Dickie Toys

Dickie Toys е марка играчки, създадена през 1971 г., принадлежаща към престижната Simba Dickie Group - една от водещите  производители на играчки в света. Продуктите на Dickie Toys се произвеждат по немски стандарти, с разнообразни модели. Dickie Toys не само създава щастливи моменти за децата, но също така иска те да развихрят въображението си, да развият мисленето си, да знаят как да обичат, да споделят, да научат полезни знания чрез предмети качествени играчки.

Мрежа:

5005 Dickie Toys: Happy Трактор с ремарке и конче

(0)
33.90 лв.

Трактор с ремарке и кончеДетски трактор с ремарке, с който детето ви ще може да превози своето конче или други животни до своята ферма. Тракторът е с очички и уста, които го правят още по привлекателе..

4016 Dickie Toys: Happy Пожарна кола със светлини

(0)
49.90 лв.

Happy Пожарна кола със светлиниДетска пожарна кола с ярък външен вид и сирени, която ще очарова и най-малките дечица и ще имат възможност да видят как работи пожарната кола. Колата е моторизирана и мо..

4015 Dickie Toys: ECO Боклукчийски камион с кофа

(0)
49.90 лв.

Боклукчийски камион с кофаHappy Garbage Truck: прави играта и чистенето забавни!Този боклукчийски камион е мащабирана версия на истински камион Scania и може да се движи напред и назад. Платформата за..

8050 Dickie Toys: Боклукчийски камион с кофа

(0)
47.90 лв.

Боклукчийски камион с кофаДетски боклукчийски камион, който ще помогне на децата да се погрижат за чистите улици в техните градове и села. Зaĸaчи ĸoфaтa зa paмпaтa и c пoмoщтa нa чepвeнaтa дpъжĸa oтcт..

6500 Dickie Toys: Състезателна кола, Светеща акула

(0)
69.90 лв.

Състезателна кола, Светеща акулаТази разтърсваща акула със сигурност е всичко друго, но не и обикновена състезателна кола. Именно това я прави толкова забавна. Колата разполага с различни функции..

4011-1 Dickie Toys: Състезателна кола VW Beetle

(0)
47.90 лв.

Състезателна кола VW BeetleСъстезателната кола VW Beetle е сладка отвън и стилна отвътре!Тази играчка е направена по оригинален лиценз, движи се напред с натискане на бутон или може да извърши спиращо..

8002 Dickie Toys: Влак

(0)
37.90 лв.

ВлакВместо да се движи по релси, този влак се движи на колела с механизъм за свободен ход и пътува навсякъде, където пътниците искат да отидат в града. Влакът е с отварящ се покрив и врати, така че де..

8001 Dickie Toys: Градски автобус, асортимент

(0)
36.90 лв.

Градски автобус, асортиментМоделът се предлага в 2 цвята. Цената е за 1 брой. Категория: Детски играчкиМарка: Dickie Toys, ГерманияРазмер: 46 смПодходящ за деца над: 3+ годиниDickie Toy..

5005-2 Dickie Toys: Туристически автобус, асортимент

(0)
33.90 лв.

Туристически автобус, асортиментСтрахотен туристически автобус с отварящи се врати и багажно отделение.Моделът се предлага в 2 цвята. Цената е за 1 брой. Категория: Детски играчкиМарка: Dickie To..

5005-1 Dickie Toys: Автовоз със строителни машини, Volvo

(0)
19.90 лв.

Автовоз със строителни машини, VolvoКомплектът на Dickie Toys Micro Builder Truck включва тройно забавление на строителната площадка. Камионът Mack разполага с голяма товарна повърхност, върху която м..

5004 Dickie Toys: Тежкотоварен камион, Volvo

(0)
64.90 лв.

Тежкотоварен камион, VolvoНищо не може да спре този тежкотоварен камион на Dickie Toys. Той гарантирано ще задоволи любопитството на вашето дете, докато го товари и разтоварва. Подвижната товарна повъ..

4001-1 Dickie Toys: Камион самосвал, Volvo

(0)
27.90 лв.

Камион самосвал, VolvoТози камион е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на истинския модел. Камионът е реалистичен и функционален - има търкалящи се колела, движеща се шарнирна ос..

6018 Dickie Toys: Полицейска кола Mercedes AMG E 43

(0)
49.90 лв.

Полицейска кола Mercedes AMG E 43Mercedes AMG E 43 е един от най-обичаните спортни модели от тази страхотна марка. Поддържането на реда може да бъде толкова забавно и гарантирано с полицейския Mercede..

8381 Dickie Toys: Линейка със светлини и звуци

(0)
76.90 лв.

Линейка със светлини и звуциДетска линейка, с която децата ще могат да помогнат на болните си пациенти, като ги вземат и откарат в най-близката болница. Отворете задната врата на линейката, свалете но..

