Dickie Toys

Dickie Toys е марка играчки, създадена през 1971 г., принадлежаща към престижната Simba Dickie Group - една от водещите  производители на играчки в света. Продуктите на Dickie Toys се произвеждат по немски стандарти, с разнообразни модели. Dickie Toys не само създава щастливи моменти за децата, но също така иска те да развихрят въображението си, да развият мисленето си, да знаят как да обичат, да споделят, да научат полезни знания чрез предмети качествени играчки.

Мрежа:

7024 Dickie Toys: Джип с ремарке и динозаври

(0)
79.90 лв.

Джип с ремарке и динозавриВърнете се във времето на динозаврите с комплекта Dickie Toys Dino Commander!Този официално лицензиран комплект на джипове е идеалният подарък за всички млади фенове на диноз..

3401 Dickie Toys: Фермерски трактор с ремарке и светлини, Fendt Farm Trailer

(0)
31.90 лв.

Фермерски трактор с ремарке и светлини, Fendt Farm TrailerТракторът Fendt с ремарке е с въртящи се колела, светлинни и звукови ефекти и други забавни функции. Този трактор с голямо ремарке е задъ..

3400 Dickie Toys: Трактор с цистерна за мляко, Fendt Milk Machine

(0)
31.90 лв.

Трактор с цистерна за мляко, Fendt Milk MachineДетският трактор Fendt с цистерна за мляко е селскостопанско превозно средство със светлинни и звукови ефекти. С него лесно ще транспортирате млякото от ..

2013 Dickie Toys: Мини багер Volvo с дистанционно управление

(0)
24.90 лв.

Мини багер Volvo с дистанционно управлениеМини багерът от Dickie Toys винаги е готов за действие! Той е с с кабелно дистанционно управление и светлинни ефекти.С официален лиценз на Volvo, този багер е..

2019 Dickie Toys: Полицейски джип със звук и светлини, Frod

(0)
24.90 лв.

Полицейски джип със звук и светлини, FrodПолицейски автомобил Ford Interceptor SUV с въртящи се колела, светлинни и звукови ефекти, за деца на 3 и повече години.Време е да излезете на лов за престъпни..

4005 Dickie Toys: Пожарна кола със звук и светлини

(0)
62.90 лв.

Пожарна кола със звук и светлиниДетска пожарна кола с весел дизайн, която ще впечатли децата със своите звукови и светлинни ефекти.Категория: Детски играчкиМарка: Dickie ToysРазмер: 25 смПодходящ за д..

4004 Dickie Toys: Боклукчийски камион със звук и светлини

(0)
59.90 лв.

Боклукчийски камион със звук и светлиниВесело проектираният камион за боклук е базиран на големите модели на Scania и лесно може да се движи напред и назад. Товарната зона се повдига също толкова меха..

3000 Dickie Toys: Весел градски автобус

(0)
22.90 лв.

Весел градски автобусТози весел автобус е със свободно въртящите се колела, които позволяват да се движи напред-назад за лесно маневриране. Междувременно, в допълнение към показването на следващата ст..

2002 Dickie Toys: Детска кола, асортимент

(0)
16.90 лв.

Детска кола, асортиментСтрахотно забавление: Тези градски автомобили се навиват и могат да се движат няколко метра сами. Зад отварящата се врата винаги има животно, пътник от съответния автомобил.Коли..

7018 Dickie Toys: Джип с ремарке и кон

(0)
76.90 лв.

Джип с ремарке и конПодгответе се за най-вълнуващите конни състезания с този комплект на Dickie Toys, включващ джип със звук и светлини, ремарке, кон и фигура на ездач.С ремарке за коне, екшън фи..

7009 Dickie Toys: Камион с ремарке и моторна лодка

(0)
36.90 лв.

Камион с ремарке и моторна лодкаТежкотоварен камион транспортьор с ремарке и лодка, със светлинни и звукови ефекти.Камионът е с дължина 41 см и е моделиран на оригинален камион от американския произво..

5016 Dickie Toys: Пътна помощ с количка

(0)
45.90 лв.

Пътна помощ с количкаТози камион по модел на Mercedes Actros е пътна помощ със светлинни и звукови ефекти, предназначен  да полага на закъсалите на пътя шофьори. Мощното превозно средство мо..

4003 Dickie Toys: Строителен камион, Багер, Volvo

(0)
29.90 лв.

Строителен камион, Багер, VolvoДетски камион багер по модел на Volvo, който може да се използва от децата за създаване на широка гама от сценарии за ролеви игри и е направен по мярка за малки ръце. Ба..

4002 Dickie Toys: Строителен камион, Фадрома, Volvo

(0)
29.90 лв.

