Cayro the games

Cayro the game е  испанска фирма с над 60 годишна история в производството на забавни игри за малки и големи.

Игрите са забавни, посвещавате се на нещо, което буди любопитството ви, правите различни открития и продължавате да опитвате нови неща. Игрите на Cayro the games са образователни и много увлекателни. С тях животът никога не може да бъде скучен. Игрите са с препоръчителна възраст от 0 до 99 години. Не е нужно да си дете, за да играеш, а играейки всеки човек продължава да носи детското в себе си. 

Мрежа:

094 Cayro: Дървен шах и дама, 2 в 1

(0)
34.90 лв.

Дървен шах и дама в метална кутия, 2 в 1С този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама.Играта успешно стимулира подрастващите деца д..

889 Cayro: Детска игра: Страната на пингвините

(0)
31.90 лв.

Детска игра: Страната на пингвинитеЩе стигнете ли до острова преди Снежното чудовище и лавината?Страната на пингвините е изключително забавна детска игра, в която всички участници заедно трябва да спе..

887 Cayro: Детска игра: Какво виждаш?

(0)
29.90 лв.

Детска игра: Какво виждаш?Забавна детска игра, в която децата трябва да си задават въпроси, така че да отгатнат картинките който са поставени на челата им. Отговорите на въпросите могат да бъдат само ..

886 Cayro: Детска игра: Хайде на риболов

(0)
32.90 лв.

Детска игра: Хайде на риболовХайде на риболов! Това е една забавна игра, с която децата ще проверят своите умения, концентрация и сръчност. Всяка една от рибките носи определен брой точки, от което за..

883 Cayro: Детска настолна игра: Мистър Луко

(0)
31.90 лв.

Детска настолна игра: Мистър ЛукоМистър Луко е една много забавна игра, в която децата играят като колектив за постигане на общата цел, а именно да вкарат всички агънца в обора, преди да дойде вълкът ..

882 Cayro: Детска игра: Фермерът Макс

(0)
31.90 лв.

Детска игра: Фермерът МаксФермерът Макс е колективна игра, в която всички играчки имат обща цел, а именно да помогната на фермера Макс да прибере всички зеленчуци, но не трябва да допускате враната да..

876 Cayro: Магнитни фигури, Приказен свят

(0)
22.90 лв.

Магнитни фигури, Приказен святТози комплект от различни магнитни фигури с герои и животни ще позволи на децата да създават смешни истории и да пресъздават приказки. Можете да си залепите върху всякакв..

855 Cayro: Детска игра за ловкост и бързина: Chaf Chof

(0)
27.90 лв.

Детска игра за ловкост и бързина: Chaf ChofChaf Chof е забавна детска игра за визуална пъргавост и бързина. Хвърлете заровете и бъдете най-бързият, който ще открие картата със същата комбинация от жив..

854 Cayro: Детска игра Ашици

(0)
11.90 лв.

Детска игра АшициАшици е от онези игри, които със сигурност ще привлече вниманието на децата!За да стартирате играта, трябва да разпръснете десетте неправилни елемента на пода, по две от всеки един цв..

843 Cayro: Детски игри: Не се сърди човече и Гъска

(0)
37.90 лв.

Детски игри: Не се сърди човече и ГъскаТози комплект дава възможност на децата да играят две забавни игри - Не се сърди човече и Гъска с най-безстрашните пирати. И двете игри са едни от най-предпочита..

755 Cayro: Игра: Rummi Clasic Travel в метална кутия

(0)
31.90 лв.

Игра: Rummi Clasic Travel в метална кутияТози вариант на играта Rummi Clasic е във форма за пътуване, така че можете да го вземете където си пожелаете с практичната му метална кутия.Rummi Clasic е заб..

754 Cayro: Триъгълно домино в метална кутия

(0)
41.90 лв.

Триъгълно домино в метална кутияЗа разлика от класическата игра на домино, в тази игра пуловете са с по три страни. Разполагате с три различни опции за игра, като не трябва да забравяте, че две или тр..

753 Cayro: Игра: Rummi Clasic в метална кутия

(0)
44.90 лв.

Игра: Rummi Clasic в метална кутияRummi Clasic е забавна, образователна игра за цялото семейство. Целта на играта е всеки играч да комбинира плочките си, които има като събира еднакви цифри с различни..

751 Cayro: Дървен шах и дама в метална кутия, 2 в 1

(0)
44.90 лв.

Дървен шах и дама в метална кутия, 2 в 1С този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама.Играта успешно стимулира подрастващите деца д..

