Orion Toys

Компанията Orion Toys е основа през 1992 година. Повече от 25 години фирмата произвежда интересни играчки с архитектурен дизайн, залагайки предимно на качеството и функционалността на играчките. В резултат на всичко това през времето фирмата се е превърнала в една от водещите компании за производство на играчки в Източна Европа. Продуктите са с европейски, руски и национални сертификати за качество и в пълно съответствие с европейските екологични стандарти. За производството на всеки един продукт се използват само висококачествени суровини. Философията на Orion Toys е насочена към - АРТ играчките. 

Мрежа:

627299 Orion Toys Медицински хеликоптер

(0)
23.90 лв.

Медицински хеликоптерГероичната професия на спасителя винаги ще привлича децата, особено ако спасителната операция се провежда с помощта на хеликоптер.Хеликоптерът за "Бърза помощ" ще помогне на вашет..

627282 Orion Toys Пожарникарски хеликоптер

(0)
23.90 лв.

Пожарникарски хеликоптерГероичната професия на спасителя винаги ще привлича децата, особено ако спасителната операция се провежда с помощта на хеликоптер.Хеликоптерът "Пожарна служба" ще помогне на ва..

627268 Orion Toys Военен хеликоптер Арбалет

(0)
27.90 лв.

Военен хеликоптер АрбалетВсеки малък фен на авиационната техника определено ще се зарадва на този военен хеликоптер, които може да изстрелва ракети.Характеристики:* отлична детайлност;* камуфлажно оцв..

626353 Orion Toys Трактор с цистерна за мляко

(0)
22.90 лв.

Трактор с цистерна за млякоТози трактор с цистерна за мляко ще позволи на всяко дете да се почувства като ръководител и да придобие необходимите знания и умения в работата на съвременната технология.В..

626322 Orion Toys Трактор с две гребла

(0)
18.90 лв.

Трактор с две греблаТракторният багер TEXAS TM е необходим на всяко момче, което може да го използва за разчистване на отломки и препятствия по пътя, а с помощта на предното и задното гребло можете ле..

626315 Orion Toys Трактор с ремарке, асортимент

(0)
25.90 лв.

Трактор с ремаркеДетски трактор с подвижна предна лопата за гребане на пясък и двуосно ремарке за товар.Играчката е изработена от висококачествена и издръжлива пластмаса. Истинско удоволствие е за вся..

626032 Orion Toys Боклукчийски камион

(0)
39.90 лв.

Боклукчийски камионДетски пластмасов камион за събиране на боклук, към който детето ви ще прояви голям интерес и ще играе от сутрин до здрач. Камионът е с двустранно отключване на повдигащата се карос..

621457 Orion Toys Детски танк с ракети

(0)
19.90 лв.

Детски танк с ракетиТози танк определено ще заинтересува дете ви и ще привлече вниманието му с камуфлажният цвят и функционални способности. Ракетната установка лесно се движи по равна повърхност, пре..

621433 Orion Toys Детски танк

(0)
16.90 лв.

Детски танкДетски танк с висока ходова производителност. Дете може да кара танка както на гладък под, така и на пясък и в двора. За да направите играта по-забавна и интересна, можете да поканите свои ..

621273 Orion Toys Боклукчийски камион, асортимент

(0)
32.90 лв.

Боклукчийски камионДетски пластмасов камион за събиране на боклук, към който детето ви ще прояви голям интерес и ще играе от сутрин до здрач. Камионът е с двустранно отключване на повдигащата се карос..

621044 Orion Toys Детски камион Бетоновоз, асортимент

(0)
21.90 лв.

Детски камион Бетоновоз, асортиментДетски камион - бетоновоз в ярък и цветен дизайн. Тялото и барабанът на бетонобъркачката са подвижни, те могат да се обърнат, изливайки съдържанието. Това ще направи..

620280 Orion Toys Камион с кран и контейнери за боклук

(0)
34.90 лв.

Камион с кран и контейнери за боклукТози камион е предназначен за малките ценители на бордовите коли. С него може да се играе у дома, на детската площадка и на плажа. Вграденият подвижен кран ви позво..

620375 Orion Toys Детски пожарникарски комплект в куфарче

(0)
36.90 лв.

Детски пожарникарски комплект в куфарчеВсичко, от което се нуждае един професионален пожарникар, е включено в този комплект.Комплектът предлага на децата една вълнуваща игра с оригинално оборудване ще..

620143 Orion Toys Самосвал с лопата и формичка за пясък

(0)
48.90 лв.

Самосвал с лопата и формичка за пясъкДетски пластмасов камион самосвал с подвижна каросерия, идеален за игра в градината и на пясъчника. Към него са включени и лопатка и формичка за пясък.Предлага се ..

626561 Orion Toys: Автокран с въртяща се кука, Fargo

(0)
39.90 лв.

Orion Toys: Автокран с въртяща се кука, FargoДетски автокран със с двустранно отключване на въртящата се част с двойно разгъваемо рамо. С негова помощ децата ще се включат в работните процеси на ..

626155 Orion Toys: Ескаватор с въртяща се платформа

(0)
34.90 лв.

Ескаватор с въртяща се платформаДетски ескаватор с двустранно отключване на въртящата се багерна платформа. С негова помощ децата ще се включат в работните процеси на строителната площадка. Камио..

626148 Orion Toys: Автокран с въртяща се кука

(0)
39.90 лв.

Автокран с въртяща се кукаДетски автокран със с двустранно отключване на въртящата се  част с двойно разгъваемо рамо. С негова помощ децата ще се включат в работните процеси на строителната ..

626131 Orion Toys: Пожарникарски камион със стълба

(0)
33.90 лв.

Пожарникарски камион със стълбаДетски пожарен камион с разгъваща се стълба с кош, с който вашите малки пожарникари ще помагат в гасенето на огнените пламъци. Пожарната кола е изработена от здрава и ка..

626056 Orion Toys: Боклукчийски камион с кофа

(0)
29.90 лв.

Боклукчийски камион с кофаДетски пластмасов камион за събиране на боклук със сваляща се кофа, към който детето ви ще прояви голям интерес и ще играе от сутрин до здрач. Камионът е с двустранно отключв..

626025 Orion Toys: Детски камион, Самосвал

(0)
29.90 лв.

Детски камион, СамосвалДетски камион, към който детето ви ще прояви голям интерес и ще играе от сутрин до здрач. Самосвалът е с с двустранно отключване на повдигащата се каросерия. Кабината на ка..

Показани 1 от 20 | 97 (5 Страници)