Dede

Dede е компания създадена през 1962 година в Истанбул. Фирмата е водещ производител на пластмасови лицензирани и образователни играчки, комплекти за игри, плажни продукти, спортни играчки, които допринасят за доброто настроение и развитие на децата. Всички продукти произведени от компанията са популярни в цял свят и всеки един от тях е придружен със сертификат за качество и безопасност. 

Мрежа:

1584 Dede: Комплект за пясък с кофа и аксесоари, Cars

(0)
21.90 лв.

Комплект за пясък с кофа и аксесоари, CarsДетски комплект за игра в пясъка, съдържащ кофичка, сито, лопата, гребло и формички за пясък, събрани в удобна за съхраняване торбичка. Изработени са от висок..

3053 Dede: Детски чин с пейка, Frozen

(0)
112.90 лв.

Детски чин с пейка, FrozenДетски пластмасов чин с удобна пейка, с който вашето дете ще може да се упражнява, да учи и да рисува на воля. Подходящо е за по-малки деца и деца от предучилищна възраст. Въ..

3051 Dede: Детски чин с пейка: Cars

(0)
112.90 лв.

Детски чин с пейка: CarsДетски пластмасов чин с удобна пейка, с който вашето дете ще може да се упражнява, да учи и да рисува на воля. Подходящо е за по-малки деца и деца от предучилищна възраст. Върх..

3734 Dede: Къщата на мечтите на Линда, обзаведена

(0)
229.90 лв.

Къщата на мечтите на Линда, обзаведенаСтрахотната триетажна къща на Линда разполага с 6 самостоятелни напълно обзаведени стаи и е в очакване да ви посрещне във своя приказен дом, в който заедно ще се ..

3734 Dede: Двуетажната къща на Линда, обзаведена

(0)
99.90 лв.

Двуетажната къща на Линда, обзаведенаДвуетажната къща на Линда ще бъде любимата ви играчка!Искате ли да играете с къща, подходяща за принцеси? Ако отговорът ви е да, къщата на Линда е за вас! Тя е про..

3721 Dede: Къщата на Линда, обзаведена

(0)
139.90 лв.

Къщата на Линда, обзаведенаВилата на Линда е страхотна и ще ви предложи многобройни часове изпълнени със забавни игри. Къщата има всичко от което се нуждае един прекрасен дом. Проектирана е с привлича..

3703 Dede: Пъзел/конструктор Град, 128 елемента

(0)
39.90 лв.

Пъзел/конструктор Град, 128 елементаВълнението от изграждането на свой собствен град с 9 различни форми и 128 части е специално за вас! Децата разпознават форми, практикуват и учат цветове с тази пъзе..

3702 Dede: Пъзел/конструктор Град, 64 елемента

(0)
23.90 лв.

Пъзел/конструктор Град, 64 елементаВълнението от изграждането на свой собствен град с 9 различни форми и 64 части е с вас! Децата разпознават форми, практикуват и учат цветове с тази пъзел-конструктор..

3701 Dede: Машина с мъниста за плетене на гривни и колиета

(0)
32.90 лв.

Машина с мъниста за плетене на гривни и колиетаСъздаването на свой собствен дизайн на колиета и гривни е забавно и лесно с тази машина за тъкане с мъниста. Комплектът съдържа: машина за тъкане, ц..

3699 Dede: Машина с мъниста за плетене на гривни и колиета, Barbie

(0)
35.90 лв.

Машина с мъниста за плетене на гривни и колиета, BarbieСъздаването на свой собствен дизайн на колиета и гривни е забавно и лесно с тази машина за тъкане с мъниста. Комплектът съдържа: машина за т..

3698 Dede: Конструктор с цветни елементи, Танграм

(0)
21.90 лв.

Конструктор с цветни елементи, ТанграмВреме е за игра с тези различни цветни елементи, които развиват сръчността на децата. Неограничените възможности за създаване и изграждане на различни фигури пови..

3474 Dede: Кошница за пикник с аксесоари, Barbie

(0)
18.90 лв.

Кошница за пикник с аксесоари, BarbieДетски комплект за пикник, с който вашите деца ще бъдат винаги подготвени да похапнат и изпият чаша чай сред природата. Комплектът съдържа 11 елемента - кошничка, ..

3470 Dede: Кофа с аксесоари за пясък в кошница, Barbie

(0)
18.90 лв.

Кофа с аксесоари за пясък в кошница, BarbieДетски комплект за игра в пясъка, съдържащ кофичка, сито, лопата, гребло и корабче и всички те прилежно са събрани в удобна за носене кошничка. Изработени са..

3469 Dede: Кофа с аксесоари за пясък в кошница

(0)
16.90 лв.

Кофа с аксесоари за пясък в кошницаДетски комплект за игра в пясъка, съдържащ кофичка, сито, лопата, гребло и корабче и всички те прилежно са събрани в удобна за носене кошничка. Изработени са от висо..

3181 Dede: Комплект с мъниста за бижута: Barbie

(0)
25.90 лв.

