Dickie Toys

Мрежа:

1103 Dickie Toys: Полицейска кола Audi RS3 със звук и светлини

(0)
28.90 лв.

Полицейска кола Audi RS3 със звук и светлиниДетска полицейска кола от Dickie Toys с дължина 15 см. по модел на Audi RS3.Колата има светлинни и звукови функции. Вратите на полицейската кола могат да се..

1515 Dickie Toys: Камион за рециклиране на боклук

(0)
44.90 лв.

Камион за рециклиране на боклукДетски камион с контейнери за рециклиране на боклук с кран, звукови ефекти и предупредителна светлина и с функция за товарене/разтоварване.Този камион за рециклиране от ..

1803 Dickie Toys: Полицейски мотор с звук и светлини

(0)
33.90 лв.

Полицейски мотор с звук и светлиниПолицейски мотор със светлинни и звукови ефекти, проектиран по модел на Yamaha за деца над 3 и повече години. В комплекта в включена и фигура на полицай.Полицаите не ..

2002 Dickie Toys: Детска кола, асортимент

(0)
15.90 лв.

Детска кола, асортиментСтрахотно забавление: Тези градски автомобили се навиват и могат да се движат няколко метра сами. Зад отварящата се врата винаги има животно, пътник от съответния автомобил.Коли..

2008 Dickie Toys: Мотокар с фигура

(0)
26.90 лв.

Мотокар с фигураДетски комплект с мотокар Clark S25, фигура (16 см) и палет, за деца на 3 и повече години!Този страхотен мотокар Clark S25 от Dickie Toys изглежда точно като истински. Подходящ е за ст..

2028 Dickie Toys: Пожарна кола със звук и светлини

(0)
22.90 лв.

Пожарна кола със звук и светлиниСтрахотна градска пожарна кола с изтегляща се стълба, звукови и светлинни ефекти, която ще подсили въображението на детето ви. Пожарната кола не само създава забавни мо..

2029 Dickie Toys: Камион за боклук със звук и светлина

(0)
21.90 лв.

Боклукчийски камион със звук и светлинаДетски камион за рециклиране на боклук със звукови ефекти и предупредителна светлина с дължина 15 см, въртящи се колела, задна врата с механизъм за отваряне.Нищо..

2030 Dickie Toys: Полицейска кола със звук и светлина

(0)
21.90 лв.

Полицейска кола със звук и светлинаПолицейска кола с въртящи се колела, светлинни и звукови ефекти, за деца над 3 и повече години.Разбойниците и бандитите нямат шанс срещу това полицейско превозно сре..

2032 Dickie Toys: Двуетажен градски автобус

(0)
21.90 лв.

Двуетажен градски автобусДвуетажен градски автобус за деца над 3 години, със светлинни и звукови ефекти, движещи се колела и плъзгащ се покрив.Отидете на голяма обиколка с автобуса за разглеждане на з..

2411 Dickie Toys: Кран с дистанционно управление

(0)
79.90 лв.

Кран с дистанционно управлениеГолям кран с дистанционно управление. Кабината може да се завърта на 360 градуса. С помощта на подвижната лебедка, можете да вдите и сваляте различни строителни материали..

3000 Dickie Toys: Весел градски автобус

(0)
23.90 лв.

Весел градски автобусТози весел автобус е със свободно въртящите се колела, които позволяват да се движи напред-назад за лесно маневриране. Междувременно, в допълнение към показването на следващата ст..

3003 Dickie Toys: Фадрома Volvo с звукови и светлинни ефекти

(0)
30.90 лв.

Фадрома Volvo с звукови и светлинни ефектиС тази фадрома, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на исти..

3004 Dickie Toys: Самосвал Volvo с звук и светлини

(0)
30.90 лв.

Самосвал Volvo с звук и светлиниС този самосвал, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на истинския мод..

3005 Dickie Toys: Верижен багер Volvo с звук и светлини

(0)
30.90 лв.

Верижен багер Volvo с звук и светлиниС този верижен багер, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на ист..

3010 Dickie Toys: Полицейски бус с радар

(0)
29.90 лв.

Полицейски бус с радарОчакват ви страхотни мисии с полицейският бус "Ситроен" на Dickie, които разполага със светлини и радар за превишена скорост. Позиционирайте се на правилното място и наблюдавайте..

4001-1 Dickie Toys: Камион самосвал, Volvo

(0)
29.90 лв.

Камион самосвал, VolvoТози камион е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на истинския модел. Камионът е реалистичен и функционален - има търкалящи се колела, движеща се шарнирна ос..

