Classic World

Мрежа:

057H Classic World: Детски дърводелски комплект

(0)
57.90 лв.

Детски дърводелски комплект с инструментиДетски комплект с инструменти, предназначена за игра от малките дърводелци. Всяка една от частите и инструментите е изработена от висококачествено и екологично..

074F Classic World: Детски дидактически куб

(0)
89.90 лв.

Детски дидактически кубДетски дидактически куб проектиран с 5 различни игри с лабиринти. Всички игри са разработени с образователна и стимулираща различни способности у детето цел. Кубът е изработен о..

2068 Classic World: Дървен пъзел: Влакче

(0)
12.90 лв.

Дървен пъзел ВлакчеДетски дървен пъзел Влакче с фигури, предназначен за игра от най - малките дечица. Той се състои от три цветни геометрични фигури - триъгълник, квадрат и кръг, като всеки от елемент..

2069 Classic World: Дървен пъзел за бебета Къща

(0)
12.90 лв.

Дървен пъзел за бебета КъщаДетски дървен пъзел под формата на къща, в която живеят три животинки - куче, котка и папагал, предназначен за игра от най - малките дечица. Всяко едно от животните е с удоб..

2216 Classic World: Дървена играчка за бутане

(0)
29.90 лв.

Дървена играчка за бутане Занимателна играчка за дърпане и бутане с изключителен дизайн и качество на изработка.  Дървеният цветен кръг е пълен с цветни топчета, които издават приятни звуци,..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

2245 Classic World: Детска играчка костенурка за дърпане

(0)
29.90 лв.

Детска играчка костенурка за дърпанеХоденето ще е още по - приятно, когато имате приятел за дърпане до вас. Още преди детето ви да е в състояние да тегли играчката и да ходи, то може да бута таз..

2559 Classic World: Комплект дървени цветни блокчета

(0)
41.90 лв.

Комплект дървени цветни блокчетаДетски дървен конструктор, тип мозайка, който се състои от 250 части в различни цветове и форми. Децата могат да използват книжката с примерните модели, която..

2579 Classic World: Детска игра на риболов с магнити

(0)
31.90 лв.

Детска игра на риболов с магнитиТази забавна игра ще позволи на децата ви да хванат много риба, а също и да се състезават помежду си. Играта е направена от естествени материали, които гарантират безоп..

2621 Classic World: Детска дървена флейта

(0)
7.90 лв.

Детска дървена флейтаФлейтата е музикален инструмент от групата на духовите дървени инструменти. Звукът се произвежда чрез вкарването на въздушна струя през отвора, а различните звуци произхождат ..

2623 Classic World: Детско дървено кречетало

(0)
7.90 лв.

Детско дървено кречеталоКречетало е музикален инструмент, който няма определен тон. Съставено е от основна ос, към която е прикрепено зъбно колело. Към оста са добавени една или някол..

2758 Classic World: Колан с дървени инструменти

(0)
29.90 лв.

Колан с дървени инструментиДетски класически колан, съдържащ разнообразни дървени инструменти: чук, гаечен чук, винтоверт, гайки, болтове и други. Инструментите лесно се поставят и вадят от колана. Иг..

2762 Classic World: Дървени блокчета с букви и цифри

(0)
25.90 лв.

Дървени блокчета с букви и цифриДетски комплект съдържащ 56 цветни дървени геометрични форми, като на всяка страна на кубчетата е изрисувана различна буква от английската азбука, цифра или знаците за ..

2795 Classic World: Детска игра с чукче за координация

(0)
37.90 лв.

Детска игра с чукче за координацияЗабавна детска игра, която се състои от три разноцветни топчета в горната си част и чукче. Целта на детето е да вкара всяко топче в дървената конструкц..

2797 Classic World: Детски дървен лабиринт

(0)
26.90 лв.

Детски дървен лабиринт Детска игра Лабиринт с топчета, подходяща за игра от по - малки деца. Тя развива координацията и двигателните умения на децата.Категория: дървени играчкиПодходящ за деца на..

2806 Classic World: Детска игра/пъзел със зъбни колела

(0)
37.90 лв.

Детска игра/пъзел със зъбни колелаЗабавна детска игра с цветни зъбни колела, с която сами ще се убедите колко е полезна за развитието на въображението, логическото мислене и двигателните умения на ваш..

2807 Classic World: Детски сервиз за чай

(0)
39.90 лв.

