Dickie Toys

Dickie Toys е марка играчки, създадена през 1971 г., принадлежаща към престижната Simba Dickie Group - една от водещите  производители на играчки в света. Продуктите на Dickie Toys се произвеждат по немски стандарти, с разнообразни модели. Dickie Toys не само създава щастливи моменти за децата, но също така иска те да развихрят въображението си, да развият мисленето си, да знаят как да обичат, да споделят, да научат полезни знания чрез предмети качествени играчки.

Мрежа:

7026 Dickie Toys Джип с лебедка за лов на динозаври

(0)
72.90 лв.

Джип с лебедка за лов на динозавриДетски джип Ford Raptor със светлинни и звукови ефекти, включващ 3 фигури на динозаври и фигура ловец. Игралният комплект ще позволи на децата да се забавляват, ..

6024 Dickie Toys Медицински хеликоптер с звук и светлини

(0)
48.90 лв.

Медицински хеликоптер с звук и светлиниДетски медицински хеликоптер Airbus H145 с носилка, навиваща се перка, светлинни и звукови ефекти, подходящ за многобройни игри на децата над 3 годишна възраст.Т..

7003 Dickie Toys Линейка със звук и светлини

(0)
73.90 лв.

Линейка със звук и светлиниДетска линейка с дрон, аксесоари, светлинни и звукови ефекти, подходяща за деца над 3 годишна възраст.Тази линейка от Dickie Toys има футуристичен дизайн с привличащи вниман..

7002 Dickie Toys Спасителен хеликоптер с звук и светлини

(0)
73.90 лв.

Спасителен хеликоптер с звук и светлиниДетски спасителен хеликоптер с кабелна лебедка, аксесоари, светлинни и звукови ефекти, предназначен за всякакви спасителни мисии.Хеликоптерът е напълно оборудван..

7001 Dickie Toys Камион за рециклиране на боклук със светлини

(0)
73.90 лв.

Камион за рециклиране на боклук със светлиниНапълно функционален камион за рециклиране на боклук, подходящ за деца над 3 годишна възраст.Този камион за рециклиране е най-добрата играчка, която ще науч..

7000 Dickie Toys Пожарна кола със звук, светлини и водна помпа

(0)
73.90 лв.

Пожарна кола със звук, светлини и водна помпаДетска пожарна кола, с която вашето дете ще се почувства като истински пожарникар. Пожарната колата е 37,5 см и е подходяща за деца над 3 годишна възраст и..

5002 Dickie Toys: Трактор с ремарке за животни

(0)
38.90 лв.

Трактор с ремарке за животниТракторът ABC е превозно средство за игра от най-малките деца на възраст от 1 и повече години, с движещи се части, светлинни и звукови ефекти и помага за трениране на двига..

7024 Dickie Toys: Джип с ремарке и динозаври

(0)
79.90 лв.

Джип с ремарке и динозавриВърнете се във времето на динозаврите с комплекта Dickie Toys Dino Commander!Този официално лицензиран комплект на джипове е идеалният подарък за всички млади фенове на диноз..

3401 Dickie Toys: Фермерски трактор с ремарке и светлини, Fendt Farm Trailer

(0)
31.90 лв.

Фермерски трактор с ремарке и светлини, Fendt Farm TrailerТракторът Fendt с ремарке е с въртящи се колела, светлинни и звукови ефекти и други забавни функции. Този трактор с голямо ремарке е задъ..

3400 Dickie Toys: Трактор с цистерна за мляко, Fendt Milk Machine

(0)
31.90 лв.

Трактор с цистерна за мляко, Fendt Milk MachineДетският трактор Fendt с цистерна за мляко е селскостопанско превозно средство със светлинни и звукови ефекти. С него лесно ще транспортирате млякото от ..

2013 Dickie Toys: Мини багер Volvo с дистанционно управление

(0)
24.90 лв.

Мини багер Volvo с дистанционно управлениеМини багерът от Dickie Toys винаги е готов за действие! Той е с с кабелно дистанционно управление и светлинни ефекти.С официален лиценз на Volvo, този багер е..

2031 Dickie Toys: Полицейски мотор със звук и светлина

(0)
21.90 лв.

Полицейски мотор със звук и светлинаПолицейски мотор с въртящи се колела, светлинни и звукови ефекти, за деца над 3 и повече години.За бързи преследвания или градски патрули често се използват мотоцик..

4005 Dickie Toys: Пожарна кола със звук и светлини

(0)
62.90 лв.

Пожарна кола със звук и светлиниДетска пожарна кола с весел дизайн, която ще впечатли децата със своите звукови и светлинни ефекти.Категория: Детски играчкиМарка: Dickie ToysРазмер: 25 смПодходящ за д..

4004 Dickie Toys: Боклукчийски камион със звук и светлини

(0)
59.90 лв.

Боклукчийски камион със звук и светлиниВесело проектираният камион за боклук е базиран на големите модели на Scania и лесно може да се движи напред и назад. Товарната зона се повдига също толкова меха..

3000 Dickie Toys: Весел градски автобус

(0)
23.90 лв.