4002 Dickie Toys: Строителен камион, Фадрома, Volvo

(0)
29.90 лв.

Строителен камион, Фадрома, VolvoДетска фадрома по модел на Volvo, който може да се използва от децата за създаване на широка гама от сценарии за ролеви игри и е направен по мярка за малки ръце. Фадро..

4003 Dickie Toys: Строителен камион, Багер, Volvo

(0)
29.90 лв.

Строителен камион, Багер, VolvoДетски камион багер по модел на Volvo, който може да се използва от децата за създаване на широка гама от сценарии за ролеви игри и е направен по мярка за малки ръце. Ба..

4004 Dickie Toys: Боклукчийски камион със звук и светлини

(0)
59.90 лв.

Боклукчийски камион със звук и светлиниВесело проектираният камион за боклук е базиран на големите модели на Scania и лесно може да се движи напред и назад. Товарната зона се повдига също толкова меха..

4005 Dickie Toys: Пожарна кола със звук и светлини

(0)
56.90 лв.

Пожарна кола със звук и светлиниДетска пожарна кола с весел дизайн, която ще впечатли децата със своите звукови и светлинни ефекти.Категория: Детски играчкиМарка: Dickie ToysРазмер: 25 смПодходящ за д..

4006 Dickie Toys: Комплект с джип за планински състезания

(0)
50.90 лв.

Комплект с джип за планински състезанияДетски комплект за планински състезания включващ джип Ford Raptor, колело за пътеки и фигурка на състезател.Този комплект за приключенски играчки от Dickie ..

4011 Dickie Toys: Пожарна кола със звук и светлини

(0)
44.90 лв.

Пожарна кола със звук и светлиниСтрахотна градска пожарна кола с изтегляща се стълба до 60 см и звукови и светлинни ефекти, която ще подсили въображението на детето ви. Пожарната кола не само създава ..

4012 Dickie Toys: Пожарна кола за летище със звук и светлини

(0)
43.90 лв.

Пожарна кола за летище със звук и светлиниПригответе се за забавление с пожарната кола предназначена за летище, която е с шумно и светещо пръскане на вода! Летищата трябва да бъдат защитени от пожари...

4013 Dickie Toys: Полицейски джип, VW Tiguan R-Line

(0)
41.90 лв.

Полицейски джип, VW Tiguan R-LineТози полицейски джип е с вградени звук и светлини и ще помогне на децата ви да се погрижат за спокойствието на хората по улиците. Работи с 2 х AA LR6 батерии, които са..

4028 Dickie Toys: Кола с дистанционно, Cars 3 McQueen Turbo Racer

(0)
79.90 лв.

Кола с дистанционно, Cars 3 McQueen Turbo RacerКой ще спечели трофея за най-бърза кола и най-дръзки маневри с тази състезателна кола с дистанционно управление RC Cars 3 Lightning McQueen Turbo Racer? ..

5001 Dickie Toys: Трактор за ремарке за животни

(0)
38.90 лв.

Трактор за ремарке за животниABC трактор - превозно средство за бебета и малки деца от 1-годишна възраст, с движещи се части, светлина и звук. Играчките от тази серия са проектирани за насърчаване на ..

5004 Dickie Toys: Тежкотоварен камион, Volvo

(0)
75.90 лв.

Тежкотоварен камион, VolvoНищо не може да спре този тежкотоварен камион на Dickie Toys. Той гарантирано ще задоволи любопитството на вашето дете, докато го товари и разтоварва. Подвижната товарна повъ..

5005-2 Dickie Toys: Туристически автобус, асортимент

(0)
36.90 лв.

Туристически автобус, асортиментСтрахотен туристически автобус с отварящи се врати и багажно отделение.Моделът се предлага в 2 цвята. Цената е за 1 брой. Категория: Детски играчкиМарка: Dickie To..

5008 Dickie Toys: Камион с ремарке и багер, Volvo

(0)
36.90 лв.

Камион с ремарке и багер, VolvoDickie Toys Volvo Truck Team е голям камион с ремарке и челен товарач, със светлинни и звукови ефекти, свободно движение и е подходящ за игри за деца от 3-годишна възрас..

5010 Dickie Toys: SOS Полицейско управление с кола и бус

(0)
72.90 лв.

SOS Полицейско управление с кола и бусСтрахотен комплект съдържащ полицейско управление с отварящи се странични панели, в които децата могат да паркират своите два полицейски автомобила - кола Porsche..

Показани 1 от 30 | 48 (2 Страници)