Hasbro

Детски играчки Hasbro

Hasbro

HASBRO е глобална компания за игра и развлечения, ангажирана със създаването на най-добрите преживявания в света. От играчки и игри за телевизия, филми, цифрови игри и потребителски продукти, HASBRO предлага огромно разнообразие за цялата си аудитория и малките си фенове, които ще се забавляват с герои и игри като: MY LITTLE PONY, TROLLS, FROZEN, MARVEL, STAR WARS, TRANSFORMERS, PLAY-DOH, MONOPOLY, LITTLEST PET SHOP и много други водещи марки и партньори.  HASBRO и техните продукти ще ви помогнат да направите света по-добро място за децата и техните семейства. 

Покажи
Ред

0378B Hasbro Кукла Елена от Авалор с аксесоари

Кукла Елена от Авалор с аксесоариМарка: HasbroРазмер: 28 смПодходящ за деца над: 3+ годиниКрасивата кукла Елена от Авалор е готова за нови приключения за да опознае своето царство. Тя е оборудван..

58,90 лв.

0380C Hasbro Мини фигура/кукла: Изабел с животно

Мини фигура/кукла: Изабел с животноМарка: HasbroРазмер: 15 смПодходящ за деца над: 3+ годиниМини кукла на Изабел по-малката сестра на Елена от Авалор, тинейджърката спасила своето кралство от зли..

17,90 лв.

0380C-1 Hasbro Мини кукла/фигура: Наоми с карта

Мини кукла/фигура: Наоми с картаМарка: HasbroРазмер: 15 смПодходящ за деца над: 3+ годиниНаоми е малка кукла/фигурка, облечена с бяла блуза, зелен топ и пола до коленете. Сладкото русо момиченце ..

17,90 лв.

0380C-2 Hasbro Мини кукла/фигура: Елена от Авалор с китара

Мини кукла/фигура: Елена от Авалор с китараМарка: HasbroРазмер: 15 смПодходящ за деца над: 3+ годиниЕлена е храбра тинейджърка, спасила своето кралство от злите сили. Този комплект ще предложи на..

17,90 лв.

0380C-3 Hasbro Мини кукла/фигура: Елена от Авалор

Мини кукла/фигура: Елена от АвалорМарка: HasbroРазмер: 15 смПодходящ за деца над: 3+ годиниЕлена е храбра тинейджърка, спасила своето кралство от злите сили. Този комплект ще предложи на децата 1..

17,90 лв.

0383C Hasbro Мини кукла Елена от Авалор: Празненство

Мини кукла Елена от Авалор: ПразненствоМарка: HasbroРазмер на куклата: 9 см, размер на комплекта: 20 х 23 х 6 смПодходящ за деца над: 4+ годиниЕлена е храбра тинейджърка, спасила своето кралство ..

39,90 лв.

0383C-1 Hasbro Мини кукла Изабел и нейната лаборатория

Мини кукла Изабел и нейната лаборатория: Елена от АвалорМарка: HasbroРазмер на куклата: 9 см, размер на комплекта: 20 х 23 х 6 смПодходящ за деца над: 4+ годиниСестрата на Елена от Авалор е интер..

39,90 лв.

0389C Hasbro NERF Бластер: Modulus Barrel Strike

NERF Бластер: Modulus Barrel StrikeКатегория: ИграчкиМарка: Hasbro, серия: NERFПодходящ за деца над: 8+ години.и този бластер, както и останалите може да се видоизменя с помощта на допълнителни м..

39,90 лв.

0452C Hasbro Кукла Анна: Frozen

Кукла Анна: FrozenМарка: HasbroРазмер: 25 смПодходящ за деца над: 3+ годиниКрасивата кукла Анна идва при вас със стилната си тоалетка с огледало и стол, както и различни аксесоари за коса и украс..

49,90 лв.

0452C-1 Hasbro Кукла Елза: Frozen

Кукла Елза: FrozenМарка: HasbroРазмер: 25 смПодходящ за деца над: 3+ годиниПомогнете на Елза да се подготви за коронацията с помощта на красивата и тоалетка със стол. Елза е облечена с красива и ..

49,90 лв.

0455C Hasbro Пееща кукла Елза със светеща рокля: Frozen

Пееща кукла Елза със светеща рокля: FrozenМарка: HasbroРазмер: 30 смПодходящ за деца над: 3+ годиниС красивата кукла Елза, всяко момиченце ще може да пресъздаде нейния леден свят, изпълнен с мног..

78,90 лв.

0536B Hasbro Замъкът на Рапунцел и Бел

Замъкът на Рапунцел и БелКатегория: ИграчкиМарка: HasbroПодходящ за деца над: 4+ годиниВсяка малка мечтателка ще се радва да притежава приказния замък на Рапунцел и Бел, които е изпълнен с музика..

102,90 лв.

0544C Hasbro Кукла Пепеляшка: Disney Princess

Кукла Пепеляшка: Disney PrincessМарка: HasbroРазмери: 29 смПодходящ за деца над: 3+ годиниВреме е за бала на Пепеляшка! Малката Пепеляшка ще се превърне в истинска принцеса, веднага щом смени роз..

62,90 лв.

0624B Hasbro Комплект: Transformers

Комплект: TransformersКатегория: ИграчкиМарка: HasbroПодходящ за деца над: 6+ годиниТози робот на Transformers са много подходящ подарък за любителите на филма!Този робот е съставен от множество ..

76,90 лв.

0628B Hasbro Фигура Transformers: CombinerForce

Фигура Transformers: CombinerForceКатегория: ИграчкиМарка: HasbroПодходящ за деца над: 6+ годиниС този комплект два робота се обединяват за да се получи един мощен Трансформърс. Асортимента включ..

39,90 лв.

0653C Hasbro Робот Transformers: CombinerForce

Робот Transformers: CombinerForceКатегория: ИграчкиМарка: HasbroПодходящ за деца над: 6+ годиниНаправете страхотен подарък на детето си с този невероятен Робот Transformers.Два робота се обединяв..

56,90 лв.