Simba Toys

Името Simba и нейното лого слончето са се превърнали в синоним на забавление, разнообразие и високо качество!

Продуктите на Simba Toys са предназначени за деца от всички възрасти - за момичета и момчета, за открито и закрито, играчки, игри и комплекти за различни дейности, с които да играят и да се забавляват. Всички продукти са изключително качествени и тествани за безопасност. 

Играта е част от живота! Всяко дете без значение на колко години е се радва по свой начин на всяка една играчка. Играчките на Simba карат децата да развиват своите социални умения, насърчава концентрацията им и развива тяхната интелигентност докато играят. В голямото семейство на Simba Dickie Group влизат марките Simba Toys, Dicke Toys, Smobi, Eichhorn, Noris, Tamaya, Ecoiffier, Carson, Nicotoy, Schico, Solido, Schipper, Zoch, Heros, като всички те са сред най - големите производители на висококачествени и здрави детски играчки!

Мрежа:

6050 Simba Воден пистолет, Micro Blaster

(0)
19.90 лв.

Воден пистолет, Micro BlasterС водният пистолет Micro Blaster сте оборудвани за невероятни водни битки през горещите летни дни. Пистолетът е с помпен механизъм, обемът на резервоарът му е 400 мл ..

8003 Simba: Кукла Steffi Love с бебе

(0)
43.90 лв.

Кукла Steffi Love с бебеКрасивата кукла Стефи е бременна и е очакване на своето бебе. С натискане на висулката сърце, тя ще може да чуе сърцебиенето на бебето си в корема, първите му викове, да изпеет..

5777 Simba: Star wars Плюшена играчка, Войн, 25 см

(0)
36.90 лв.

Star wars Плюшена играчка, Войн, 25 смТози смел войн е известен от оригиналната поредица на Disney „The Mandalorian“ и завладя сърцата на всички феновете и предизвика истински шум в социалните мрежи.&..

2388 Simba: Магнитна дъска с писалка за рисуване, Peppa Pig

(0)
15.90 лв.

Магнитна дъска с писалка за рисуване, Peppa PigРисуването и писането ще бъде забавно с магнитната дъска на Simba Toys. Децата ще могат да нарисуват каквото си пожелаят, след което с едно плъзгане мога..

2239 Simba: Комплекс с нинджа ножове и звезди за игра

(0)
26.90 лв.

Комплекс с нинджа ножове и звезди за играС ножа Next Ninja и звездите за хвърляне децата могат да влезнат в ролята на истински нинджа.Двата ножа имат механична функция и могат да се сглобяват. Ако нат..

2238 Simba: Светещ нинджа меч с маска

(0)
39.90 лв.

Светещ нинджа меч с маскаТози нинджа меч е със светещи и музикални ефекти и към нега са включени и 3 стрели, които се изстрелват при натискането на малкият бутон на дръжката и маска, с която да скриет..

2237 Simba: Светещ нинджа меч

(0)
24.90 лв.

Светещ нинджа мечТози нинджа меч е със светещи и музикални ефекти и към нега са включени и 3 стрели, които се изстрелват при натискането на малкият бутон на дръжката. Всеки малък герой има нужда от ни..

3575 Simba Pamper Tiger: Тигърче с биберон и памперс

(0)
44.90 лв.

Тигърче с биберон и памперсИгралният комплект Pamper Tiger ще позволи на децата да се грижат за едно малко тигърче. То е с големи лъскави очи и много обича да пие вода, но внимавайте, защото може да с..

3560 Simba Pamper Petz: Куче Хъски с вана и памперс

(0)
73.90 лв.

Куче Хъски с вана и памперсИгралният комплект Pamper Petz ще позволи на децата да се грижат за едно малко кученце "Хъски". След разходка в парка е време за баня в неговата вана. Кученцето може да..

3606 Simba: Кукла Steffi Love с бебе динозавър, Dino Surprise

(0)
29.90 лв.

Кукла Steffi Love с бебе динозавър, Dino SurpriseКрасивата Стефи ще дойде при вас в компанията на две малки динозавърчета. За да се излюпят от яйца, просто ги натиснете с пръст и те ще се появат. ..

3590 Simba: Кукла Steffi Love бременна в бебешка стая

(0)
62.90 лв.

Кукла Steffi Love бременна в бебешка стаяКрасивата кукла Стефи е бременна и е подготвила красива спалня, за да се грижи за бебето си!Спалният комплект включва много аксесоари, включително: Маса за пов..

3588 Simba: Кукла Steffi Love бременна, Baby Surprise

(0)
25.90 лв.

Кукла Steffi Love бременна, Baby SurpriseСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Стефи е бременна и в очакване на своето пър..

3586 Simba: Кукла Steffi Love с 2 бебета видри

(0)
25.90 лв.

Кукла Steffi Love с 2 бебета видриСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Сега е поелата грижите на две бебета видри и има н..

3585 Simba: Кукла Steffi Love на разходка с бебе

(0)
29.90 лв.

Кукла Steffi Love на разходка с бебеСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Скоро е станала майка на прекрасно бебче, което ..

