Haba

HABA е модерна фамилна компания с над 75 годишна история, в която трето поколение продължава да се грижи за забавленията на децата с уникални продукти които произвеждат. За всяка една игра, книжка или играчка се грижат много дизайнери, редактори и проектанти, които предварително проектират, тестват, редактират и играят с продуктите си с цел да създадат най-доброто, от което имат нужда децата за да се образоват, развиват и забавляват. Всеки един от тях дава сърцето и душата си в разработването на добре обмислени игри и играчки. Това им позволява да създават множество трайни продукти със специален дизайн и висока игрална стойност, които стимулират детското любопитство и желания за игра. Основната им цел е игриво да придружават децата във всичките им фази на растеж, да направят живота им по-щастлив и вълнуващ, още от самото начало. 

Философията на компанията HABA се основава на един прост принцип: Децата са най-важното нещо в живота! Насърчаването на основните ценности, подпомагането им да станат независими и да развият своите творчески и креативни способности са част от мисията на компанията, създавайки именно такива игри, кукли и образователни играчки насочени върху развитието на детето. 

Всички играчки са проектирани и произведени в Германия!

Мрежа:

303386 Haba: Магнитна игра: Запознай се със сезоните

(0)
45.90 лв.

Магнитна игра: Запознай се със сезонитеТази забавна магнитна игра има за цел да запознае децата с различните сезони и да ги научи какво е характерно за тях. През пролетта, всичко започва да цъфти..

302589 Haba: Магнитна игра с числа: Да се научим да смятаме

(0)
45.90 лв.

Магнитна игра с числа: Да се научим да смятамеТази образователна магнитна игра ще въведе децата в света на числата и постепенно ще ги научи да смятат. Голяма част от мотивите канят децата да се веселя..

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)