Dolu Toy Factory


Мрежа:

2559 Dolu Toys: Количка за кукли: Еднорог

(0)
27.90 лв.

Количка за кукли: ЕднорогДетска количка за кукли изработена от здрава и качествена пластмаса, с която вашата малка принцеса ще може да разхожда своето бебе навън. Играчката помага за развитието на въо..

3027 Dolu Toys: Градинска пейка

(0)
99.90 лв.

Градинска пейкаДетска пластмасова пейка подходяща за детски градини, парти центрове, за отдих на слънце в градината. Изработена е от висококачествени материали, боядисана в ярки цветове.  Катего..

3030 Dolu Toys: Детски баскетболен кош

(0)
49.90 лв.

Детски баскетболен кошДетски баскетболен кош за игра с опростен дизайн и лесна за сглобяване конструкция. Има 5 нива на регулиране на височината и отделение за поставяне на топка и шише с вода. В комп..

8029 Dolu Toys: Детски мотор за баланс

(0)
56.90 лв.

Детски мотор за балансДетски пластмасов мотор, който ще осигури баланс на тялото на детето Ви, преди да започне да използва велосипед. Моторът ще помогне на детето ви да развие мускулите на краката му..

8069 Dolu Toys: Акумулаторен джип

(0)
269.90 лв.

Акумулаторен джипДетски акумулаторен джип, задвижващ се с предавка, която осигурява движението на автомобила напред и назад. Джипът разполага и със спирачна система, която автоматично се активира за б..

7050 Dolu Toys: Детска люлка

(0)
27.90 лв.

Детска люлкаДетска пластмасова люлка идеална за многобройните забавления на децата в градината. Люлката лесно може да бъде закачена на дърво или на друго подходящо за целта място. Категория: Детски и..

8004 Dolu Toys Детска кола/кракомобил: 2 в 1

(0)
59.90 лв.

Детска кола/кракомобил: 2 в 1Детски автомобил с облегалка, изработен от качествена и здрава пластмаса. Колата е с въртящо се кормило и клаксон. Тази кола е предназначена за каране от най-малките деца,..

8040 Dolu Toys Детска кола/кракомобил

(0)
52.90 лв.

Детска кола/кракомобилДетска кола, подходяща за дълги разходки на вашето дете в парка или на детската площадка. Колата е с клаксон и удобна седалка. Подходящо е за деца с тегло до 25 кг. Кракомобилът ..

7158 Dolu Toys Детска пазарска количка

(0)
32.90 лв.

Детска пазарска количкаВреме е за пазаруване!!!Всяко дете обича да пазарува заедно със своите родители. С тази пазарска количка, това ще е истинско удоволствие за децата. Тя е изключително удобна и ра..

7102 Dolu Toys Детски пластмасов камион

(0)
48.90 лв.

Детски пластмасов камионДетски камион "Самосвал" изработен от здрава и качествена пластмаса. С него детето ви ще се забавлява, както у дома така и на детската площадка и в пясъчника. Камионът е с подв..

7058 Dolu Toys Детска пазарска количка

(0)
34.90 лв.

Детска пазарска количкаВсяко дете обича да пазарува заедно със своите родители. Пазарската количка е изключително удобна и разполага с голямо отделение за покупки. Ако се унесете с пазаруването, изпол..

7023 Dolu Toys Детски камион: Самосвал

(0)
24.90 лв.

Детски камион: СамосвалДетски камион "Самосвал" изработен от здрава и качествена пластмаса. С него детето ви ще се забавлява, както у дома така и на детската площадка и в пясъчника. Камионът е с подви..

7022 Dolu Toys Пожарна кола

(0)
29.90 лв.

Пожарна колаДетска пожарна кола с подвижна стълба, изработена от здрава и качествена пластмаса. Всеки малък огеборец ще се радва да играе с нея. Характеристики: Категория: Детски играчкиМарка:&n..

7021 Dolu Toys Детски камион: Бетоновоз

(0)
29.90 лв.

Детски камион: БетоновозДетски камион "Бетоновоз" изработен от здрава и качествена пластмаса. С него детето ви ще се забавлява, както у дома така и на детската площадка и в пясъчника. Бетоновозът може..

5158 Dolu Toys Детски гараж с колички

(0)
59.90 лв.

Детски гараж с количкиДетски гараж на 3 нива разполагащ с писта за колички, гараж, асансьор с повдигаща се рампа, бензинова колонка за гориво и пътни знаци. На партерния етаж има автомивка. В комплект..

