Dickie Toys

Dickie Toys е марка играчки, създадена през 1971 г., принадлежаща към престижната Simba Dickie Group - една от водещите  производители на играчки в света. Продуктите на Dickie Toys се произвеждат по немски стандарти, с разнообразни модели. Dickie Toys не само създава щастливи моменти за децата, но също така иска те да развихрят въображението си, да развият мисленето си, да знаят как да обичат, да споделят, да научат полезни знания чрез предмети качествени играчки.

Мрежа:

5002 Dickie Toys: Трактор с ремарке за животни

(0)
37.90 лв.

Трактор с ремарке за животниТракторът ABC е превозно средство за игра от най-малките деца на възраст от 1 и повече години, с движещи се части, светлинни и звукови ефекти и помага за трениране на двига..

7024 Dickie Toys: Джип с ремарке и динозаври

(0)
82.90 лв.

Джип с ремарке и динозавриВърнете се във времето на динозаврите с комплекта Dickie Toys Dino Commander!Този официално лицензиран комплект на джипове е идеалният подарък за всички млади фенове на диноз..

7007 Dickie Toys: Транспортьор с 4 колички

(0)
48.90 лв.

Транспортьор с 4 количкиКамионът транспортьор е с рампа и място за 28 колички, като към него са включени 4 метални колички, които със сигурност ще се харесат на децата.С транспортьора колите могат да ..

3401 Dickie Toys: Фермерски трактор с ремарке и светлини, Fendt Farm Trailer

(0)
31.90 лв.

Фермерски трактор с ремарке и светлини, Fendt Farm TrailerТракторът Fendt с ремарке е с въртящи се колела, светлинни и звукови ефекти и други забавни функции. Този трактор с голямо ремарке е задъ..

3400 Dickie Toys: Трактор с цистерна за мляко, Fendt Milk Machine

(0)
31.90 лв.

Трактор с цистерна за мляко, Fendt Milk MachineДетският трактор Fendt с цистерна за мляко е селскостопанско превозно средство със светлинни и звукови ефекти. С него лесно ще транспортирате млякото от ..

2013 Dickie Toys: Мини багер Volvo с дистанционно управление

(0)
24.90 лв.

Мини багер Volvo с дистанционно управлениеМини багерът от Dickie Toys винаги е готов за действие! Той е с с кабелно дистанционно управление и светлинни ефекти.С официален лиценз на Volvo, този багер е..

2019 Dickie Toys: Полицейски джип със звук и светлини, Frod

(0)
24.90 лв.

Полицейски джип със звук и светлини, FrodПолицейски автомобил Ford Interceptor SUV с въртящи се колела, светлинни и звукови ефекти, за деца на 3 и повече години.Време е да излезете на лов за престъпни..

2017 Dickie Toys: Училищен автобус със звук и светлини

(0)
24.90 лв.

Училищен автобус със звук и светлиниЯрко оцветен в жълт цвят училищен автобус със светлинни и звукови ефекти!Всяка сутрин училищният автобус чака на ъгъла своите малки пътници. По време на пътуването ..

2031 Dickie Toys: Полицейски мотор със звук и светлина

(0)
21.90 лв.

Полицейски мотор със звук и светлинаПолицейски мотор с въртящи се колела, светлинни и звукови ефекти, за деца над 3 и повече години.За бързи преследвания или градски патрули често се използват мотоцик..

4033 Dickie Toys: Кола с дистанционно, Cars, Turbo Racer Mater

(0)
86.90 лв.

Кола с дистанционно, Cars, Turbo Racer MaterПредизвикайте приятелите си и станете най-добрия на пистата с тази кола с дистанционно управление Turbo Racer Mater. Колата е с мащаб 1:24 (17 см)..

4005 Dickie Toys: Пожарна кола със звук и светлини

(0)
62.90 лв.

Пожарна кола със звук и светлиниДетска пожарна кола с весел дизайн, която ще впечатли децата със своите звукови и светлинни ефекти.Категория: Детски играчкиМарка: Dickie ToysРазмер: 25 смПодходящ за д..

4004 Dickie Toys: Боклукчийски камион със звук и светлини

(0)
62.90 лв.

Боклукчийски камион със звук и светлиниВесело проектираният камион за боклук е базиран на големите модели на Scania и лесно може да се движи напред и назад. Товарната зона се повдига също толкова меха..

3000 Dickie Toys: Весел градски автобус

(0)
22.90 лв.

Весел градски автобусТози весел автобус е със свободно въртящите се колела, които позволяват да се движи напред-назад за лесно маневриране. Междувременно, в допълнение към показването на следващата ст..

7019 Dickie Toys: Сет с джип, АТВ и кросов мотор

(0)
76.90 лв.

Сет с джип, АТВ и кросов моторДетски комплект за офроуд с превозно средство Ford Raptor, АТВ и мотоциклет, включващ и фигурка.Пригответе се за вълнуващи приключения на открито с комплекта Dickie Toys ..

7018 Dickie Toys: Джип с ремарке и кон

(0)
76.90 лв.

