Dickie Toys

Мрежа:

1100 Dickie Toys: Мека количка, Меrсеdеѕ А-Сlаѕѕ

(0)
15.90 лв.

Мека количка, Меrсеdеѕ А-СlаѕѕДетска количка Меrсеdеѕ А-Сlаѕѕ, с меко сгъваемо тяло и с механизъм за изтегляне назад. Моделът се предлага в 3 различни цвята - зелен, червен и син. При поръчк..

1200 Dickie Toys: Строителни машини с очи, асортимент

(0)
15.90 лв.

Строителни машини с очи, асортиментГамата Happy Rolling Eyes от Dickie Toys прави игрите забавни. Машините са със свободно движещи се колела и функция, с която се въртят очичките при шофиране и придав..

2000 Dickie Toys: Детски боклукчийски камион

(0)
22.90 лв.

Детски боклукчийски камионДетски боклукчийски камион с кофа за боклук, с който децата ще играят и същевременно ще се научат разделно да изхвърлят боклука.Категория: Детски играчкиМарка: Dickie ToysРаз..

2001 Dickie Toys: Полицейски джип

(0)
22.90 лв.

Полицейски джип с греблоДетски полицейски джип с дебели гуми, ръчна лебетка и сменяемо гребло/снегорин, с които вашето дете ще може да се притече на помощ в различни ситуации. Колата разполага със све..

2002 Dickie Toys: Детска пожарна кола

(0)
22.90 лв.

Детска пожарна колаДа си пожарникар не е лесна работа! С тази пожарна кола, всяко дете мечтаещо за тази професия, ще се потопи в техния свят и ще потушава големите пожари. Пожарната кола има разтегате..

2003 Dickie Toys: Спасителен хеликоптер

(0)
22.90 лв.

Спасителен хеликоптерПомогнете на децата си да се превърне в истински герой като планински спасител или доктор от спешна медицинска помощ.С този спасителен хеликоптер вашето дете ще лети докато играе,..

2003-1 Dickie Toys: SOS Полицейска кола

(0)
26.90 лв.

SOS Полицейска колаТази SOS полицейска кола е с български надписи и с включена сирена и звуци. Реалистичният и стилен дизайн ще се хареса на всяко дете. За ефектите са  необходими 3 х АА 1.5V бат..

2003-2 Dickie Toys: Сет с багер за ремонт на пътя

(0)
28.90 лв.

Сет с багер за ремонт на пътяСтрахотен комплект с багер модел Wacker Neuson EZ17 със свободно движещи се колела, фигура и други строителни аксесоари, с които вашето дете ще ремонтира всяка дупка ..

2004 Dickie Toys: Линейка със звук и светлини

(0)
22.90 лв.

Линейка със звук и светлиниМарка: Dickie ToysРазмери: 15 смПодходящ за деца над: 3+ годиниDickie Toys е марка играчки, създадена през 1971 г., принадлежаща към престижната Simba Dickie Group - ед..

2005 Dickie Toys: Селскостопански машини с очи, асортимент

(0)
22.90 лв.

Селскостопански машини с очи, асортиментЕкипът на Dickie Toys Happy Fendt комбинира три селскостопански машини в оригинален лиценз от Fendt, които са идеално съобразени със всички изисквания на модела..

2006 Dickie Toys: Строителни машини Volvo, асортимент

(0)
17.90 лв.

Строителни машини Volvo, асортиментТези строителни машини ще се харесат на всяко дете. Те са лицензни продукти на Volvo и имитират досущ истинските машини. Тези играчки насърчават въображението и креа..

2009 Dickie Toys: Бъги, Rally Monster

(0)
18.90 лв.

Бъги, Rally MonsterСтрахотно метално бъги 4х4 с отварящи се врати, с което вашият малък любител на екстремните преживявания ще се радва да притежава. Моделът се предлага в три цвята - бял, жълт, ..

2009 Dickie Toys: Кола Dodge Challenger SRT Hellcat

(0)
24.90 лв.

Кола Dodge Challenger SRT HellcatСтрахотен автомобил с мащаб 1:32, движещ се свободно във всички посоки и оборудван със светлини и звуци. Вдигайки вратата нагоре ще се разкрие повреда на автомобила, с..

2011 Dickie Toys: Полицейска кола

(0)
19.90 лв.

Полицейска колаТази полицейска кола е с български надписи и с включена сирена и звуци. Реалистичният и стилен дизайн ще се хареса на всяко дете. За ефектите са  необходими 3 х АА 1.5V батерии (в ..