Строителен камион, Фадрома, VolvoДетска фадрома по модел на Volvo, който може да се използва от децата за създаване на широка гама от сценарии за ролеви игри и е направен по мярка за малки ръце. Фадро..

1103 Dickie Toys: Полицейска кола Audi RS3 със звук и светлини

(0)
28.90 лв.

Полицейска кола Audi RS3 със звук и светлиниДетска полицейска кола от Dickie Toys с дължина 15 см. по модел на Audi RS3.Колата има светлинни и звукови функции. Вратите на полицейската кола могат да се..

2032 Dickie Toys: Двуетажен градски автобус

(0)
21.90 лв.

Двуетажен градски автобусДвуетажен градски автобус за деца над 3 години, със светлинни и звукови ефекти, движещи се колела и плъзгащ се покрив.Отидете на голяма обиколка с автобуса за разглеждане на з..

4028 Dickie Toys: Кола с дистанционно, Cars 3 McQueen Turbo Racer

(0)
79.90 лв.

Кола с дистанционно, Cars 3 McQueen Turbo RacerКой ще спечели трофея за най-бърза кола и най-дръзки маневри с тази състезателна кола с дистанционно управление RC Cars 3 Lightning McQueen Turbo Racer? ..

8195 Dickie Toys: Уоки Токи: Fun

(0)
42.90 лв.

Уоки Токи: FunКомплект от 2 броя Уоки токи специално проектирани за деца над 4 годишна възраст с обхват до 100 метра. Когато са на важна мисия, децата винаги трябва да разполагат с Уоки токи, за ..

5008 Dickie Toys: Камион с ремарке и багер, Volvo

(0)
37.90 лв.

Камион с ремарке и багер, VolvoDickie Toys Volvo Truck Team е голям камион с ремарке и челен товарач, със светлинни и звукови ефекти, свободно движение и е подходящ за игри за деца от 3-годишна възрас..

8385 Dickie Toys: Полицейска кола, Dodge Charger

(0)
86.90 лв.

Полицейска кола, Dodge ChargerСтрахотна моторизирана полицейска кола Dodge Charger със свободно движение, мигаща светлина, сирена и прожектор, с която за децата ще бъде истинско удоволствие да ловят п..

8002 Dickie Toys: Влак

(0)
40.90 лв.

ВлакВместо да се движи по релси, този влак се движи на колела с механизъм за свободен ход и пътува навсякъде, където пътниците искат да отидат в града. Влакът е с отварящ се покрив и врати, така че де..

8001 Dickie Toys: Градски автобус, асортимент

(0)
39.90 лв.

Градски автобус, асортиментМоделът се предлага в 2 цвята. Цената е за 1 брой. Категория: Детски играчкиМарка: Dickie Toys, ГерманияРазмер: 46 смПодходящ за деца над: 3+ годиниDickie Toy..

5004 Dickie Toys: Тежкотоварен камион, Volvo

(0)
76.90 лв.

Тежкотоварен камион, VolvoНищо не може да спре този тежкотоварен камион на Dickie Toys. Той гарантирано ще задоволи любопитството на вашето дете, докато го товари и разтоварва. Подвижната товарна повъ..

4013 Dickie Toys: Полицейски джип, VW Tiguan R-Line

(0)
42.90 лв.

Полицейски джип, VW Tiguan R-LineТози полицейски джип е с вградени звук и светлини и ще помогне на децата ви да се погрижат за спокойствието на хората по улиците. Работи с 2 х AA LR6 батерии, които са..

3005 Dickie Toys: Верижен багер Volvo с звук и светлини

(0)
31.90 лв.

Верижен багер Volvo с звук и светлиниС този верижен багер, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на ист..

3004 Dickie Toys: Самосвал Volvo с звук и светлини

(0)
31.90 лв.

Самосвал Volvo с звук и светлиниС този самосвал, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на истинския мод..

3003 Dickie Toys: Фадрома Volvo с звукови и светлинни ефекти

(0)
31.90 лв.

Фадрома Volvo с звукови и светлинни ефектиС тази фадрома, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на исти..

5008 Dickie Toys: Автовоз с три коли

(0)
21.90 лв.

Автовоз с три колиДетски камион автовоз с подвижна платформа и три колички.Предлагат се два варианта. При поръчка, ако имате предпочитание за цвета, моля да го отбележите и ние ще ви информираме за на..

2411 Dickie Toys: Кран с дистанционно управление

(0)
79.90 лв.

Кран с дистанционно управлениеГолям кран с дистанционно управление. Кабината може да се завърта на 360 градуса. С помощта на подвижната лебедка, можете да вдите и сваляте различни строителни материали..

Показани 1 от 29 | 29 (1 Страници)