5154 Dolu Toys Паркинг с колички

(0)
59.90 лв.

Паркинг с количкиДетски паркинг разполагащ с писта за колички, гараж, асансьор с повдигаща се рампа, бензинова колонка за гориво и пътни знаци. В комплекта са включени и две колички, с които играта на..

3016 Dolu Toys Детска пластмасова ограда/кошара

(0)
199.90 лв.

Детска пластмасова ограда/кошараЦветна оградата състояща се от 10 големи пластмасови елемента, които могат да се сглобят и използват като преграда в детската стаята или като кошара. Подходяща е за игр..

3012 Dolu Toys Детска къща за игра

(0)
194.90 лв.

Детска къща за играДетска пластмасова къща изработена от висококачествени материали. Къщата е просторна и дава възможност на децата да се почувстват уютно, докато играят у дома или навън. Подходяща е ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

3009 Dolu Toys Детска люлка с метална стойка: 2 в 1

(0)
119.90 лв.

Детска люлка с метална стойка: 2 в 1Това е перфектната люлка за вашето дете, с която усмивката му ще грейне на лицето!Люлката е безопасна и с удобна седалка разполагаща със специални колани и преден б..

3007 Dolu Toys Комплект масичка с два стола

(0)
39.90 лв.

Комплект масичка с два столаКомплект от пластмасова масова и две столчета, идеални за игра и учена от децата. Подходящи са за детска стая, тераса, в градината... Комплектът е изработен от висококачест..

3006 Dolu Toys Детска люлка: Гъсеница

(0)
28.90 лв.

Детска люлка: ГъсеницаДетска люлка с интересен дизайн и форма. Разполага с удобни за хващане дръжки и удобна основа за седене, която допринася за стабилното люлеене на детето. Изработена е от здрава и..

3003 Dolu Toys Детска люлка: Таласъмче

(0)
29.90 лв.

Детска люлка: ТаласъмчеДетска люлка с интересен дизайн и форма. Разполага с удобни за хващане дръжки и удобна основа за седене, която допринася за стабилното люлеене на детето. Изработена е от здрава ..

3010 Dolu Toys Детска градинска къща

(0)
199.90 лв.

Детска градинска къщаДетска пластмасова къща изработена от висококачествени материали. Къщата е просторна и дава възможност на децата да се почувстват уютно, докато играят у дома или навън. Подходяща ..

6073 Dolu Toys Игра на боулинг

(0)
12.90 лв.

Игра на боулингДетска игра на боулинг съдържаща 6 цветни кегли и една топка. Играта позволява да се играе от повече деца, както на открито, така и в детската стая. Комплектът е изработен от качествена..

8119 Dolu Toys Детска кола с педали

(0)
69.90 лв.

Детска кола с педалиГотово ли е детето ви за първи път да се качи и да кара кола? Тази кола ще позволи всичко това на детето Ви, с помощта на педалите, които се намират вътре в нея. Истинско удоволств..

8051 Dolu Toys Детски трактор с гребло и педали

(0)
149.90 лв.

Детски трактор с гребло и педалиДетски трактор с подвижно предно гребло и педали, изработен от здрава конструкция и защитена неразделна верижна предавка. Седалката му се регулира за по-голямо удобство..

8028 Dolu Toys: Детски мотор за баланс

(0)
59.90 лв.

Детски мотор за балансДетски пластмасов мотор, който ще осигури баланс на тялото на детето Ви, преди да започне да използва велосипед. Моторът ще помогне на детето ви да развие мускулите на краката му..

8022 Dolu Toys Детски кракомобил: розов

(0)
27.90 лв.

Детски кракомобил - розовДетска кола, подходящ за дългите разходки на вашата малка принцеса в парка или на детската площадка. Колата е с клаксон и отделение за съхранение на играчки под седалката. Под..

8020 Dolu Toys Детски кракомобил

(0)
27.90 лв.

Детски кракомобилДетска кола, подходящ за дългите разходки на детето ви парка или на детската площадка. Колата е с клаксон и отделение за съхранение на играчки под седалката. Подходящо е за деца с тег..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

8005 Dolu Toys Детска кола/проходилка: 4 в 1

(0)
94.90 лв.

Детска кола/проходилка: 4 в 1Многофункционален детски автомобил изработен от качествена и здрава пластмаса с различни приставки и функции. Колата е с кормило и повдигаща се седалка, в която могат да с..

Показани 1 от 30 | 45 (2 Страници)