711 Cayro: Игра: Rummi Clasic

(0)
31.90 лв.

Игра: Rummi ClasicRummi Clasic е забавна, образователна игра за цялото семейство. Целта на играта е всеки играч да комбинира плочките си, които има като събира еднакви цифри с различни цветове или пък..

710 Cayro: Триъгълно домино

(0)
34.90 лв.

Триъгълно доминоЗа разлика от класическата игра на домино, в тази игра пуловете са с по три страни. Разполагате с три различни опции за игра, като не трябва да забравяте, че две или три от страните тр..

7072 Cayro: Детска игра: Събери жълъдите

(0)
44.90 лв.

Детска игра: Събери жълъдитеNuts е логическа игра, която стимулира геометричното мислене и пространствените способности на децата. Ще трябва да бъдете умни и креативни, за да спечелите играта. Помогне..

7071 Cayro: Логическа игра: SkyLine

(0)
44.90 лв.

Cayro: Логическа игра: SkyLineSkyline е логическа игра, в която креативността и въображението ще бъдат ваши съюзници. Вашата цел е да изградите град, който да отговаря на предизвикателството, посочено..

455 Cayro: Магнитна игра: Шах и Дама, голяма

(0)
51.90 лв.

Магнитна игра: Шах и Дама, голямаС този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама. Играта е изработена от висок клас материали и ще ви..

453 Cayro: Магнитна игра: Шах и Дама, средна

(0)
29.90 лв.

Магнитна игра: Шах и Дама, среднаС този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама. Играта е изработена от висок клас материали, а пора..

450 Cayro: Магнитна игра: Шах и Дама, малка

(0)
17.90 лв.

Магнитна игра: Шах и ДамаС този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама. Играта е изработена от висок клас материали, а поради компа..

440 Cayro: Магнитна игра 3 в 1: Шах, Дама, Табла

(0)
27.90 лв.

Магнитна игра 3 в 1: Шах, Дама, ТаблаС този компактен комплект можете да играете 3 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах, дама и табла. Елементите, необходими за различнит..

330 Cayro: Игра с животни Ring Win: Звънни и спечели

(0)
34.90 лв.

Игра с животни Ring Win: Звънни и спечелиТази забавна детска игра ще изпробва бързината, сръчността и зрителната памет на децата. Вие трябва да сте най-бързите, за да намерите животните избягали от фе..

211 Cayro: Игра със зарове: Yams

(0)
12.90 лв.

Игра със зарове: YamsИгра на зарове, която ще ви помогне да се забавлявате часове наред в компанията на приятели, така че да се откъснете от забързаното ежедневие, стрес и напрежение. Целта на играта ..

165 Cayro: Образователна игра за нанизване: Bugsy

(0)
39.90 лв.

Образователна игра за нанизване: BugsyЗабавна игра, която ще научи децата да събират и изваждат. Целта на играта е децата да направят гъсеница, нанизвайки цветните мъниста от комплекта, като хвърлят з..

162 Cayro: Детска игра за под: Criss Cross

(0)
29.90 лв.

Детска игра за под: Criss CrossТази забавна игра Criss Cross ще накара децата да се забавляват и да се смеят, докато се оплитат едно в друго на игралното поле. Играта може да се играе от две или повеч..

160 Cayro: Детска игра за под: Parchis, Не се сърди човече

(0)
29.90 лв.

Детска игра за под Parchis: Не се сърди човечеТова е една много забавна игра, в която правилата са подобни на играта "Не се сърди човече" или "Ludo". С нея децата могат да се забавляват както на откри..

158 Cayro: Детска игра за под: Гъска

(0)
29.90 лв.

Детска игра за под: ГъскаТова е една изключително забавна детска игра за под, която може да се играе както на открито, така и на закрито. Игралното поле е изработено от водоустойчив материал и може да..

1126 Cayro: Логическа игра: Бикове и крави

(0)
25.90 лв.

Логическа игра: Бикове и кравиИграта "Бикове и крави" е сред любимите игри на много хора, заради забавния си и образователен характер. Играта е подходяща  за деца над 7 години и и няма горна гран..

1125 Cayro: Логическа игра: Бикове и крави, преносима

(0)
14.90 лв.

Логическа игра: Бикове и кравиИграта "Бикове и крави" е сред любимите игри на много хора, заради забавния си и образователен характер. Поради компактните си размери, можете да я взимате навсякъде с ва..

Показани 1 от 30 | 37 (2 Страници)