Dede

Dede е компания създадена през 1962 година в Истанбул. Фирмата е водещ производител на пластмасови лицензирани и образователни играчки, комплекти за игри, плажни продукти, спортни играчки, които допринасят за доброто настроение и развитие на децата. Всички продукти произведени от компанията са популярни в цял свят и всеки един от тях е придружен със сертификат за качество и безопасност. 

Мрежа:

3662 Dede: Къща на 3 етажа с кукла Лола

(0)
38.90 лв.

Триетажната къща на кукла ЛолаПрекарайте времето си в игри със сладката кукла Лола и нейната триетажна къща! Къщата е просторна и разполага обзаведени кухня, хол и спалня. Къщата е с отварящи се врати..

3661 Dede: Къщата на 2 етажа с кукла Лола

(0)
34.90 лв.

Къщата на 2 етажа с кукла ЛолаПрекарайте времето си в игри с Лола и нейната двуетажна къща! Къщата е просторна и разполага със спалня на горния етаж и обзаведена кухня на долния етаж. Къщата е с отвар..

3659 Dede: Куфарче с мъниста за бижута: Barbie

(0)
32.90 лв.

Куфарче с мъниста за бижута: BarbieСъздайте свои собствени бижута! Това е чудесен комплект за децата да прекарат времето си заедно със своите приятели и да бъдат креативни, докато правят своите специа..

3655 Dede: Детски комплект за красота, Barbie

(0)
21.90 лв.

Детски комплект за красота, BarbieПогледнете през очилата на Barbie и се потопете в нейния свят благодарение на този комплект за красота, съдържащ различни аксесоари, които ще ви помогнат да изглеждат..

3654 Dede: Детски комплект за красота, Candy

(0)
18.90 лв.

Детски комплект за красота, CandyПогледнете през розовите очилата и се потопете в света на красотата с този приказен комплект на Dede, съдържащ различни аксесоари, които ще ви помогнат да изглеждате н..

3649 Dede: Комплект с инструменти: Малкият механик

(0)
24.90 лв.

Комплект с инструменти: Малкият механикДетски комплект включващ каска и колан с различни инструменти - чук, трион, бормашина, отвертка, клещи, болтове и гайки, с които вашият малък механик ще може да ..

3629 Dede: Детски комплект за почистване

(0)
15.90 лв.

Детски комплект за почистванеСтрахотен детски комплект, с който вашето дете ще се включи в почистването на дома, редом до своята майка. Комплектът включва поставка, в която можете да поставите необход..

3622 Dede: Люлееща се цветна пирамида

(0)
14.90 лв.

Люлееща се цветна пирамидаБебешка игра за сръчност и концентрация, в която вашето мъниче трябва да подреди 7 различни по размер пръстени на кулата. Основата му е мобилна/люлееща се. Играта с пирамидат..

3616 Dede: Детско козметично куфарче, Barbie

(0)
15.90 лв.

Детско козметично куфарче, BarbieВашата малка принцеса ще се присъедини в красивия свят на Baribie, благодарение на куфарчето с аксесоари на Dede. Комплектът съдържа: 13 аксесоари - сешоар, четка и гр..

3615 Dede: Детско козметично куфарче

(0)
14.90 лв.

Детско козметично куфарчеВашата малка принцеса ще бъде неотразима навсякъде, благодарение на куфарчето с аксесоари на Dede, което може да взима винаги със себе си по време на път или разходка. Комплек..

3509 Dede: Тоалетка с аксесоари, Barbie

(0)
25.90 лв.

Тоалетка с аксесоари, BarbieТози салон за красота Ви кани в света на Barbie, в който вашата малка принцеса ще се погрижи за себе си за да изглежда неотразима.Комплектът съдържа: Тоалетка със самозалеп..

3500 Dede: Раница с играчки за плаж, Barbie

(0)
17.90 лв.

Раница с играчки за плаж, BarbieВреме е за многобройни игри на плажа!Вашето дете ще може да вземе любимите си играчки за плаж, събрани в удобната прозрачна раница на Barbie. Комплектът включва: раница..

3499 Dede: Раница с играчки за плаж

(0)
14.90 лв.

Кофа с аксесоари за пясък, BarbieРаница с играчки за плажВреме е за многобройни игри на плажа!Вашето дете ще може да вземе любимите си играчки за плаж, събрани в удобната прозрачна раница. Комплектът ..

3497 Dede: Бетоновоз с 20 цветни блокчета

(0)
19.90 лв.

Бетоновоз с 20 цветни блокчетаВреме е да строим! Играйте на закрито, на открито, навсякъде!Комплектът включва камион бетоновоз и 20 цветни блокчета, с които децата могат да строят различни фигури или ..

3488 Dede: Камион самосвал с 20 цветни блокчета

(0)
19.90 лв.

