Wader

Компанията WADER е сред водещите европейски производители на пластмасови играчки за най-малките деца и е една от най-разпространените марки в този бранш. В продължение на много години на пазара се предлагат над 300 модела играчки, с които децата могат да се учат и опознават света, благодарение на основните форми и цветове, с които са направени. Основната мисия на компанията е да подкрепя родителите и учителите от детските градини в осигуряването на нормално развитие на децата в първите им години от техния живот, като им осигури безопасни играчки с високо качество на изработка, с които всяко дете да развива своето творческо и логическо мислене и същевременно ги насърчават да играят, да се движат и да се забавляват.


Мрежа:

32170 Пожарна кола със стълба

(0)
24.90 лв.

Пожарна кола със стълбаДетска пожарна кола с подвижна стълба, резервоар за вода и дълъг маркуч. С нея малките пожарникар, ще могат да угасят горящите пламъци. Изработена е от висококачествена и здрава..

35001 Трактор с ремарке и конче

(0)
16.90 лв.

Трактор с ремарке и кончеТози трактор с ремарке и конче ще бъде идеалният подарък за вашето дете. Ремаркето е с отваряща се рампа, през която лесно можете да качите кончето и да го закарате на хиподру..

41350 Детски конструктор с цветни блокчета в кутия

(0)
28.90 лв.

Детски конструктор с цветни блокчета в кутияДетски конструктор с 130 цветни блокчета изработени от висококачествена пластмаса. Различните форми и цветове позволяват да се създадат различни структури, ..

35360-1 Детска пластмасова фадрома

(0)
17.90 лв.

Детска пластмасова фадромаДетска пластмасова фадрома с подвижна предна лопата, която позволява детето ви да гребе и изсипва пясък или други стойтелни материали на воля. Изработена е от висококачествен..

10772 Детска количка със сервиз

(0)
24.90 лв.

Детска количка със сервизДетска количка с регулируем рафт, върху който малката домакиня може да постави своя сервиз от чашки и чинийки. Комплектът включва: кофичка за пясък, 3 чашки, 3 чинийки, 3 чаен..

36750 Товарен камион с платформа и бетоновоз

(0)
52.90 лв.

Товарен камион с платформа и бетоновозДетски комплект включващ пластмасов камион със сваляща се платформа и бетоновоз. Изработени са от масивна и висококачествена пластмаса, която позволява играта как..

36730 Товарен камион с платформа и боклукчийски камион

(0)
52.90 лв.

Товарен камион с платформа и боклукчийски камионДетски комплект включващ пластмасов камион с платформа и боклукчийски камион. Рампата на платформата може да се сваля. Изработени са от масивна и високо..

37090 Джип

(0)
24.90 лв.

ДжипДетски джип изработен от здрава и качествена пластмаса, разполагащ с широки гуми с грайфер. Истинско предизвикателство ще е за децата да се състезават с него по трасетата. Налични са два цвята: си..

51792 ЖП Гара с паркинг и гараж

(0)
59.90 лв.

ЖП Гара с паркинг и гаражНевероятен детски комплект включващ ЖП гара с паркинг и гараж за коли. Общата дължина на трасето по което се движат колите и влакчето е 5 метра. Комплектът е с много завои, ко..

36400 Камион Самосвал: Super Truck

(0)
39.90 лв.

Камион Самосвал: Super TruckДетски камион самосвал с цветна визия и движещи се елементи. Играчката се отличава със своята здрава конструкция и капацитет за повдигане. Предната част на камиона се завър..

36620 Камион с рампа и две състезателни коли

(0)
49.90 лв.

Камион с рампа и две състезателни колиДетски камион Super Truck със спускаща се рампа и огромна платформа, с която могат да се прекарват различни тежкотоварни машини и автомобили. В комплекта са включ..

54300 Детски конструктор с едри блокчета

(0)
19.90 лв.

Детски конструктор с едри блокчетаТози конструктор се характеризира с голямото си разнообразие от форми, с които могат да се построят интересни сгради - цветни къщи, красиви замъци и кули. Подходящ е ..

51711 Детски комплект: ЖП релси с колички

(0)
42.90 лв.

Детски комплект: ЖП релси с количкиИдеалният подарък за всеки повод!Този детски комплект имитиращ железопътни линии е с обща дължина 4,1 метра. Благодарение на многобройните си компоненти е възможно д..

51701 Детски комплект: ЖП релси с колички

(0)
33.90 лв.

Детски комплект: ЖП релси с количкиИдеалният подарък за всеки повод!Този детски комплект имитиращ железопътни линии е с обща дължина 3,1 метра. Благодарение на многобройните си компоненти е възможно д..

41610 Детски конструктор/пъзел в кутия

(0)
21.90 лв.

Детски конструктор/пъзел в кутияИнтересен и колоритен комплект от 88 цветни плочки, с които вашето дете лесно може да си направи безброй фигури.  Играта с този конструктор/пъзел стимулира творчес..

41600 Детски конструктор/пъзел в кутия

(0)
31.90 лв.

Детски конструктор/пъзел в кутияИнтересен и колоритен комплект от 120 цветни плочки, с които вашето дете лесно може да си направи безброй фигури.  Играта с този конструктор/пъзел стимулира творче..

24070 Детски комплект: Прибори за хранене

(0)
24.90 лв.

Детски комплект: Прибори за храненеТози комплект от прибори за храна дава възможност на детето да имитира мама в подреждането на масата. Тези прибори са произведени от пластмаса с високо качество на..

22150 Детска кухня/печка с аксесоари

(0)
38.90 лв.

Детска кухня/печка с аксесоариДецата обичат да подражават на своите родители, като едно от любимите им дейности е готвенето. Тази практическа кухня за деца не заема много място и ще осигури много часо..

22140 Детска кухня/печка с аксесоари

(0)
32.90 лв.

Детска кухня/печка с аксесоариДецата обичат да подражават на своите родители, като едно от любимите им дейности е готвенето. Тази практическа кухня за деца не заема много място и ще осигури много часо..

90937 Woody: Комплект гривна с герданче: Пеперуди

(0)
9.90 лв.

Комплект гривна с герданче: ПеперудиКомплект гривна с герданче направени от дървени забавни пеперуди.Категория: Играчки от дървоМарка: Woody, ЧехияПодходящ за деца над: 2+ годиниИграчки..

Показани 1 от 20 | 20 (1 Страници)