6014 Dickie Toys: Пътна помощ със светлини и звуци

(0)
47.90 лв.

Пътна помощ със светлини и звуциЗашеметяващ камион с теглич за пътна помощ, който ще привлече вниманието на всяко момче. Камионът е с Американски дизайн с лъскави хромирани части. Има подвижни колела,..

7000 Dickie Toys: Розов джип Mercedes-Benz AMG 500 с ремарке

(0)
69.90 лв.

Розов джип Mercedes-Benz AMG 500 с ремарке за конЗаведете вашият кон на състезание по скачане със страхотния комплект на Dickie Toys, включващ джип Mercedes-Benz AMG 500, голямо ремарке, принцеса..

5000 Dickie Toys: Туристически автобус, FC Bayern Munich

(0)
34.90 лв.

Туристически автобус, FC Bayern MunichТуристическият автобус на FC Bayern от Dickie Toys е идеалната играчка за младите фенове на FC Bayern Munich. Автобусът е проектиран въз основа на оригиналния авт..

4013 Dickie Toys: Полицейски джип, VW Tiguan R-Line

(0)
29.90 лв.

Полицейски джип, VW Tiguan R-LineТози полицейски джип е с вградени звук и светлини и ще помогне на децата ви да се погрижат за спокойствието на хората по улиците. Работи с 2 х AA LR6 батерии, които са..

3005 Dickie Toys: Верижен багер Volvo с звук и светлини

(0)
28.90 лв.

Верижен багер Volvo с звук и светлиниС този верижен багер, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на ист..

3004 Dickie Toys: Самосвал Volvo с звук и светлини

(0)
28.90 лв.

Самосвал Volvo с звук и светлиниС този самосвал, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на истинския мод..

3003 Dickie Toys: Фадрома Volvo с звукови и светлинни ефекти

(0)
28.90 лв.

Фадрома Volvo с звукови и светлинни ефектиС тази фадрома, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на исти..

4012 Dickie Toys: Пожарна кола за летище със звук и светлини

(0)
36.90 лв.

Пожарна кола за летище със звук и светлиниПригответе се за забавление с пожарната кола предназначена за летище, която е с шумно и светещо пръскане на вода! Летищата трябва да бъдат защитени от пожари...

2013 Dickie Toys: Линейка със звук и светлини

(0)
22.90 лв.

Линейка със звук и светлиниЛинейката, със звук и светлина скоро става любима на малко момче. Децата могат да поемат ролята на фелдшери и да се втурнат на помощ на пациенти с музика и сирена. Багажникъ..

2009 Dickie Toys: Бъги, Rally Monster

(0)
18.90 лв.

Бъги, Rally MonsterСтрахотно метално бъги 4х4 с отварящи се врати, с което вашият малък любител на екстремните преживявания ще се радва да притежава. Моделът се предлага в три цвята - бял, жълт, ..

2006 Dickie Toys: Строителни машини Volvo, асортимент

(0)
17.90 лв.

Строителни машини Volvo, асортиментТези строителни машини ще се харесат на всяко дете. Те са лицензни продукти на Volvo и имитират досущ истинските машини. Тези играчки насърчават въображението и креа..

2005 Dickie Toys: Селскостопански машини с очи, асортимент

(0)
22.90 лв.

Селскостопански машини с очи, асортиментЕкипът на Dickie Toys Happy Fendt комбинира три селскостопански машини в оригинален лиценз от Fendt, които са идеално съобразени със всички изисквания на модела..

2003-2 Dickie Toys: Сет с багер за ремонт на пътя

(0)
28.90 лв.

Сет с багер за ремонт на пътяСтрахотен комплект с багер модел Wacker Neuson EZ17 със свободно движещи се колела, фигура и други строителни аксесоари, с които вашето дете ще ремонтира всяка дупка ..

3200 Dickie Toys: Сет за косене на трева

(0)
23.90 лв.

Сет за косене на треваКомплект с косачка за трева модел Honda HF2622 със свободно движещи се колела, мини фигурка и тример за трева. Косачката е с отварящ се кош за трева. С тази интересна за дец..

1200 Dickie Toys: Строителни машини с очи, асортимент

(0)
15.90 лв.

Строителни машини с очи, асортиментГамата Happy Rolling Eyes от Dickie Toys прави игрите забавни. Машините са със свободно движещи се колела и функция, с която се въртят очичките при шофиране и придав..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

4011 Dickie Toys: Пожарна кола със звук и светлини

(0)
34.90 лв.

Пожарна кола със звук и светлиниСтрахотна градска пожарна кола с изтегляща се стълба до 60 см и звукови и светлинни ефекти, която ще подсили въображението на детето ви. Пожарната кола не само създава ..

Показани 1 от 30 | 61 (3 Страници)