Комплект с мъниста за бижута: BarbieКреативен комплект с цветни мъниста, с които малката ви принцеса сама ще може да си направи стилни, интересни и красиви бижута, с които ще бъде  различна от пр..

3094 Dede: Кофа с аксесоари за пясък, Замък, голям

(0)
16.90 лв.

Кофа с аксесоари за пясък, Замък, голямДетски комплект за игра в пясъка, с който децата ще могат да си направят страхотни замъци. Състои се от 8 различни части - 1 кофа, 1 сито, 1 лопата, 1 гребло, 2 ..

3092 Dede: Кофа с аксесоари за пясък, Замък

(0)
11.90 лв.

Кофа с аксесоари за пясък, ЗамъкДетски комплект за игра в пясъка, съдържащ кофичка, сито, лопата, гребло, лейка и 1 фигури за пясък. Категория: Детски пластмасови играчкиМарка: Dede, ТурцияР..

1983 Dede: Комплект с ракети и топчета, Barbie

(0)
18.90 лв.

Комплект с ракети и топчета, BarbieДетски комплект с 2 ракети и 2 топчета, идеален за летните топли дни за игри навън и на плажа. Категория: Детски пластмасови играчкиМарка: Dede, ТурцияРазм..

1378 Dede: Кофа с аксесоари за пясък, Barbie

(0)
12.90 лв.

Кофа с аксесоари за пясък, BarbieДетски комплект за игра в пясъка, съдържащ кофичка, сито, лопата, гребло, лейка и 2 фигури за пясък. Категория: Детски пластмасови играчкиМарка: Dede, Турция..

1169 Dede: Кухненски комплект със сушилник

(0)
18.90 лв.

Кухненски комплект със сушилникКомплектът съдържа кухненски сервиз за приготвяне на вкусни ястия и чинийки за сервиране, както и сушилня, на която да поставите съдовете след като ги измиете. Чудесен к..

3696 Dede: Детска тоалетка с аксесоари, Princess

(0)
49.90 лв.

Детска тоалетка с аксесоари, PrincessТози салон за красота ще накара малката ви госпожичка да се почувства като истинска принцеса и да се погрижи за себе си за да изглежда неотразима.Комплектът съдърж..

3695 Dede: Детска тоалетка с аксесоари, Замък

(0)
49.90 лв.

Детска тоалетка с аксесоари, ЗамъкТози салон за красота ще накара малката ви госпожичка да се почувства като истинска принцеса и да се погрижи за себе си за да изглежда неотразима.Комплектът съдържа 1..

3672 Dede: Детски баскетболен кош за стена, голям

(0)
34.90 лв.

Детски баскетболен кош за стена, голямПоставете баскетболният кош на стената, според височината на децата и е време за игра!Категория: Детски пластмасови играчкиМарка: Dede, ТурцияРазмери: 31 х 5..

3657 Dede: Комплект с мъниста за бижута в куфарче

(0)
32.90 лв.

Комплект с мъниста за бижута в куфарчеСъздайте свои собствени бижута! Това е чудесен комплект за децата да прекарат времето си заедно със своите приятели и да бъдат креативни, докато правят своите спе..

3642 Dede: Детски баскетболен кош за стена

(0)
21.90 лв.

Детски баскетболен кош за стенаПоставете баскетболният кош на стената, според височината на децата и е време за игра!Категория: Детски пластмасови играчкиМарка: Dede, ТурцияРазмери: 33 х 41 х 11 ..

3496 Dede: Куфарче със сервиз за чай, Candy

(0)
36.90 лв.

Куфарче със сервиз за чай, CandyПоднесете чаша ароматен чай на своите приятели с този очарователен комплект на Dede, който е лесно преносим и можете да вземете навсякъде с вас. Състои се от 12 части.К..

3477 Dede: Кухненски комплект в куфарче, Candy

(0)
36.90 лв.

Докторски комплект в куфарче, CandyДетски кухненски комплект с котлони и прибори за приготвяне на вкусни ястия. Благодарение на удобното куфарче с колелца и дръжка за дърпане, вашият малък майстор гот..

3323 Dede: Конструктор с едри части, Пожарна с писта и колички

(0)
41.90 лв.

Конструктор с едри части, Пожарна с писта и количкиДетски конструктор с едри части, с които децата ще си построят пожарникарски участък с писта и колички и ще се забавляват.Играта е с много различни б..

3322 Dede: Конструктор с едри части, Полицейски участък

(0)
41.90 лв.

Конструктор с едри части, Полицейски участъкДетски конструктор с едри части, с които децата ще си построят полицейски участък с писта и колички и ще се забавляват.Играта е с много различни блокчета, к..

3321 Dede: Конструктор с едри части, Формула 1 с писта и колички

(0)
41.90 лв.

Конструктор с едри части, Формула 1 с писта и количкиДетски конструктор с едри части, с които децата ще се състезават с колите си на пистата! Играта е с много различни блокчета, които развиват сръчнос..

Показани 1 от 30 | 196 (7 Страници)