Tigres

Фирма Tigres е производител с над 25 годишен опит на плюшени и пластмасови играчки и изключителен представител в Украйна на световните марки Wader, Сanpol babies и LOVI.

Нашата цел е да произвеждаме качествени и безопасни продукти за развитието на детето и опознаването на света около него от настоящите и бъдещите поколения.

Играчките Tigres отговарят на нуждите на ранното детско развитие, развиват логическото мислене, фината моторика и пространственото въображение Безопасни за деца от 12 + месеца.

Мрежа:

9192 Elfiki ECO Развиваща играчка, Пирамида

(0)
26.90 лв.

Развиваща играчка, ПирамидаДетска играчка пирамида, изработена от биологични суровини.Играчката е в пастелни цветове с дървесни петна и приятна естествена миризма на дърво.Пирамидата се състои от 7 ел..

8966 Tigres Детски сервиз за пица

(0)
17.90 лв.

Детски сервиз за пицаДетски сервиз за пица, който ще бъде чудесен подарък за малките готвачи и домакини!Играчката е изработена от безопасни и екологични материали. Може да се използва в съдомиялна маш..

8959 Tigres Детски сервиз за кафе Relax в чанта, розов

(0)
25.90 лв.

Детски сервиз за кафе Relax в чанта, розовДетски сервиз за кафе "Relax", прилежно съхраняван в удобна за носене чанта с дръжки. Сервизът е изработен от висококачествени материали в нежни цветове. Подх..

8942 Tigres Детски сервиз за кафе Relax в чанта

(0)
25.90 лв.

Детски сервиз за кафе Relax в чантаДетски сервиз за кафе "Relax", прилежно съхраняван в удобна за носене чанта с дръжки. Сервизът е изработен от висококачествени материали в нежни цветове. Подходящ е ..

8843 Tigers Детски камион

(0)
23.90 лв.

Детски камионТози детски камион разполага с подвижна част, издигаща се на високо и намира приложение в много отрасли - строителство, енергетика, ремонт, пожарогасене. Подемникът от серията Tech Truck ..

8836 Tigers Багер с подвижна стрела

(0)
22.90 лв.

Багер с подвижна стрелаДетски камион багер-товарач от серията Tech Truck. Децата, които обичат да наблюдават работата на големи машини, както и на строителни, технически, ремонтни и спасителни екипи, ..

8263 Tigers Джип с пътна помощ и количка

(0)
11.90 лв.

Джип с пътна помощ и количкаКомплект от джип с платформа и количка, удобни за игра от по-малки деца.Колите са много подобни на реални модели и имат движещи се елементи, което прави играта интересна и ..

8249 Tigers Колички с платформа за пътна помощ

(0)
11.90 лв.

Колички с платформа за пътна помощКомплект от кола кабриолет с платформа и състезателна количка, удобни за игра от по-малки деца.Колите са много подобни на реални модели и имат движещи се елементи, ко..

8232 Tigers Микробус с пътна помощ и количка

(0)
11.90 лв.

Микробус с пътна помощ и количкаКомплект от микробус с платформа и количка, удобни за игра от по-малки деца.Колите са много подобни на реални модели и имат движещи се елементи, което прави играта инте..

8041 Tigres Детски сервиз за кафе Relax, розов

(0)
23.90 лв.

Детски сервиз за кафе Relax, розовДетски сервиз "Релакс", с който ще посрещнете вашите приятели, с чаша ароматно кафе.Сервизът е изработен с висококачествени материали в нежни приятни цветове. Идеален..

8034 Tigres Детски сервиз за кафе, Relax

(0)
23.90 лв.

Детски сервиз за кафе, RelaxДетски сервиз "Релакс", с който ще посрещнете вашите приятели, с чаша ароматно кафе.Сервизът е изработен с висококачествени материали в нежни приятни цветове. Идеален е за ..

8003 Elfiki Детска ECO играчка, Кораб/сортер с фигури

(0)
23.90 лв.

Детска ECO играчка, Кораб/сортер с фигуриДетска играчка корабче с 5 цветни фигури за сортиране, изработен от био пластмаса, която е екологичен полиетилен с висока плътност, състоящ се от захарна тръст..

7990 Elfiki Детска ECO количка, Бъги

(0)
15.90 лв.

Детска ECO количка, БъгиАвтомобилното бъги на Elfiki е изработено от Био пластмаса, която е екологичен полиетилен с висока плътност, състоящ се от захарна тръстика.В играчката няма малки части, така ч..

7969 Elfiki Детски камион, Фадрома

(0)
32.90 лв.

Детски ECO камион, ФадромаДетски камион - Фадрома, изработена от Био пластмаса, който ще бъде необходим на децата ви на всяка строителна площадка.Био пластмасата е екологичен полиетилен с висока плътн..

