Classic World

Мрежа:
Временно е изчерпан
Бърз поглед

057HCW Детски дърводелски комплект

(0)
51.90 лв.

Детски дърводелски комплект с инструментиДетски комплект с инструменти, предназначена за игра от малките дърводелци. Всяка една от частите и инструментите е изработена от висококачествено и екологично..

074CW Детски дидактически куб

(0)
89.90 лв.

Детски дидактически кубДетски дидактически куб проектиран с 5 различни игри с лабиринти. Всички игри са разработени с образователна и стимулираща различни способности у детето цел. Кубът е изработен о..

2068CW Дървен пъзел: Влакче

(0)
12.90 лв.

Дървен пъзел ВлакчеДетски дървен пъзел Влакче с фигури, предназначен за игра от най - малките дечица. Той се състои от три цветни геометрични фигури - триъгълник, квадрат и кръг, като всеки от елемент..

2069CW Дървен пъзел за бебета Къща

(0)
12.90 лв.

Дървен пъзел за бебета КъщаДетски дървен пъзел под формата на къща, в която живеят три животинки - куче, котка и папагал, предназначен за игра от най - малките дечица. Всяко едно от животните е с удоб..

2216CW Дървена играчка за бутане

(0)
29.90 лв.

Дървена играчка за бутане Занимателна играчка за дърпане и бутане с изключителен дизайн и качество на изработка.  Дървеният цветен кръг е пълен с цветни топчета, които издават приятни звуци,..

2245CW Детска играчка костенурка за дърпане

(0)
29.90 лв.

Детска играчка костенурка за дърпанеХоденето ще е още по - приятно, когато имате приятел за дърпане до вас. Още преди детето ви да е в състояние да тегли играчката и да ходи, то може да бута тази з..

2558CW Дървено влакче с цветни кубчета

(0)
29.90 лв.

Дървено влакче с цветни кубчетаЗабавна детска играчка, комбинирана от влакче за дърпане и конструктор с различни по форма цветни блокчета, подредени като вагони. Дървеното влакче е изработено от еколо..

2559CW Комплект дървени цветни блокчета

(0)
41.90 лв.

Комплект дървени цветни блокчетаДетски дървен конструктор, тип мозайка, който се състои от 250 части в различни цветове и форми. Децата могат да използват книжката с примерните модели, която..

2579CW Детска игра на риболов с магнити

(0)
31.90 лв.

Детска игра на риболов с магнитиТази забавна игра ще позволи на децата ви да хванат много риба, а също и да се състезават помежду си. Играта е направена от естествени материали, които гарантират безоп..

2621CW Детска дървена флейта

(0)
7.90 лв.

Детска дървена флейтаФлейтата е музикален инструмент от групата на духовите дървени инструменти. Звукът се произвежда чрез вкарването на въздушна струя през отвора, а различните звуци произхождат от..

2623CW Детско дървено кречетало

(0)
7.90 лв.

Детско дървено кречеталоКречетало е музикален инструмент, който няма определен тон. Съставено е от основна ос, към която е прикрепено зъбно колело. Към оста са добавени една или няколк..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

2758CW Колан с дървени инструменти

(0)
24.90 лв.

Колан с дървени инструментиДетски класически колан, съдържащ разнообразни дървени инструменти: чук, гаечен чук, винтоверт, гайки, болтове и други. Инструментите лесно се поставят и вадят от колана. Иг..

2762CW Дървени блокчета с букви и цифри

(0)
25.90 лв.

Дървени блокчета с букви и цифриДетски комплект съдържащ 56 цветни дървени геометрични форми, като на всяка страна на кубчетата е изрисувана различна буква от английската азбука, цифра или знаците за ..

2795CW Детска игра с чукче за координация

(0)
37.90 лв.

Детска игра с чукче за координацияЗабавна детска игра, която се състои от три разноцветни топчета в горната си част и чукче. Целта на детето е да вкара всяко топче в дървената конструкц..

2797CW Детски дървен лабиринт

(0)
26.90 лв.

Детски дървен лабиринт Детска игра Лабиринт с топчета, подходяща за игра от по - малки деца. Тя развива координацията и двигателните умения на децата.Категория: дървени играчкиПодходящ за деца на..

2806CW Детска игра/пъзел със зъбни колела

(0)
37.90 лв.

