Wader

Компанията WADER е сред водещите европейски производители на пластмасови играчки за най-малките деца и е една от най-разпространените марки в този бранш. В продължение на много години на пазара се предлагат над 300 модела играчки, с които децата могат да се учат и опознават света, благодарение на основните форми и цветове, с които са направени. Основната мисия на компанията е да подкрепя родителите и учителите от детските градини в осигуряването на нормално развитие на децата в първите им години от техния живот, като им осигури безопасни играчки с високо качество на изработка, с които всяко дете да развива своето творческо и логическо мислене и същевременно ги насърчават да играят, да се движат и да се забавляват.

Мрежа:

10777 Wader: Детска количка със цветни блокчета

(0)
34.90 лв.

Детска количка със цветни блокчетаДетска количка с удобна дръжка, съдържаща 36 цветни строителни елемента, с които децата могат да играят, както и пластмасова кофичка за вода и пясък. Комплектът е изр..

10772 Wader: Детска количка със сервиз

(0)
24.90 лв.

Детска количка със сервизДетска количка с регулируем рафт, върху който малката домакиня може да постави своя сервиз от чашки и чинийки. Комплектът включва: кофичка за пясък, 3 чашки, 3 чинийки, 3 чаен..

36750 Wader: Товарен камион с платформа и бетоновоз

(0)
52.90 лв.

Товарен камион с платформа и бетоновозДетски комплект включващ пластмасов камион със сваляща се платформа и бетоновоз. Изработени са от масивна и висококачествена пластмаса, която позволява играта как..

37090 Wader: Джип

(0)
24.90 лв.

ДжипДетски джип изработен от здрава и качествена пластмаса, разполагащ с широки гуми с грайфер. Истинско предизвикателство ще е за децата да се състезават с него по трасетата. Налични са два цвята: си..

51792 Wader: ЖП Гара с паркинг и гараж

(0)
59.90 лв.

ЖП Гара с паркинг и гаражНевероятен детски комплект включващ ЖП гара с паркинг и гараж за коли. Общата дължина на трасето по което се движат колите и влакчето е 5 метра. Комплектът е с много завои, ко..

36620 Wader: Камион с рампа и две състезателни коли

(0)
49.90 лв.

Камион с рампа и две състезателни колиДетски камион Super Truck със спускаща се рампа и огромна платформа, с която могат да се прекарват различни тежкотоварни машини и автомобили. В комплекта са включ..

54300 Wader: Детски конструктор с едри блокчета

(0)
19.90 лв.

Детски конструктор с едри блокчетаТози конструктор се характеризира с голямото си разнообразие от форми, с които могат да се построят интересни сгради - цветни къщи, красиви замъци и кули. Подходящ е ..

51711 Wader: Детски комплект: ЖП релси с колички

(0)
42.90 лв.

Детски комплект: ЖП релси с количкиИдеалният подарък за всеки повод!Този детски комплект имитиращ железопътни линии е с обща дължина 4,1 метра. Благодарение на многобройните си компоненти е възможно д..

51701 Wader: Детски комплект: ЖП релси с колички

(0)
33.90 лв.

Детски комплект: ЖП релси с количкиИдеалният подарък за всеки повод!Този детски комплект имитиращ железопътни линии е с обща дължина 3,1 метра. Благодарение на многобройните си компоненти е възможно д..

41610 Wader: Детски конструктор/пъзел в кутия

(0)
21.90 лв.

Детски конструктор/пъзел в кутияИнтересен и колоритен комплект от 88 цветни плочки, с които вашето дете лесно може да си направи безброй фигури.  Играта с този конструктор/пъзел стимулира творчес..

22150 Wader: Детска кухня/печка с аксесоари

(0)
38.90 лв.

Детска кухня/печка с аксесоариДецата обичат да подражават на своите родители, като едно от любимите им дейности е готвенето. Тази практическа кухня за деца не заема много място и ще осигури много часо..

22140 Wader: Детска кухня/печка с аксесоари

(0)
32.90 лв.

Детска кухня/печка с аксесоариДецата обичат да подражават на своите родители, като едно от любимите им дейности е готвенето. Тази практическа кухня за деца не заема много място и ще осигури много часо..

22000 Wader: Детски котлон с кухненски прибори

(0)
18.90 лв.

Детски котлон с кухненски прибориТози котлон с тенджери е перфектния избор за младите готвачи. Котлоните имат и монтирана поставка на задната стена, на която са закачени 4 прибора за готвене. Забавлен..

Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)