Dickie Toys

Dickie Toys е марка играчки, създадена през 1971 г., принадлежаща към престижната Simba Dickie Group - една от водещите  производители на играчки в света. Продуктите на Dickie Toys се произвеждат по немски стандарти, с разнообразни модели. Dickie Toys не само създава щастливи моменти за децата, но също така иска те да развихрят въображението си, да развият мисленето си, да знаят как да обичат, да споделят, да научат полезни знания чрез предмети качествени играчки.

Мрежа:

5001 Dickie Toys: Трактор за ремарке за животни

(0)
34.90 лв.

Трактор за ремарке за животниABC трактор - превозно средство за бебета и малки деца от 1-годишна възраст, с движещи се части, светлина и звук. Играчките от тази серия са проектирани за насърчаване на ..

5008 Dickie Toys: Камион с ремарке и багер, Volvo

(0)
34.90 лв.

Камион с ремарке и багер, VolvoDickie Toys Volvo Truck Team е голям камион с ремарке и челен товарач, със светлинни и звукови ефекти, свободно движение и е подходящ за игри за деца от 3-годишна възрас..

Очаква се доставка
Бърз поглед

8385 Dickie Toys: Полицейска кола, Dodge Charger

(0)
75.90 лв.

Полицейска кола, Dodge ChargerСтрахотна моторизирана полицейска кола Dodge Charger със свободно движение, мигаща светлина, сирена и прожектор, с която за децата ще бъде истинско удоволствие да ловят п..

6016 Dickie Toys: Пожарна кола със звук и светлини

(0)
46.90 лв.

Пожарна кола със звук и светлиниСтрахотна градска пожарна кола с изтегляща се стълба, звукови и светлинни ефекти, която ще подсили въображението на детето ви. Пожарната кола не само създава забавни мо..

6002 Dickie Toys: Линейка със звук и светлини

(0)
46.90 лв.

Линейка със звук и светлиниЛинейката, със звук и светлина, с която детето ви ще може бързо да стигне до своите пациенти. Децата могат да поемат ролята на фелдшери и да се втурнат на помощ на пациенти ..

6001 Dickie Toys: Боклукчийски камион със звук и светлини

(0)
48.90 лв.

Боклукчийски камион със звук и светлиниПогрижете се улиците на града да останат чисти с помощта на боклукчийския камион на Dickie. Камионът разполага със сваляща се кофа за боклук, както и с забавни з..

Очаква се доставка
Бърз поглед

2028 Dickie Toys: Пожарна кола със звук и светлини

(0)
19.90 лв.

Пожарна кола със звук и светлиниСтрахотна градска пожарна кола с изтегляща се стълба, звукови и светлинни ефекти, която ще подсили въображението на детето ви. Пожарната кола не само създава забавни мо..

2014 Dickie Toys: Пожарна кола със звук и светлини

(0)
23.90 лв.

Пожарна кола със звук и светлиниСтрахотна градска пожарна кола с изтегляща се стълба, звукови и светлинни ефекти, която ще подсили въображението на детето ви. Пожарната кола не само създава забавни мо..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

8050 Dickie Toys: Боклукчийски камион с кофа

(0)
48.90 лв.

Боклукчийски камион с кофаДетски боклукчийски камион, който ще помогне на децата да се погрижат за чистите улици в техните градове и села. Зaĸaчи ĸoфaтa зa paмпaтa и c пoмoщтa нa чepвeнaтa дpъжĸa oтcт..

8002 Dickie Toys: Влак

(0)
38.90 лв.

ВлакВместо да се движи по релси, този влак се движи на колела с механизъм за свободен ход и пътува навсякъде, където пътниците искат да отидат в града. Влакът е с отварящ се покрив и врати, така че де..

8001 Dickie Toys: Градски автобус, асортимент

(0)
38.90 лв.

Градски автобус, асортиментМоделът се предлага в 2 цвята. Цената е за 1 брой. Категория: Детски играчкиМарка: Dickie Toys, ГерманияРазмер: 46 смПодходящ за деца над: 3+ годиниDickie Toy..

5005-2 Dickie Toys: Туристически автобус, асортимент

(0)
34.90 лв.

Туристически автобус, асортиментСтрахотен туристически автобус с отварящи се врати и багажно отделение.Моделът се предлага в 2 цвята. Цената е за 1 брой. Категория: Детски играчкиМарка: Dickie To..

5004 Dickie Toys: Тежкотоварен камион, Volvo

(0)
69.90 лв.

Тежкотоварен камион, VolvoНищо не може да спре този тежкотоварен камион на Dickie Toys. Той гарантирано ще задоволи любопитството на вашето дете, докато го товари и разтоварва. Подвижната товарна повъ..

4001-1 Dickie Toys: Камион самосвал, Volvo

(0)
27.90 лв.