Детска игра/пъзел със зъбни колелаЗабавна детска игра с цветни зъбни колела, с която сами ще се убедите колко е полезна за развитието на въображението, логическото мислене и двигателните умения на ваш..

2807CW Детски сервиз за чай

(0)
39.90 лв.

Детски сервиз за чайДетски дървен комплект за чай, с който вашето детенце ще поднася на вас и своите приятели, топъл час и вкусно приготвена закуска. Комплектът е изработен от естествено дърво, като в..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

2808CW Дървено легло за кукли

(0)
52.90 лв.

Дървено легло за куклиДетско дървено легло за кукли изработено под формата на люлка с мотиви на сърца. Тя ще се превърне в любимия аксесоар на всяка малка госпожичка в детската и стая.  В комплек..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

2812CW Дървен количка за кукли

(0)
69.90 лв.

Дървен количка за куклиДетска дървена количка за кукли, изключително удобна и дизайнерски проектирана. Изработена е с качествени дървени материали, като повърхностите и са внимателно полирани и боядис..

2815CW Детски дървен миксер

(0)
26.90 лв.

Детски дървен миксерКрасив и удобен дървен миксер с въртяща се основа, който ще се превърне в любимия кухненски помощник на всяка малка домакиня. С него всяко дете ще се радва да приготви вкусни сладк..

2817CW Детско дървено пиано

(0)
129.90 лв.

Детско дървено пианоДетско класическо пиано изработено изцяло от дърво, разполагащо с 25 клавиша, благодарение на които вашето дете постепенно ще се научи да свири. Звукът който излиза от него е чист..

2824CW Дървен комплект с плодове за рязане

(0)
27.90 лв.

Дървен комплект с плодове за рязане Детски дървен комплект съдържащ удобна дъска за рязане, нож и 7 различни плода - банан, парче диня, киви, портокал, лимон, круша, ябълка, които могат да бъдат ..

2825CW Дървен комплект със зеленчуци за рязане

(0)
27.90 лв.

Дървен комплект със зеленчуци за рязане Детски дървен комплект съдържащ удобна дъска за рязане, нож и 7 различни зеленчука, които могат да бъдат многократно разрязани. Този комплект е едно чудесн..

2869CW Дървено конче/люлка

(0)
89.90 лв.

Дървено конче/люлкаКласическо дървено конче-люлка, което е незаменимо забавление за всяко дете. Позволете на децата си да развият приключенски дух и да влязат в ролята на рицар, жокей или просто да с..

2885CW Детски дидактически куб

(0)
129.90 лв.

Детски дидактически кубДетски дидактически куб проектиран с 5 различни игри - лабиринти, зъбни колела, геометрични фигури, сортер и М-образен път с кръгчета движещи се по него. Кубът е ръчно изработен..

3051CW Дървена играчка с рингове Панда

(0)
11.90 лв.

Дървена играчка с рингове ПандаНаправете деня забавен на вашето бебе с тази колоритна панда с рингове, която е проектиран специално за лесно захващане от малките ръчички. При разклащане то издава пр..

3052CW Дървена играчка за бебета Слонче

(0)
9.90 лв.

Дървена играчка за бебета СлончеТова дървено слонче с цветни кръгчета е чудесен избор за игра на вашето дребосъче. Тя е напълно безопасна - изработена е от бук, оцветена с нетоксични бои на водна осн..

3053CW Детска играчка валяк/дрънкалка

(0)
11.90 лв.

Детска играчка валяк/дрънкалкаТози цветен валяк - дрънкалка ще очарова детето ви а колоритните си цветове и топчето, което се намира вътре в него и издава приятни звуци. Играчката е безопасна и е изра..

3058CW Дървена играчка с цветни рингове Мече

(0)
11.90 лв.

Дървена играчка с цветни рингове МечеНаправете деня забавен на вашето бебе с това колоритно мече с цветни рингове, който е проектиран специално за лесно захващане от малките ръчички. При разклащане ..

3059CW Дървена играчка с цветни рингове: Клоун

(0)
12.90 лв.

Дървена играчка с цветни рингове КлоунНаправете деня забавен на вашето бебе с този колоритен клоун с цветни рингове, който е проектиран специално за лесно захващане от малките ръчички. При разклащан..

Показани 1 от 30 | 175 (6 Страници)