Lego: Super Heroes

Мрежа:

76164 Lego Marvel Super Heroes: Iron Man Hulkbuster срещу A.I.M. Агент

(0)
87.90 лв.

Конструктор Lego Marvel Super Heroes: Iron Man Hulkbuster срещу A.I.M. АгентКогато 2-ма A.I.M. агенти атакуват Ню Йорк, време е да сложите на Iron Man мощната му броня Hulkbuster! Лошите имат оръжия, ..

76171 Lego Marvel Super Heroes: Бронята на Miles Morales

(0)
24.90 лв.

Конструктор Lego Marvel Super Heroes: Бронята на Miles MoralesОбединете сили с Miles Morales – Spider-Man с електро шоковата паяжина – в битките му със супер злодеите и спасете света. А когато младият..

76173 Lego Marvel Super Heroes: Spiderman и Ghostrider срещу Carnage

(0)
44.90 лв.

Конструктор Lego Marvel Super Heroes: Spiderman и Ghostrider срещу CarnageGhost Rider се носи из града в изрисуваната си с пламъци кола. Неговият Supercharger е заредено оръдие с 3 изстрела. Отмъстите..

76169 Lego Marvel Super Heroes: Бронята на Thor

(0)
24.90 лв.

Конструктор Lego Marvel Super Heroes: Бронята на ThorОбединете сили с Thor, който използва страховитата си сила и скорост в битки с враговете от цялата Вселена. А когато могъщият войн се нуждае от гиг..

76175 Lego Marvel Super Heroes: Нападение на бърлогата на паяка

(0)
176.90 лв.

Конструктор Lego Marvel Super Heroes: Нападение на бърлогата на паякаSpider-Man си почива в страхотната си Главна квартира, като играе видео игри, упражнява трикове със скейтборда си и играе баскетбол..

76170 Lego Marvel Super Heroes: Iron Man срещу Thanos

(0)
45.90 лв.

Конструктор Lego Marvel Super Heroes: Iron Man срещу ThanosIron Man е вкопчен в епична битка с Thanos за Infinity Gauntlet. Сложете бронирания супер герой във високоскоростния му джет и се хвърлете в ..

76160 Lego Super Heroes: Подвижната база на прилепа

(0)
198.90 лв.

Конструктор Lego Super Heroes: Подвижната база на прилепаMr. Freeze™, Man-Bat™ и Bronze Tiger™ са на свобода! Време е да пуснете страхотните технологии, автомобили и оръжия от подвижната база на приле..

76180 Lego Super Heroes: Batman срещу Joker, Преследване с Batmobile

(0)
68.90 лв.

Конструктор Lego Super Heroes: Batman срещу Joker, Преследване с BatmobileJoker™ е закачил своя драгстер за банковия сейф, за да може да го измъкне от банката и да открадне парите! Batman™ веднага при..

76114 Lego Marvel Super Heroes: Машината на Super-Man

(0)
92.90 лв.

Конструктор LEGO Marvel Super Heroes: Машината на Super-ManСкочете в пълзящата машина на Super-Man и се опитайте да заловите Vulure и Sandman, които се измъкват с диамантите. Стреляйте с оръжията..

76096 Lego Super Heroes: Битката на Superman и Krypto

(0)
59.90 лв.

LEGO Super Heroes: Битката на Superman и KryptoОбединете се със супер кучето Krypto, за да помогнете на Superman да избяга от затвора с криптонит. Отвлечете вниманието на Lobo, който охранява затвора ..

76094 Lego Super Heroes: Битката на Supergirl™ срещу Brainiac™

(0)
23.90 лв.

LEGO Super Heroes: Битката на Supergirl™ срещу Brainiac™Участвайте в космическа мисия с Mighty Micros, за да си върнете Bottle City of Kandor от Brainiac™. Скочете в ракетата на Supergirl, полетете и ..

76089 Lego Super Heroes: Scarlet Spider срещу Sandman

(0)
23.90 лв.

LEGO Super Heroes: Scarlet Spider срещу SandmanПолетете в невероятна Mighty Micros битка срещу Sandman със самолета на Scarlet Spider! Пазете се от багера на супер злодея и могъщия му пясъчен чук. Сле..

76085 Lego Super Heroes: Битката за Атлантида

(0)
59.90 лв.

LEGO Super Heroes: Битката за АтлантидаПарадемон се опитва да открадне Кутията-майка. Спрете злия нашественик с изстрелите на Аквамен и плазмените оръжия на стражите от Атлантида. Не позволявайте скач..

Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)