

71718 Lego Ninjago: Бойният дракон на Wu

(0)
45.90 лв.

Конструктор Lego Ninjago: Бойният дракон на WuПолетете с героя Wu на гърба на безстрашния му дракон в безмилостна битка в тъмницата Shintaro. Сложете героя Wu на гърба на дракона и се хвърлете в ..

71717 Lego Ninjago: Пътешествие към тъмницата на черепите

(0)
69.90 лв.

Конструктор Lego Ninjago: Пътешествие към тъмницата на черепитеПомогнете за спасяването на нинджата, хвърлен в тъмницата Shintaro. Обединете сили с другите нинджи, решени да го спасят. Предстои в..

71705 Lego Ninjago: Дар от съдбата

(0)
273.90 лв.

Конструктор Lego Ninjago: Дар от съдбатаОтплавайте на борда на Дар от съдбата с вашите нинджа герои, които се изправят пред опасните си врагове. Този впечатляващ кораб служи както за щаб-квартира..

71732 Lego Ninjago: Комплект епични битки, Jay срещу Serpentine

(0)
19.90 лв.

Конструктор Lego Ninjago: Комплект епични битки, Jay срещу SerpentineПригответе се да обедините сили с Jay в епична битка срещу злия Serpentine! Победете змийския воин със светкавичния меч на Jay..

71731 Lego Ninjago: Комплект епични битки, Zane срещу Nindroid

(0)
19.90 лв.

Конструктор Lego Ninjago: Комплект епични битки, Zane срещу NindroidОбединете усилия със Zane, когато се изправя срещу опасната бойна машина ниндройд в епична битка! Нападнете робота воин с леден..

Показани 1 от 30 | 275 (10 Страници)