VTech

Vtech е създадена през 1976 година и е световен лидер в областта на производството на играчки предназначени за деца от най-ранна възраст. Три са основните характеристики, които правят марката любима на всички деца и техните родители - образователни, иновативни и безопасни! От създаването на фирмата до сега Vtech следват най-модерните иновации, технологии и дизайн. С тези играчки децата учат и се забавляват едновременно. 

Мрежа:

508903 VTech: Музикална въртележка: Аквариум

(0)
58.90 лв.

Музикална въртележка: АквариумПотопете се в чудния свят на морските обитатели с тази колоритна музикална въртележка от Vtech. Натиснете синия бутон и животните ще започнат да се въртят в ритъма на мел..

508503 VTech: Светеща музикална играчка: Охлюв

(0)
34.90 лв.

Светеща музикална играчка: ОхлювТази светеща музикална играчка във формата на охлюв ще накара вашето бебе да се усмихва и да се забавлява. Издърпайте пръстена на играчката, за да се активира светлинно..

506503 VTech: Музикална играчка с прожектор: Сова

(0)
99.90 лв.

Музикална играчка с прожектор: СоваПогрижете се за спокойния сън на вашето бебе с тази приказна музикална играчка Сова от VTech. Тази очарователна сова, може да проектира успокояващо въртящо се изобра..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)