Весел градски автобусТози весел автобус е със свободно въртящите се колела, които позволяват да се движи напред-назад за лесно маневриране. Междувременно, в допълнение към показването на следващата ст..

2002 Dickie Toys: Детска кола, асортимент

(0)
18.90 лв.

Детска кола, асортиментСтрахотно забавление: Тези градски автомобили се навиват и могат да се движат няколко метра сами. Зад отварящата се врата винаги има животно, пътник от съответния автомобил.Коли..

7021 Dickie Toys: Сет кемпер с аксесоари за пикник

(0)
74.90 лв.

Сет кемпер с аксесоари за пикникСгъваем кемпер Hymer Camping Van с множество аксесоари, за деца на 3 и повече години!Време е да отидете на почивка с просторния кемпер Hymer Camping Van! Тази изключите..

5016 Dickie Toys: Пътна помощ с количка

(0)
45.90 лв.

Пътна помощ с количкаТози камион по модел на Mercedes Actros е пътна помощ със светлинни и звукови ефекти, предназначен  да полага на закъсалите на пътя шофьори. Мощното превозно средство мо..

1515 Dickie Toys: Камион за рециклиране на боклук

(0)
45.90 лв.

Камион за рециклиране на боклукДетски камион с контейнери за рециклиране на боклук с кран, звукови ефекти и предупредителна светлина и с функция за товарене/разтоварване.Този камион за рециклиране от ..

4003 Dickie Toys: Строителен камион, Багер, Volvo

(0)
29.90 лв.

Строителен камион, Багер, VolvoДетски камион багер по модел на Volvo, който може да се използва от децата за създаване на широка гама от сценарии за ролеви игри и е направен по мярка за малки ръце. Ба..

4002 Dickie Toys: Строителен камион, Фадрома, Volvo

(0)
29.90 лв.

Строителен камион, Фадрома, VolvoДетска фадрома по модел на Volvo, който може да се използва от децата за създаване на широка гама от сценарии за ролеви игри и е направен по мярка за малки ръце. Фадро..

1103 Dickie Toys: Полицейска кола Audi RS3 със звук и светлини

(0)
28.90 лв.

Полицейска кола Audi RS3 със звук и светлиниДетска полицейска кола от Dickie Toys с дължина 15 см. по модел на Audi RS3.Колата има светлинни и звукови функции. Вратите на полицейската кола могат да се..

6003 Dickie Toys: Полицейски джип със звук и светлина

(0)
51.90 лв.

Полицейски джип със звук и светлинаПолицейски SUV: страхотен джип за игри от начинаещи полицаи!Полицейската работа се извършва и извън пътя – когато в игра влиза полицейският SUV. Полицейският джип е ..

2030 Dickie Toys: Полицейска кола със звук и светлина

(0)
21.90 лв.

Полицейска кола със звук и светлинаПолицейска кола с въртящи се колела, светлинни и звукови ефекти, за деца над 3 и повече години.Разбойниците и бандитите нямат шанс срещу това полицейско превозно сре..

2029 Dickie Toys: Камион за боклук със звук и светлина

(0)
21.90 лв.

Боклукчийски камион със звук и светлинаДетски камион за рециклиране на боклук със звукови ефекти и предупредителна светлина с дължина 15 см, въртящи се колела, задна врата с механизъм за отваряне.Нищо..

4028 Dickie Toys: Кола с дистанционно, Cars 3 McQueen Turbo Racer

(0)
79.90 лв.

Кола с дистанционно, Cars 3 McQueen Turbo RacerКой ще спечели трофея за най-бърза кола и най-дръзки маневри с тази състезателна кола с дистанционно управление RC Cars 3 Lightning McQueen Turbo Racer? ..

8100 Dickie Toys: Кола с дистанционно, Cars 3

(0)
54.90 лв.

Кола с дистанционно, Cars 3Детска състезателна кола с дистанционно управление от хитовия филм Cars 3, Dickie Toys Lightning McQueen Single Drive.Автомобилът е играчка с 1-канална RC система (27 M..

8195 Dickie Toys: Уоки Токи: Fun

(0)
42.90 лв.

Уоки Токи: FunКомплект от 2 броя Уоки токи специално проектирани за деца над 4 годишна възраст с обхват до 100 метра. Когато са на важна мисия, децата винаги трябва да разполагат с Уоки токи, за ..

5001 Dickie Toys: Трактор за ремарке за животни

(0)
38.90 лв.

Трактор за ремарке за животниABC трактор - превозно средство за бебета и малки деца от 1-годишна възраст, с движещи се части, светлина и звук. Играчките от тази серия са проектирани за насърчаване на ..

5008 Dickie Toys: Камион с ремарке и багер, Volvo

(0)
37.90 лв.

Камион с ремарке и багер, VolvoDickie Toys Volvo Truck Team е голям камион с ремарке и челен товарач, със светлинни и звукови ефекти, свободно движение и е подходящ за игри за деца от 3-годишна възрас..

Показани 1 от 30 | 43 (2 Страници)