Джип с ремарке и конПодгответе се за най-вълнуващите конни състезания с този комплект на Dickie Toys, включващ джип със звук и светлини, ремарке, кон и фигура на ездач.С ремарке за коне, екшън фи..

7016 Dickie Toys: Сет патрул в джунглата

(0)
69.90 лв.

Сет патрул в джунглатаС този комплект включващ джип Ford Raptor със светлини и звуци (25 см), фигура на рейнджър и 4 животни, ви очакват незабравими приключения в джунглата.Готови ли сте за сафар..

4006 Dickie Toys: Комплект с джип за планински състезания

(0)
54.90 лв.

Комплект с джип за планински състезанияДетски комплект за планински състезания включващ джип Ford Raptor, колело за пътеки и фигурка на състезател.Този комплект за приключенски играчки от Dickie ..

2008 Dickie Toys: Мотокар с фигура

(0)
26.90 лв.

Мотокар с фигураДетски комплект с мотокар Clark S25, фигура (16 см) и палет, за деца на 3 и повече години!Този страхотен мотокар Clark S25 от Dickie Toys изглежда точно като истински. Подходящ е за ст..

7010 Dickie Toys: Камион с космическа совалка

(0)
36.90 лв.

Камион с космическа совалкаДетски камион за космически мисии – тежкотоварен транспортьор с ремарке и ракета, със светлинни и звукови ефекти, за деца на възраст 3 и повече години.* Излитайте в космоса!..

7009 Dickie Toys: Камион с ремарке и моторна лодка

(0)
36.90 лв.

Камион с ремарке и моторна лодкаТежкотоварен камион транспортьор с ремарке и лодка, със светлинни и звукови ефекти.Камионът е с дължина 41 см и е моделиран на оригинален камион от американския произво..

5016 Dickie Toys: Пътна помощ с количка

(0)
45.90 лв.

Пътна помощ с количкаТози камион по модел на Mercedes Actros е пътна помощ със светлинни и звукови ефекти, предназначен  да полага на закъсалите на пътя шофьори. Мощното превозно средство мо..

1515 Dickie Toys: Камион за рециклиране на боклук

(0)
45.90 лв.

Камион за рециклиране на боклукДетски камион с контейнери за рециклиране на боклук с кран, звукови ефекти и предупредителна светлина и с функция за товарене/разтоварване.Този камион за рециклиране от ..

4003 Dickie Toys: Строителен камион, Багер, Volvo

(0)
29.90 лв.

Строителен камион, Багер, VolvoДетски камион багер по модел на Volvo, който може да се използва от децата за създаване на широка гама от сценарии за ролеви игри и е направен по мярка за малки ръце. Ба..

4002 Dickie Toys: Строителен камион, Фадрома, Volvo

(0)
29.90 лв.

Строителен камион, Фадрома, VolvoДетска фадрома по модел на Volvo, който може да се използва от децата за създаване на широка гама от сценарии за ролеви игри и е направен по мярка за малки ръце. Фадро..

1103 Dickie Toys: Полицейска кола Audi RS3 със звук и светлини

(0)
28.90 лв.

Полицейска кола Audi RS3 със звук и светлиниДетска полицейска кола от Dickie Toys с дължина 15 см. по модел на Audi RS3.Колата има светлинни и звукови функции. Вратите на полицейската кола могат да се..

2032 Dickie Toys: Двуетажен градски автобус

(0)
21.90 лв.

Двуетажен градски автобусДвуетажен градски автобус за деца над 3 години, със светлинни и звукови ефекти, движещи се колела и плъзгащ се покрив.Отидете на голяма обиколка с автобуса за разглеждане на з..

2030 Dickie Toys: Полицейска кола със звук и светлина

(0)
21.90 лв.

Полицейска кола със звук и светлинаПолицейска кола с въртящи се колела, светлинни и звукови ефекти, за деца над 3 и повече години.Разбойниците и бандитите нямат шанс срещу това полицейско превозно сре..

2029 Dickie Toys: Камион за боклук със звук и светлина

(0)
21.90 лв.

Боклукчийски камион със звук и светлинаДетски камион за рециклиране на боклук със звукови ефекти и предупредителна светлина с дължина 15 см, въртящи се колела, задна врата с механизъм за отваряне.Нищо..

4028 Dickie Toys: Кола с дистанционно, Cars 3 McQueen Turbo Racer

(0)
82.90 лв.

Кола с дистанционно, Cars 3 McQueen Turbo RacerКой ще спечели трофея за най-бърза кола и най-дръзки маневри с тази състезателна кола с дистанционно управление RC Cars 3 Lightning McQueen Turbo Racer? ..

8100 Dickie Toys: Кола с дистанционно, Cars 3

(0)
54.90 лв.

Кола с дистанционно, Cars 3Детска състезателна кола с дистанционно управление от хитовия филм Cars 3, Dickie Toys Lightning McQueen Single Drive.Автомобилът е играчка с 1-канална RC система (27 M..

Показани 1 от 30 | 50 (2 Страници)