Камион самосвал с 20 цветни блокчетаВреме е за игра!Този комплект ще се хареса на всяко хлапе! Децата ще се забавляват в пясъчника или у дома с този усмихнат камион "Самосвал" и с 20 цветни блокчета, ..

3486 Dede: Детски куфар с к-т за красота, Barbie

(0)
34.90 лв.

Детски куфар с к-т за красота, BarbieС куфарчето на Barbie съдържащо различни аксесоари за разкрасяване, вече ще бъдете красиви навсякъде. Благодарение на лесната си преносимост, вашата малка принцеса..

3485 Dede: Детски куфар с к-т за красота

(0)
31.90 лв.

Детски куфар с к-т за красотаС това удобно и практично куфарче съдържащо различни аксесоари за разкрасяване, вече ще бъдете красиви навсякъде. Благодарение на лесната си преносимост, вашата малка прин..

3480 Dede: Докторски комплект в куфарче, Barbie

(0)
34.90 лв.

Докторски комплект в куфарче, BarbieДокторският куфар Barbie е до вас, за да можете да стигнете до пациентите си по-бързо. В него са побрани най-важните медицински инструменти, с които ще можете да ок..

3478 Dede: Детски куфар/кухня със сервиз, Barbie

(0)
34.90 лв.

Детски куфар/кухня със сервиз, BarbieПриготвянето на вкусни ястия с подвижната кухня Barbie ще е много приятно. Отваряйки куфара ще се разкрие кухненски плот с котлони, върху които децата ще развихрях..

3468 Dede: Тоалетка с аксесоари

(0)
20.90 лв.

Тоалетка с аксесоариДетска тоалетка с различни аксесоари, с която вашата принцеса ще може да се погрижи да изглежда неотразима. Комплектът съдържа Тоалетка със самозалепващо се огледало, сешоар, ..

3467 Dede: Бебешка кула от топчета

(0)
16.90 лв.

Бебешка кула от топчета Образователна игра, с която вашите мъници ще съединяват цветните полукръга, така че да стане топче, след което ще се научи да си прави и високи кули. С тези елементи, деца..

3466 Dede: Бебешка цилиндрична кула/сортер с форми

(0)
21.90 лв.

Бебешка цилиндрична кула/сортер с формиОбразователни кула от цветни цилиндри, с които вашите мъници ще опознаят нови форми, размери, цветове и числа. Всеки един от шестте елемента е с различен отвор, ..

3465 Dede: Бебешка цилиндрична кула/сортер

(0)
17.90 лв.

Бебешка цилиндрична кула/сортерОбразователни кула от цветни цилиндри, с които вашите мъници ще опознаят нови форми, размери, цветове и числа. Всеки един от шестте елемента е с различен отвор, в който ..

3464 Dede: Бебешки цветни кубчета за сортиране

(0)
16.90 лв.

Бебешки цветни кубчета за сортиранеОбразователни цветни кубчета, с които вашите мъници ще опознаят нови форми, размери, цветове, букви и числа. Всяко едно от петте кубчета е с различен отвор, в който ..

3459 Dede: Бебешко цветно влакче

(0)
17.90 лв.

Бебешко цветно влакчеТова цветно влакче ще позволи на вашите мъници да опознаят нови форми, размери и цветове. Детето ви ще бута влакчето по пода, докато се опитва да направи първите си стъпки. Вагони..

3452 Dede: Пожарна кола с цветни блокчета

(0)
36.90 лв.

Пожарна кола с цветни блокчетаТози комплект ще се хареса на всяко хлапе! Децата ще се забавляват в пясъчника или у дома с тази пожарна кола със стълба и с 30 цветни блокчета, с които могат да строят р..

3451 Dede: Боклукчийски камион с цветни блокчета

(0)
36.90 лв.

Боклукчийски камион с цветни блокчетаТози комплект ще се хареса на всяко хлапе! Децата ще се забавляват в пясъчника или у дома с този усмихнат боклукчийски камион с две кофи за боклук и с 30 цветни бл..

3450 Dede: Бебешки сортер с формички, Костенурка

(0)
17.90 лв.

Бебешки сортер с формички, КостенуркаОбразователна бебешка игра за сортиране на цветни формички. Способността на бебетата за решаване на проблеми се подобрява чрез подмяна и вземане, класифициране и с..

3434 Dede: Камион самосвал с цветни блокчета

(0)
32.90 лв.

Камион самосвал с цветни блокчетаВреме е за игра!Този комплект ще се хареса на всяко хлапе! Децата ще се забавляват в пясъчника или у дома с този усмихнат камион "Самосвал" и с 30 цветни блокчета, с к..

3433 Dede: Комплект бетоновоз с 30 цветни блокчета

(0)
36.90 лв.

Комплект бетоновоз с 30 цветни блокчетаВреме е да строим! Играйте на закрито, на открито, навсякъде!Комплектът включва камион бетонобъркачка с и 30 цветни блокчета, с които децата могат да строят разл..

Показани 1 от 30 | 159 (6 Страници)