Dickie Toys

Dickie Toys е марка играчки, създадена през 1971 г., принадлежаща към престижната Simba Dickie Group - една от водещите  производители на играчки в света. Продуктите на Dickie Toys се произвеждат по немски стандарти, с разнообразни модели. Dickie Toys не само създава щастливи моменти за децата, но също така иска те да развихрят въображението си, да развият мисленето си, да знаят как да обичат, да споделят, да научат полезни знания чрез предмети качествени играчки.

Мрежа:

2031 Dickie Toys: Полицейски мотор със звук и светлина

(0)
21.90 лв.

Полицейски мотор със звук и светлинаПолицейски мотор с въртящи се колела, светлинни и звукови ефекти, за деца над 3 и повече години.За бързи преследвания или градски патрули често се използват мотоцик..

4033 Dickie Toys: Кола с дистанционно, Cars, Turbo Racer Mater

(0)
86.90 лв.

Кола с дистанционно, Cars, Turbo Racer MaterПредизвикайте приятелите си и станете най-добрия на пистата с тази кола с дистанционно управление Turbo Racer Mater. Колата е с мащаб 1:24 (17 см)..

4005 Dickie Toys: Пожарна кола със звук и светлини

(0)
62.90 лв.

Пожарна кола със звук и светлиниДетска пожарна кола с весел дизайн, която ще впечатли децата със своите звукови и светлинни ефекти.Категория: Детски играчкиМарка: Dickie ToysРазмер: 25 смПодходящ за д..

4004 Dickie Toys: Боклукчийски камион със звук и светлини

(0)
61.90 лв.

Боклукчийски камион със звук и светлиниВесело проектираният камион за боклук е базиран на големите модели на Scania и лесно може да се движи напред и назад. Товарната зона се повдига също толкова меха..

3000 Dickie Toys: Весел градски автобус

(0)
23.90 лв.

Весел градски автобусТози весел автобус е със свободно въртящите се колела, които позволяват да се движи напред-назад за лесно маневриране. Междувременно, в допълнение към показването на следващата ст..

2002 Dickie Toys: Детска кола, асортимент

(0)
16.90 лв.

Детска кола, асортиментСтрахотно забавление: Тези градски автомобили се навиват и могат да се движат няколко метра сами. Зад отварящата се врата винаги има животно, пътник от съответния автомобил.Коли..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

7021 Dickie Toys: Сет кемпер с аксесоари за пикник

(0)
72.90 лв.

Сет кемпер с аксесоари за пикникСгъваем кемпер Hymer Camping Van с множество аксесоари, за деца на 3 и повече години!Време е да отидете на почивка с просторния кемпер Hymer Camping Van! Тази изключите..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

7019 Dickie Toys: Сет с джип, АТВ и кросов мотор

(0)
74.90 лв.

Сет с джип, АТВ и кросов моторДетски комплект за офроуд с превозно средство Ford Raptor, АТВ и мотоциклет, включващ и фигурка.Пригответе се за вълнуващи приключения на открито с комплекта Dickie Toys ..

7018 Dickie Toys: Джип с ремарке и кон

(0)
76.90 лв.

Джип с ремарке и конПодгответе се за най-вълнуващите конни състезания с този комплект на Dickie Toys, включващ джип със звук и светлини, ремарке, кон и фигура на ездач.С ремарке за коне, екшън фи..

7016 Dickie Toys: Сет патрул в джунглата

(0)
69.90 лв.

Сет патрул в джунглатаС този комплект включващ джип Ford Raptor със светлини и звуци (25 см), фигура на рейнджър и 4 животни, ви очакват незабравими приключения в джунглата.Готови ли сте за сафар..

4006 Dickie Toys: Комплект с джип за планински състезания

(0)
54.90 лв.

Комплект с джип за планински състезанияДетски комплект за планински състезания включващ джип Ford Raptor, колело за пътеки и фигурка на състезател.Този комплект за приключенски играчки от Dickie ..

7010 Dickie Toys: Камион с космическа совалка

(0)
36.90 лв.

Камион с космическа совалкаДетски камион за космически мисии – тежкотоварен транспортьор с ремарке и ракета, със светлинни и звукови ефекти, за деца на възраст 3 и повече години.* Излитайте в космоса!..

7009 Dickie Toys: Камион с ремарке и моторна лодка

(0)
36.90 лв.

Камион с ремарке и моторна лодкаТежкотоварен камион транспортьор с ремарке и лодка, със светлинни и звукови ефекти.Камионът е с дължина 41 см и е моделиран на оригинален камион от американския произво..

5016 Dickie Toys: Пътна помощ с количка

(0)
45.90 лв.

Пътна помощ с количкаТози камион по модел на Mercedes Actros е пътна помощ със светлинни и звукови ефекти, предназначен  да полага на закъсалите на пътя шофьори. Мощното превозно средство мо..

1515 Dickie Toys: Камион за рециклиране на боклук

(0)
46.90 лв.