Детски сервиз за чайДетски дървен комплект за чай, с който вашето детенце ще поднася на вас и своите приятели, топъл час и вкусно приготвена закуска. Комплектът е изработен от естествено дърво, като в..

2808 Classic World: Дървено легло за кукли

(0)
49.90 лв.

Дървено легло за куклиДетско дървено легло за кукли изработено под формата на люлка с мотиви на сърца. Тя ще се превърне в любимия аксесоар на всяка малка госпожичка в детската и стая.  В комплек..

2812 Classic World: Дървен количка за кукли

(0)
86.90 лв.

Дървен количка за куклиДетска дървена количка за кукли, изключително удобна и дизайнерски проектирана. Изработена е с качествени дървени материали, като повърхностите и са внимателно полирани и боядис..

2815 Classic World: Детски дървен миксер

(0)
27.90 лв.

Детски дървен миксерКрасив и удобен дървен миксер с въртяща се основа, който ще се превърне в любимия кухненски помощник на всяка малка домакиня. С него всяко дете ще се радва да приготви вкусни сладк..

2817 Classic World: Детско дървено пиано

(0)
139.90 лв.

Детско дървено пианоДетско класическо пиано изработено изцяло от дърво, разполагащо с 25 клавиша, благодарение на които вашето дете постепенно ще се научи да свири. Звукът който излиза от него е чис..

2824 Classic World: Дървен комплект с плодове за рязане

(0)
27.90 лв.

Дървен комплект с плодове за рязане Детски дървен комплект съдържащ удобна дъска за рязане, нож и 7 различни плода - банан, парче диня, киви, портокал, лимон, круша, ябълка, които могат да бъдат ..

2825 Classic World: Дървен комплект със зеленчуци за рязане

(0)
27.90 лв.

Дървен комплект със зеленчуци за рязане Детски дървен комплект съдържащ удобна дъска за рязане, нож и 7 различни зеленчука, които могат да бъдат многократно разрязани. Този комплект е едно чудесн..

2869 Classic World: Дървено конче/люлка

(0)
89.90 лв.

Дървено конче/люлкаКласическо дървено конче-люлка, което е незаменимо забавление за всяко дете. Позволете на децата си да развият приключенски дух и да влязат в ролята на рицар, жокей или просто да ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

2885 Classic World: Детски дидактически куб

(0)
129.90 лв.

Детски дидактически кубДетски дидактически куб проектиран с 5 различни игри - лабиринти, зъбни колела, геометрични фигури, сортер и М-образен път с кръгчета движещи се по него. Кубът е ръчно изработен..

3051 Classic World: Дървена играчка с рингове Панда

(0)
11.90 лв.

Дървена играчка с рингове ПандаНаправете деня забавен на вашето бебе с тази колоритна панда с рингове, която е проектиран специално за лесно захващане от малките ръчички. При разклащане то издава ..

3052 Classic World: Дървена играчка за бебета Слонче

(0)
9.90 лв.

Дървена играчка за бебета СлончеТова дървено слонче с цветни кръгчета е чудесен избор за игра на вашето дребосъче. Тя е напълно безопасна - изработена е от бук, оцветена с нетоксични бои на водна ос..

3058 Classic World: Дървена играчка с цветни рингове Мече

(0)
11.90 лв.

Дървена играчка с цветни рингове МечеНаправете деня забавен на вашето бебе с това колоритно мече с цветни рингове, който е проектиран специално за лесно захващане от малките ръчички. При разклащан..

3059 Classic World: Дървена играчка с цветни рингове: Клоун

(0)
12.90 лв.

Дървена играчка с цветни рингове КлоунНаправете деня забавен на вашето бебе с този колоритен клоун с цветни рингове, който е проектиран специално за лесно захващане от малките ръчички. При разклащ..

3060 Classic World: Дървено цвете с огледало

(0)
12.90 лв.

Дървено цвете с огледалоЗабавна дървена играчка цвете с огледалце, която ще привлече вниманието на вашето дете с цветните си листенца, които се местят нагоре - надолу и издават приятен звук. Огледалце..

3062 Classic World: Дървено кученце

(0)
10.90 лв.

Дървено кученцеДетска дървена играчка куче с дрънкалка, подходящо за игра от най - малките дечица. Размерът на играчката го прави лесно за хващане от малките ръчички. Играчката стимулира развитието на..

Показани 1 от 30 | 159 (6 Страници)