3580 Simba: Кукла Steffi Love със скейтборд

(0)
27.90 лв.

Кукла Steffi Love със скейтбордСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Днес е в добро настроение както винаги и е решила да ..

3561 Simba: Кукла Steffi Love със спортен тоалет

(0)
23.90 лв.

Кукла Steffi Love със спортен тоалетСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Днес е почивният й ден и тя както обикновено ще ..

3538 Simba: Кукла Steffi Love с бебе

(0)
27.90 лв.

Кукла Steffi Love с бебеСтефи е красива кукла, която обича шикозни дрехи, модерни прически, сестрата си Еви и разбира се приятеля си Кевин. Скоро е станала майка на прекрасно бебче, което обича да раз..

1013 Simba: Плюшена играчка, Super Mario, Марио, 50 см

(0)
64.90 лв.

Плюшена играчка, Super Mario, Марио, 50 смИграчката е изработена от мек и приятен на допир плюш. Категория: Плюшени играчкиПроизводител: Simba, ГерманияРазмер: 50 смБаркод: 4006592069018Подх..

1011 Simba: Плюшена играчка, Super Mario, Луиджи, 30 см

(0)
32.90 лв.

Плюшена играчка, Super Mario, Луиджи, 30 смИграчката е изработена от мек и приятен на допир плюш. Категория: Плюшени играчкиПроизводител: Simba, ГерманияРазмер: 30 смБаркод: 4006592068974Под..

4049 Simba: Кукла/бебе Лаура издаваща звуци

(0)
62.90 лв.

Кукла/бебе Лаура издаваща звуциКуклата Лаура е с меко тяло, спящи очи и е облечена в сладък гащеризон. Тя може да издава 24 бебешки звука. Тя обича да ходи навсякъде със своята любима залъгалка и шише..

3517 Simba: Кукла Barbie, Стефи с конче

(0)
38.90 лв.

Кукла Barbie, Стефи с кончеСтефи си има малко конче, за което всеки ден трябва да се грижи. Помогнете и в грижите, като го нахраните, изкъпете и разходите...Категория: Детски играчкиМарка: Simba, Герм..

2533 Simba: Кукла бебе с аксесоари, New Baby Born

(0)
74.90 лв.

Кукла бебе с аксесоари, New Baby BornТова сладко новородено бебе е с височина 38 см и е облечено в сладко розово боди и ще дойде при вас заедно със своите аксесоари за хранене. Куклата може да пие вод..

1010 Simba: Мека кукла, Бебе Лаура

(0)
19.90 лв.

Мека кукла, Бебе ЛаураМалката кукла-бебе Лора е със светещи в тъмното дрешки. Тя е с меко тяло, а дрехите й са покрити с луни и звездички. За да накарате звездите да светят, оставете куклата на светли..

2403 Simba: Комплект за разкопки, T-rex

(0)
22.90 лв.

Комплект за разкопки, T-rexСтрахотен детски комплект за всички малки любители и изследователи на динозаврите. С включените инструменти изкопайте и почистете от скалния къс фосфоресциращите кости на пр..

2445 Simba: Детска йоника, Еднорог

(0)
49.90 лв.

Детска йоника, ЕднорогТази йоника е специално предназначена за всички артистични и музикални деца. С нея детето ви ще твори и създава нови и интересни мелодии. Йониката работи в два режима: слушане на..

0693 Simba: Детска китара, Girls Rock, розова

(0)
52.90 лв.

Детска китара, Girls Rock, розоваТази рок китара от серията My Music World е подходяща за малките момиченца, които имат интерес към музиката. Със своите 6 метални струни, китарата е идеална за първите..

3501 Simba: Кукла барби: Стефи на фитнес

(0)
25.90 лв.

Кукла барби: Стефи на фитнесCтeфи е готова за тренировка и е oблeчeнa в cпopтнo oблeĸлo, c нaпълнo cъчлeнeнo тялo, 14 cтaви, cъc cпopтнa пocтeлĸa и бyтилĸa зa пиeнe нa вoдa.Стефи е модна кукла, която ..

3479 Simba: Кукла барби: Стефи с модерни дрехи

(0)
26.90 лв.

Кукла барби: Стефи с модерни дрехиСтефи е модна кукла, която обича шикозните дрехи, модерните прически и разбира се своя приятел Кевин и малката си сестричка Еви. Нейните тоалети могат да се сменяват,..

3434 Simba: Кукла барби: Стефи на почивка

(0)
26.90 лв.

Кукла барби: Стефи на почивкаСтефи е модна кукла, която обича шикозните дрехи, модерните прически и разбира се своя приятел Кевин и малката си сестричка Еви. Тя обича да пътува и да прави хубави снимк..

3490 Simba: Кукла барби: Стефи с коала

(0)
33.90 лв.

Кукла барби: Стефи с коалаВашата прелестна кукла Стефи идва на помощ на диви животни! С екипировката си за изследовател, Стефи се грижи за коала и нейните бебета, залепени за дърво. Помогнете й да ги ..

Показани 1 от 30 | 61 (3 Страници)