2013 Dickie Toys: Линейка със звук и светлини

(0)
22.90 лв.

Линейка със звук и светлиниЛинейката, със звук и светлина скоро става любима на малко момче. Децата могат да поемат ролята на фелдшери и да се втурнат на помощ на пациенти с музика и сирена. Багажникъ..

2411 Dickie Toys: Кран с дистанционно управление

(0)
69.90 лв.

Кран с дистанционно управлениеГолям кран с дистанционно управление. Кабината може да се завърта на 360 градуса. С помощта на подвижната лебедка, можете да вдите и сваляте различни строителни материали..

3003 Dickie Toys: Фадрома Volvo с звукови и светлинни ефекти

(0)
28.90 лв.

Фадрома Volvo с звукови и светлинни ефектиС тази фадрома, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на исти..

3004 Dickie Toys: Самосвал Volvo с звук и светлини

(0)
28.90 лв.

Самосвал Volvo с звук и светлиниС този самосвал, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на истинския мод..

3005 Dickie Toys: Верижен багер Volvo с звук и светлини

(0)
28.90 лв.

Верижен багер Volvo с звук и светлиниС този верижен багер, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на ист..

3009 Dickie Toys: SOS Полицейски джип

(0)
27.90 лв.

 SOS Полицейски джипОчакват ви страхотни мисии с полицейският джип на Dickie, които разполага със светлини, звуци и водна помпа, с която може да се изстрелва струя вода. Колата работи с 3 х LR44 ..

3010 Dickie Toys: Полицейски бус с радар

(0)
29.90 лв.

Полицейски бус с радарОчакват ви страхотни мисии с полицейският бус "Ситроен" на Dickie, които разполага със светлини и радар за превишена скорост. Позиционирайте се на правилното място и наблюдавайте..

3011 Dickie Toys: SOS Полицейска кола Audi RS3

(0)
28.90 лв.

SOS Полицейска кола Audi RS3Очакват ви страхотни приключения с полицейската кола с марка Audi RS3 на Dickie, която разполага със светлини, звуци и пътни ограничители, с които ще можете да да спрете пр..

3012 Dickie Toys: SOS Линейка с носилка

(0)
29.90 лв.

SOS Линейка с носилкаС линейката на Dickie ще можете да помогнете на болните и ранени хора, бързо да стигнат до близката болница, в която ще им бъде оказана лекарска помощ. Линейката разполага с светл..

3013 Dickie Toys: SOS Градска линейка с носилка

(0)
28.90 лв.

Градска линейка с носилкаС линейката на Dickie ще можете да помогнете на болните и ранени хора, бързо да стигнат до близката болница, в която ще им бъде оказана лекарска помощ. Линейката разполага с с..

3200 Dickie Toys: Сет за косене на трева

(0)
23.90 лв.

Сет за косене на треваКомплект с косачка за трева модел Honda HF2622 със свободно движещи се колела, мини фигурка и тример за трева. Косачката е с отварящ се кош за трева. С тази интересна за дец..

4001-1 Dickie Toys: Камион самосвал, Volvo

(0)
27.90 лв.

Камион самосвал, VolvoТози камион е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на истинския модел. Камионът е реалистичен и функционален - има търкалящи се колела, движеща се шарнирна ос..

4009 Dickie Toys: SOS Хеликоптер със светлини

(0)
24.90 лв.

SOS Хеликоптер със светлиниКачете се на спасителния хеликоптер със светлини и звуци на Dickie и се отправете към първата ви спасителна мисия. Играчката е с изключително реалистичен вид, наподобяващ ис..

4010 Dickie Toys: SOS Полицейска яхта

(0)
24.90 лв.

SOS Полицейска яхтаПолицейската яхта на Dickie e с pull-string функция - издърпайте връзката и яхтата ще се задвижи напред. Тя е с реалистичен дизайн, звук и светлини. Истинско удоволствие ще е за вся..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

4011 Dickie Toys: Пожарна кола със звук и светлини

(0)
34.90 лв.

Пожарна кола със звук и светлиниСтрахотна градска пожарна кола с изтегляща се стълба до 60 см и звукови и светлинни ефекти, която ще подсили въображението на детето ви. Пожарната кола не само създава ..

4011-1 Dickie Toys: Състезателна кола VW Beetle

(0)
47.90 лв.

Състезателна кола VW BeetleСъстезателната кола VW Beetle е сладка отвън и стилна отвътре!Тази играчка е направена по оригинален лиценз, движи се напред с натискане на бутон или може да извърши спиращо..

Показани 1 от 30 | 61 (3 Страници)