Камион за рециклиране на боклукДетски камион с контейнери за рециклиране на боклук с кран, звукови ефекти и предупредителна светлина и с функция за товарене/разтоварване.Този камион за рециклиране от ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

4003 Dickie Toys: Строителен камион, Багер, Volvo

(0)
29.90 лв.

Строителен камион, Багер, VolvoДетски камион багер по модел на Volvo, който може да се използва от децата за създаване на широка гама от сценарии за ролеви игри и е направен по мярка за малки ръце. Ба..

4002 Dickie Toys: Строителен камион, Фадрома, Volvo

(0)
29.90 лв.

Строителен камион, Фадрома, VolvoДетска фадрома по модел на Volvo, който може да се използва от децата за създаване на широка гама от сценарии за ролеви игри и е направен по мярка за малки ръце. Фадро..

1103 Dickie Toys: Полицейска кола Audi RS3 със звук и светлини

(0)
28.90 лв.

Полицейска кола Audi RS3 със звук и светлиниДетска полицейска кола от Dickie Toys с дължина 15 см. по модел на Audi RS3.Колата има светлинни и звукови функции. Вратите на полицейската кола могат да се..

1803 Dickie Toys: Полицейски мотор с звук и светлини

(0)
34.90 лв.

Полицейски мотор с звук и светлиниПолицейски мотор със светлинни и звукови ефекти, проектиран по модел на Yamaha за деца над 3 и повече години. В комплекта в включена и фигура на полицай.Полицаите не ..

6003 Dickie Toys: Полицейски джип със звук и светлина

(0)
49.90 лв.

Полицейски джип със звук и светлинаПолицейски SUV: страхотен джип за игри от начинаещи полицаи!Полицейската работа се извършва и извън пътя – когато в игра влиза полицейският SUV. Полицейският джип е ..

2032 Dickie Toys: Двуетажен градски автобус

(0)
21.90 лв.

Двуетажен градски автобусДвуетажен градски автобус за деца над 3 години, със светлинни и звукови ефекти, движещи се колела и плъзгащ се покрив.Отидете на голяма обиколка с автобуса за разглеждане на з..

2030 Dickie Toys: Полицейска кола със звук и светлина

(0)
21.90 лв.

Полицейска кола със звук и светлинаПолицейска кола с въртящи се колела, светлинни и звукови ефекти, за деца над 3 и повече години.Разбойниците и бандитите нямат шанс срещу това полицейско превозно сре..

2029 Dickie Toys: Камион за боклук със звук и светлина

(0)
21.90 лв.

Боклукчийски камион със звук и светлинаДетски камион за рециклиране на боклук със звукови ефекти и предупредителна светлина с дължина 15 см, въртящи се колела, задна врата с механизъм за отваряне.Нищо..

4028 Dickie Toys: Кола с дистанционно, Cars 3 McQueen Turbo Racer

(0)
82.90 лв.

Кола с дистанционно, Cars 3 McQueen Turbo RacerКой ще спечели трофея за най-бърза кола и най-дръзки маневри с тази състезателна кола с дистанционно управление RC Cars 3 Lightning McQueen Turbo Racer? ..

8100 Dickie Toys: Кола с дистанционно, Cars 3

(0)
54.90 лв.

Кола с дистанционно, Cars 3Детска състезателна кола с дистанционно управление от хитовия филм Cars 3, Dickie Toys Lightning McQueen Single Drive.Автомобилът е играчка с 1-канална RC система (27 M..

8195 Dickie Toys: Уоки Токи: Fun

(0)
41.90 лв.

Уоки Токи: FunКомплект от 2 броя Уоки токи специално проектирани за деца над 4 годишна възраст с обхват до 100 метра. Когато са на важна мисия, децата винаги трябва да разполагат с Уоки токи, за ..

5001 Dickie Toys: Трактор за ремарке за животни

(0)
38.90 лв.

Трактор за ремарке за животниABC трактор - превозно средство за бебета и малки деца от 1-годишна възраст, с движещи се части, светлина и звук. Играчките от тази серия са проектирани за насърчаване на ..

5008 Dickie Toys: Камион с ремарке и багер, Volvo

(0)
37.90 лв.

Камион с ремарке и багер, VolvoDickie Toys Volvo Truck Team е голям камион с ремарке и челен товарач, със светлинни и звукови ефекти, свободно движение и е подходящ за игри за деца от 3-годишна възрас..

8385 Dickie Toys: Полицейска кола, Dodge Charger

(0)
86.90 лв.

Полицейска кола, Dodge ChargerСтрахотна моторизирана полицейска кола Dodge Charger със свободно движение, мигаща светлина, сирена и прожектор, с която за децата ще бъде истинско удоволствие да ловят п..

6016 Dickie Toys: Пожарна кола със звук и светлини

(0)
54.90 лв.

Пожарна кола със звук и светлиниСтрахотна градска пожарна кола с изтегляща се стълба, звукови и светлинни ефекти, която ще подсили въображението на детето ви. Пожарната кола не само създава забавни мо..

Показани 1 от 30 | 46 (2 Страници)