Камион самосвал, VolvoТози камион е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на истинския модел. Камионът е реалистичен и функционален - има търкалящи се колела, движеща се шарнирна ос..

6014 Dickie Toys: Пътна помощ със светлини и звуци

(0)
48.90 лв.

Пътна помощ със светлини и звуциЗашеметяващ камион с теглич за пътна помощ, който ще привлече вниманието на всяко момче. Камионът е с Американски дизайн с лъскави хромирани части. Има подвижни колела,..

5000 Dickie Toys: Туристически автобус, FC Bayern Munich

(0)
34.90 лв.

Туристически автобус, FC Bayern MunichТуристическият автобус на FC Bayern от Dickie Toys е идеалната играчка за младите фенове на FC Bayern Munich. Автобусът е проектиран въз основа на оригиналния авт..

4013 Dickie Toys: Полицейски джип, VW Tiguan R-Line

(0)
34.90 лв.

Полицейски джип, VW Tiguan R-LineТози полицейски джип е с вградени звук и светлини и ще помогне на децата ви да се погрижат за спокойствието на хората по улиците. Работи с 2 х AA LR6 батерии, които са..

3005 Dickie Toys: Верижен багер Volvo с звук и светлини

(0)
28.90 лв.

Верижен багер Volvo с звук и светлиниС този верижен багер, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на ист..

3004 Dickie Toys: Самосвал Volvo с звук и светлини

(0)
28.90 лв.

Самосвал Volvo с звук и светлиниС този самосвал, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на истинския мод..

3003 Dickie Toys: Фадрома Volvo с звукови и светлинни ефекти

(0)
28.90 лв.

Фадрома Volvo с звукови и светлинни ефектиС тази фадрома, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на исти..

4012 Dickie Toys: Пожарна кола за летище със звук и светлини

(0)
41.90 лв.

Пожарна кола за летище със звук и светлиниПригответе се за забавление с пожарната кола предназначена за летище, която е с шумно и светещо пръскане на вода! Летищата трябва да бъдат защитени от пожари...

2006 Dickie Toys: Строителни машини Volvo, асортимент

(0)
18.90 лв.

Строителни машини Volvo, асортиментТези строителни машини ще се харесат на всяко дете. Те са лицензни продукти на Volvo и имитират досущ истинските машини. Тези играчки насърчават въображението и креа..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

4011 Dickie Toys: Пожарна кола със звук и светлини

(0)
42.90 лв.

Пожарна кола със звук и светлиниСтрахотна градска пожарна кола с изтегляща се стълба до 60 см и звукови и светлинни ефекти, която ще подсили въображението на детето ви. Пожарната кола не само създава ..

5008 Dickie Toys: Автовоз с три коли

(0)
19.90 лв.

Автовоз с три колиДетски камион автовоз с подвижна платформа и три колички.Предлагат се два варианта. При поръчка, ако имате предпочитание за цвета, моля да го отбележите и ние ще ви информираме за на..

5012 Dickie Toys: SOS Затвор с клетка за коли

(0)
64.90 лв.

SOS Затвор с клетка за колиТози градски затвор на Dickie разполага с клетка, в която се държат крадените коли. Тази клетка има бутон и заключващ се механизъм с код. Внимавайте, че един престъпник се г..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

5010 Dickie Toys: SOS Полицейско управление с кола и бус

(0)
68.90 лв.

SOS Полицейско управление с кола и бусСтрахотен комплект съдържащ полицейско управление с отварящи се странични панели, в които децата могат да паркират своите два полицейски автомобила - кола Porsche..

3013 Dickie Toys: SOS Градска линейка с носилка

(0)
28.90 лв.

Градска линейка с носилкаС линейката на Dickie ще можете да помогнете на болните и ранени хора, бързо да стигнат до близката болница, в която ще им бъде оказана лекарска помощ. Линейката разполага с с..

3011 Dickie Toys: SOS Полицейска кола Audi RS3

(0)
28.90 лв.

SOS Полицейска кола Audi RS3Очакват ви страхотни приключения с полицейската кола с марка Audi RS3 на Dickie, която разполага със светлини, звуци и пътни ограничители, с които ще можете да да спрете пр..

3010 Dickie Toys: Полицейски бус с радар

(0)
29.90 лв.

Полицейски бус с радарОчакват ви страхотни мисии с полицейският бус "Ситроен" на Dickie, които разполага със светлини и радар за превишена скорост. Позиционирайте се на правилното място и наблюдавайте..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

2011 Dickie Toys: Полицейска кола

(0)
19.90 лв.

Полицейска колаТази полицейска кола е с български надписи и с включена сирена и звуци. Реалистичният и стилен дизайн ще се хареса на всяко дете. За ефектите са  необходими 3 х АА 1.5V батерии (в ..

Показани 1 от 30 | 34 (2 Страници)