7976 Elfiki Детски боклукчийски камион

(0)
32.90 лв.

Детски боклукчийски камионДетски боклукчийски камион, изработен от Био пластмаса, с който децата ще се погрижат за чистите улици в града.Био пластмасата е екологичен полиетилен с висока плътност, съст..

7976 Elfiki Детски ECO камион, Самосвал

(0)
32.90 лв.

Детски ECO камион, СамосвалДетски камион Самосвал, изработен от Био пластмаса, които ще помогне на децата на строителната площадка.Био пластмасата е екологичен полиетилен с висока плътност, състоящ се..

7976 Elfiki Детски ECO камион, Бетоновоз

(0)
32.90 лв.

Детски ECO камион, БетоновозДетски камион бетоновоз, изработен от Био пластмаса, които ще помогне на децата на строителната площадка.Био пластмасата е екологичен полиетилен с висока плътност, състоящ ..

7969 Elfiki Детски валяк

(0)
32.90 лв.

Детски валякДетска строителна машина - валяк, изработена от Био пластмаса, който ще бъде необходим на децата ви на всяка строителна площадка.Био пластмасата е екологичен полиетилен с висока плътност, ..

7884 Tigers Детски сортер с животни

(0)
19.90 лв.

Детски сортер с животниДетски сортер с животни, включващ 32 елемента за сглобяване и сортиране, което го прави много полезна играчка за вашето дете.Сортерът е вид забавление, което може едновреме..

7860 Tigers Детски сортер, Горско училище

(0)
21.90 лв.

Детски сортер, Горско училищеДетски сортер "Горско училище" състоящ се от 32 части, който е вълнуваща и много полезна играчка за вашето дете.Сортерът е вид забавление, което може едновременно да разви..

7853 Elfiki Детски ECO сервиз за чай

(0)
19.90 лв.

Детски ECO сервиз за чайДетски ECO сервиз "Време за чай" изработен от Био пластмаса и е подходящ за страхотни градински партита.Био пластмасата е екологичен полиетилен с висока плътност, състоящ се от..

7846 Tigers Детски сортер с фигурки и телефон

(0)
22.90 лв.

Детски сортер с фигурки и телефонТози сортер с телефон се състои от 27 елемента за сглобяване и е ярка, вълнуваща и много полезна играчка за вашето дете. Сортерът е играчка, която може едновременно да..

7839 Elfiki ECO Сортер с магически фигури, 12 елемента

(0)
25.90 лв.

Сортер с магически фигури, 12 елементаИграчката/сортер "Магически фигурки" е изработена от Eco био пластмаси.Био пластмасата е екологичен полиетилен с висока плътност, състоящ се от захарна тръстика. ..

7822 Elfiki ECO Сортер с магически фигури, 20 елемента

(0)
35.90 лв.

Сортер с магически фигури, 20 елементаИграчката/сортер "Магически фигурки" е изработена от Eco био пластмаси.Био пластмасата е екологичен полиетилен с висока плътност, състоящ се от захарна тръстика.&..

7778 Tigers Конструктор с цветни елементи, 58 части

(0)
39.90 лв.

Конструктор "Октагон" с цветни елементи, 58 частиТози конструктор, включващ 58 елемента в опаковка е чудесен избор на образователна играчка за дете, изработена от еластична материя.Дизайнерът е и..

7655 Elfiki ECO Детско кубче/сортер, 12 части

(0)
18.90 лв.

Детско кубче/сортер, 12 частиДетско кубче за игра, изработено от Био пластмаса.Био пластмасата е екологичен полиетилен с висока плътност, състоящ се от захарна тръстика.За да направи куб, детето трябв..

7648 Tigers Състезателен Джип

(0)
31.90 лв.

Състезателен ДжипДетски състезателен джип "Рейнджър", създаден да насърчава креативността и да осигурява безкрайни часове забавление на вашето дете. Благодарение на атрактивния дизайн и издръжливостта..

7631 Tigers Образователна къща с активности, 21 елемента

(0)
26.90 лв.

Образователна къща с активностиМногофункционална къщичка за ранно развитие на децата, включваща 21 елемента с различни дейности.Сортерите са едни от най-популярните играчки за деца от 1-годишна възрас..

7624 Tigers Образователна къща с активности

(0)
27.90 лв.

Образователна къща с активностиМногофункционална къщичка за ранно развитие на децата, включваща 21 елемента с различни дейности.Сортерите са едни от най-популярните играчки за деца от 1-годишна възрас..

7570 Tigers Цветно влакче с рингове

(0)
21.90 лв.

Цветно влакче с ринговеОбразователно влакче с цветно рингове, предназначено за ранно развитие на децата.Влакчето се състой от 14 елемента, които се сглобяват/разглобяват и насърчава развитието на фина..

Показани 1 от 30 | 78 (3 Страници)